Şimdi Ara

Exxen, 3 günde 500 bin üyeyi geçti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
12.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yılbaşına yetişmek için aceleye geldiler heralde. Mobil uygulama yok, internet sitesinin daha ana sayfası kötü, içerisi kim bilir nasıldır.

  • sihirli annem izleyememiştik uzun zamandır,, varol eksen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Magnetti Marelli

    27 ay Netflix beleş izledik , sen ne yapicaksin exxen ?

      bırakın bedava izlemeyi, illegal ile başa çıkamayacak. Daha şimdiden url sildirmek için google a tam 500 link başvurusu yapmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgün yapımlar mutlaka olmak zorunda.

    misal netflix hakan muhafız gibi bir diziyi koyabiliyorsa. önümüzde günler için 50m2, fatma, mücadele çıkmazı, azizlergibi yapımlara imza atacagım diyorsa.

    ama öyle ama böyle mutlaka özgün yapımlara imza atmalı.

    survivor. master chef gibi yapımlar güzel olabilir ama kitlesi farklı. o kitle ile bir platform dönmez. misal kırmızı oda gibi farklı içerikler yapmalı.

    ama unutmamalıki bu içerikler pat diye düşmeyecek. en az 1 ortalama 2 yılı bulacak.

    netflix bile tr üye sıçramasını sazan sarmalı filmi ile yapmıştı.

    üye olan bir çok kişi bırakmadı devam etti.

    netflix filmleri torrentte film izlede yokmuydu. tabiki vardı ama benimgibi yok xbet yok bilmem ne reklamını izlemek istemeyenler netflix ile idare ediyır.

    şimd exxende bir veya iki içerik ile insanları üye edebilir ancak üye tutamaz. bunun için kütüphanesinin zenginleşmesi lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Yahu nedir bu sendeki Acun nefreti çok merak ediyorum. TV8'in programları bayağı seyrediliyor, adamın programlarını kim izler ki diyorsun adamın TV kanalı para basıyor! Belki 10 yaşındaki yeğenin Minika Çocuk kanalından kafasını kaldıramadığından, sen de ailecek haftanın 5 günü İnek Şaban-Kemal Sunal filmleri seyrettiğinizden size pek uygun olmayabilir ama elinizde rapor yoksa yalan dolan demek başka bir şey. Hasetlik seziyorum sanki. Derdiniz ne ki bu adamla, size ne etti yahu, Türkiye'de iş yapıp iş olanağı ile para kazandırıyor ise sıkıntın, ha o zaman anlarım derdini. Allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın bundan mutlu olanlar hariç.

    Sen hayırdır. Türk sinemasının en iyi aktörlerinden olan Kemal Sunal'ın filmleri hakkında nasıl böyle aşağılayıcı konuşabiliyorsun. Adamın berberde kesip attığı saç olamayacak adam kalkmış burada filmlerini aşağılıyor.

  • Bence az hala. Normal şartlarda daha fazla zeka geriliği olan insan var. 1 milyonu rahat geçmesi lazımdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelik almamın sebebi ön yargılara kapılmayıp platformu kendim denemek içeriği kendim analiz etmek, ben öyle insanlar dedi diye hareket etmeyi seven biri değilim kendim görmem lazım


    He pişmanda oldum, rezalet, iptal et gelmesini bekliyorum iptal edeceğim

  • adamın platformu yayına girdi bendeki iptv ye ertesi gün bütün hepsi geldi. iyiki almışım dediğim şey oldu bu iptv :D

  • 500.000 enayi az bu ülkeye daha fazla olması lazım..!!
    Aziz Nesin e kızardım hakikaten adama saygısızlık etmişiz...Bu kadar MAL olunmaz arkadaş...

