Şimdi Ara

EY TATİLE GİDECEKLER!!.. ŞU YAZIYI Bİ OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sezon tatil sezonu ve herkes bir şekilde tatil planlıyordur ve bilinirki pek çok kişi ya tur mağdurudur ya otel..

gelin el atalım ve 400 bini aşkın üyesi olan bu sitede tatile gittiğimiz yerden bahsedelim artı ve eksileriyle

önümüz tatil sezonu ve mevsim erken rezervasyon mevsimi.. yorum yapalımki gidecek kişilere rehber olsun

not: aynı zamanda yönetimede bu konuda bilgi vereceğim.. kategori açılması için..

hadi yorumlayın bakalım

• up
  • Bodrum Princess

5+1 yıldızlı bi otel işte...:)
  • antalya/alanya

oasis club i dusunuyorum bakalim...

5yildiz hersey dahil erken rezervasyon %30 indirim..haziran sonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

antalya/alanya

oasis club i dusunuyorum bakalim...

5yildiz hersey dahil erken rezervasyon %30 indirim..haziran sonu

işte bende bunu diyorum

yani gideceğin otel bakalım iyi bi otel mi biliyor musun yoksa katalogdan mı beğendin mesela..

not: ben o otele bekarken gittimde ruslarına dikkat diyorum
  • Hatta ayrı bir bölüm açılsın bu konuyla ilgili olarak.
    Oteller DH üyelerine belli indirim ve promosyonlar yapsın.
    İstanbul buluşması gibi organizasyonlar o otelde 3 veya 4 gün konaklamalı bir tatil şeklinde olsun.
  • tabi ya

burası dev bir forum

firmaların sıcak fırsatlardaki ilgisindende bu anlaşılıyor zaten

ben az önce şikayet butonu ile konuyu yetkililere duyurdum sizde yardım edin bunu daha çok kişi paylaşsın mağduriyetler azalsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • şahsen tatil yapacaksam otelde kalmıyorum, geçen yaz alanyada day day apart diye bi yerde kaldık güzeldi.
  • geçen sene alanya jasmin gardene gittik erken rezervasyonla. 4 yıldızlı bır otel. fıyatına oranla bence hızmetı ve ımkanları yeterlı. denize sıfır, bır aquaparkı ve bırde buyuk yuzme havuzu var. kısacası bız memnun kaldık tavsıye edebılırız
  • 7 temmuzda asdem beach kemer

geçen sene majestic palm beach teydik

ikisinde de herşey dahildir ve rüya gibi bir tatil yaparsınız joly tur
  • ben daha çok konuya destek mesajı bekliyordum ama millet şimdiden fikrini belirtmeye başlamış

bende 1-2 şey yazadurayım bu arada o halde

alanya konaklı club kastalia geçen seneye dek tam 3 kez gittim geçen sene yine harikaydı ama yemekleri biraz bozmuşlar türk turist almaya başlayınca (eskiden yalnız almanlara çalışıyorlardı)

alanya mahmutlarda green peace 5 para etmezdi.. öğle yemeğinde balık çıkmış bende balık sevmediğimden makarna yemek istedim yemek şefine sordum yoğurdu göremedim diye.. o da balık çıktığı için çıkarmadık dediğinde ben yığılmışım gitti bi ton para boşa diye

gidecekseniz konaklı tarafına gidin mahmutlar tarafı berbat

ve konaklı tarafında botanik otelde var tuzlu ama harika
  • Ben tatile gittiğimde otelde kalmam . Babaannem Muğla Ortaca da. Yazın onlar yaylaya çıkıyolar ev boş kalıyo biz ailecek gidiyoruz, evde kalıyoruz. oradan da günibirlik Marmaris Bodrum Gökova Datça yı geziyoruz. Hoşumuza giden yerde denize giriyoruz

Ne o öle otelde daracık yerlerde kalıyorlar, zaten sabah akşam müzik ti diskoydu, dinlenmeye mi gidiyon yorulmaya mı

Mesela geçen yaz Datça ya Marmaris e Fethiye ye gittik. Hep koylarda denize girdim.

Ondan önceki yaz tatilinde de Akyaka da kaldık, Gökova da çadır kampında. Çok güzeldi suyu tertemiz berrak bi yerdi..

Bunları hep ailemle yapıyoruz, çevremde kafa dengi böle macera yapacak arkadaşlarım olsa arakdaşlarımla da giderim ama maalesef yok..

• tabi buda bir tercih meselesi

ben yinede ısrarla otelcilerin fikirlerini ve bu yazıya desteklerini bekliyorum
  • ben gene köye gidecem.burdan bolca yiyecek götürüyorsun o kadar.
  • Izmır/Candarlı daki yazlıgımıza giderim. Yine her sene oldugu gibi yat turuna çıkarım(%70). Bir de günü birlik Yunanistan'ın Rodos adasına gideceğim(belki). Bir de yurtdışına gitmek istiyorum turla (bu da belki). tur şirketi önerirseniz makbule geçer sanırım zaman kalırsa bir de Aydın'a giderim teyzemin yanına.
    tabii Ankara'da geçireceğim zamanlarda kamp kurmaları ve ava gitmeleri saymıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 13 Nisan 2008; 11:12:41 >
  • hayvan kadar yazlık. gece 4 te çık 9 saat yol git, sonra akşam 6-7 ye kadar temizlik yap. ondan sonra sivrisinekti, örümcekti uğraş. üstüne üstlük gezme yeri yok, eğlenceli bi yer yok, bodruma gideyim desen 60 km. yol bozuk, çukur dolu. geçen sene sadece 1 hafta gittim ne lan öyle yazlık mı olur.

yer neresi: milas/kıyıkışlacık/zeytinlikuyu. bilen vardır belki
  • 19 Mayıs tatili için Antalyada ultra herşey dahil güzel bir otel tavsiye eder misiniz?
    Günlük 130 irayı geçmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak[Alper] -- 21 Nisan 2008; 13:15:20 >
  • club nenaya gitmistik 2 sene önce 30-40 kişiydik indirimliydi ben çok begendim yerliden cok rus ve alman var tavsiye edilir.
  • Didim / Akbük

Clup Okaliptüs'e sakın gitmeyin arkadaşlar şimdikten söyliyim. Geçen sene gittim amman Allah'ım gitmez olaydım bi genç ben ve arkadaşım vardı. Bar yok, gidecek bi yer yok. Emekliler toplanmış resmen. 10 gün rezerv yaptırdık 2. gün Alanya'ya geçtik.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.