|
|
İnanmıyorum klasik algı oyunları. Reklamcılıkta çok kullanılan bir taktik şu kadar sattık herkes bizi seçiyor martavalı. Aynısını Milli Piyango yaptı. Yok biletlerin %90'ı satıldı dediler. Herkese az bilet kaldığını bir an önce almaları gerektiğini empoze etmeye çalıştılar. Ama ne oldu Son 3 gün biletleri Trendyol'da satışa çıkardılar. %90'ı satılan biletlerin büyük ikramiyesi 4 biletten ancak 1'i satılmış |
|
Bu ülkede aklı başında insan sayısı oldukça az. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İyi reklamını yaptınız siz de. Günde 10 haber yapılıyorsa 1 tanesi bu exzen midir nedir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nasıl içerikler bekliyor olabilir bizleri? özgün yapımlar mı mesala? |
siteyi bunlar hazirlamis bein media nin bile calistigi adamlar neden boyle sorunlu cikti site |
|
benimde dikkatimi cekti para almis dh |
Ios ve Android uygulaması olmayan dijital(!) platform. Üyelik iptali yok. Sanal kart vermeyen varsa kısa süre içinde üyelikleri iptal edemezse kartından hop gitti 10TL. Üstüne reklam izlersiniz. Acun, Marlboro satış stratejisini kullanıyor. Marlboro satış yapmak için boş kutuları sokaklara atmıştı millette merak edip sigara almıştı. 500.000 gibi merak uyandıran bir hayali kullanıcı sayısı ile merak uyandırmaya çalışıyor. Acun içerik konusunda çok büyük hata yaptı. Youtuber tayfa ile ilerleyebileceği dönem ancak 3 4 ay. Bak içerik sıkıntısı için eskileri günümüze uyarlamak daha mantıklıydı. Mesela Sıdıka, Kaygısızlar, Avrupa Yakası gibi dizileri iyi senaristler ile günümüze taşıyabilirdi. Mesela düşünsenize bir Kaygısızların yeniden çekildiğini. Sadece Kültikin Reis için bile üye olurdum. Yine Dikkat Şahan Çıkabilir gibi yapımlar olsa. O amatör çekim, arka dandik plan ile Danyal Gergin, Orçun, Kayhan çıkıp burnumu karıştırma lan dese düşünmeden basardım üyeliği. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImPerspektif -- 3 Ocak 2021; 22:50:5 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mabovski -- 3 Ocak 2021; 23:4:5 > |
|
Survivor başladığında abone sayısı katlanır. Hele ki tv8 yerine platformdan yayınlarsa. Garip şekilde ahçı programı da izleniyor. İşyerinde herkes konuşuyor inanın hiçbir halt anlamıyorum. Tv8 i iptal etmeyip survivor'a yönelik programlar yapsa yine üye sayısı katlanır. Zamanında show tv veya başka kanalda yaptığı halısaha maçında işler bence yine baya tutar. İç piyasayı hedef almış tamamen. Youtuberlar elinde patlar büyük ihtimalle oradan iş çıkmaz. Genelde youtuberlar ve sosyal medyadakiler müzik falan hariç iş profesyonelleşince çuvalladılar. Örnek Enes Batur ve diğerlerinin filmleri. Bilmiyorum sosyal medyadan meşhur olup film yapıp gişe yapan var mı? |