  • Cogu tolgshow icin aliyor tek kalitelisi o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir içerik olursa torrent var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece yarışma, BBG vs tarzı içerikler yapsa, Survivor'ı geniş geniş koysa 10 milyon abonesi olur

    mal gibi şaşıp kalırsınız, şeyma'da paraları çatır çatır yer.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 4 Ocak 2021; 10:8:36 >
  • ImPerspektif I kullanıcısına yanıt

    sizde benim gibi komedi bekleyen kişilerdensiniz heralde. ama komedi tutmuyor heralde. tolga show bile beni heycanlandırdı beni böyle bir kaç komedi daha olsa bence üye sayısı iyice artar. bir avrupa yakası tadında bir dizi. şahan gibi bir komedyen ciddi prim yapar. misal cinayet süsü 800 bin gişe yaptı ama onun gibi, ölümlü dünya gibi bir film gelse her ay. yanına 2-3 kült olabilecek komedi, aksiyon filmleri.

    feyyaz yigit, cengiz bozkurt gibi isimler olsa, doğu demirkol gibi bir isimle projeler planlansa bence baya yol katedilir.

    youtube fenomenlerime bir şey diyemeyecegim benim izledigim kişiler değil ama abone sayıları milyonları buluyorsa onlarında bir kitlesi var izleniyor demektir ama o platformdaki kişilerin paralı bir platforma üye olacaklarını düşünmüyorum.

    misal röpörtaj adam gibi youtuberler ile sahan tadında işler çıkabilir. şahan diyince recep ivedik gelmesin milletin aklına şahanın ne tiplemeleri vardı. üfürükcü hoca skecinde cem yılmazla bile iş yaptı.

    kısacası şuan platforma daha bebek diyebiliriz. farklı yapım tarzları ile emekleyecek yürüyecek ve doğru statejiler ile ciddi yurt dışı açılımları yapabilecektir.

    bu tür platfırmlarda sıkıntı para. misal şahsiyet veya finmükemmel bir yapım ama projelerin bile çılgın maliyeti var. önden para saçması lazımki sonradan meyveleri misliyle toplayabilsin acundan önceki platformların sıkıntısı nakit akışının olmamasıydı ama acunda böyle bir sıkıntı olmayacaktır. belki ilerleyen dönemde reklamlı üyelik bedava reklamsız paralı şeklinde ilerler. daha çok yol katedecekler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal , acunun yaptığı işler tutuyor

  • en uygun paketinde reklam var. Milletle dalga geçiyor ..

  • Yalandan kim ölmüş•••

  • Alan alsın arkadaş nedir bu birbirini aşağılama falan , ben almadım şahsen gerizekalı mıyım :P Şaka biryana 19 tl, deneme süresi de var alıp denenir. Umarım kendini aşar da survivor kitlesi dışındakiler için de birşeyler yapmayı başarır.

  • Olabilir, çünkü bizim şirketten 4 kadın 1 erkek olmak üzere 5 kişi almış durumda. Hayretler içerisinde dinledim ve utandım.
  • Boşver hocam bunları. Bunların beyinleri Survivor ile yanmış durumda. Hala kurgu değil diyorlar ya ona gülüyorum. Ben taa Türkler - Yunanlar yarışmasından biliyorum bunun kurgu olduğunu. Diyecek bir şey yok. Naapalim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    Murat Sonerden dinlediğim kadarıyla, exxendeki içeriklerin hiçbiri izlenilesi değilmiş, haluk bilgilerin oynadığı şeref bey de dahil.

    aynen öyle. haluk bilginer son zamanlarda çok vasat yapımlarda yer almaya başladı, parası falan bitti galiba.


    sadece tolgshow filtresiz var izlenesi. geri kalan tüm işler vasattan öteye geçemez.


    hele youtuber'ların yaptığı içerikler dünyanın en saçma işleri. bildiğin youtube'a video yükler gibi exxen'e video yüklemişler. hiç bir farkı yok youtube'a yükledikleri o saçma içeriklerinden.


    bu platforma para verenler olması çok acınası.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.