|
Omo Bebek Parfümsüz Hassas Ciltler İçin Sıvı Çamaşır Deterjanı. Omo parfüm,paraben,fosfat, klor,boya içermeyen deterjan. 900 Ml, 18 Yıkama Önerilen Satış Fiyatı: ₺34,90 Şuanki Fiyat: ₺14,94 (₺16,60 / lt) Prime Üye İndirimi Miktarı: ₺19,96 (% 57) https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B084XSWN6T/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 ![]() LÜTFEN BEBEKLERİNİZDE VE ÇOCUKLARINIZDA,HATTA KENDİNİZ DAHİL TÜM AİLE ÇAMAŞIRLARINDA PARFÜM, PARABEN, KLOR,BOYA,FOSFAT İÇERMEYEN DETERJANLAR KULLANINIZ. (PİYASASINI ARAŞTIRINIZ) ( BİNGO OXYJEN YEŞİL PAKET OLANI DA ÖNEREBİLİRİM) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android