Şimdi Ara

Extra Chargeback (Block'lanmis charlar) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
19.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler bilgilerim yanlış olablr ama deneyimlerime dayanarak oluorum benim charım blocklanmıştı dha sonra farkettim ki bi kaç kara şifreyi bi kaç kere de cod u yanlış yazdım girme taktiği gibi bişiler düşünmüştüm ardın bi baktım char bi sonraki girişimde blocklanmış yanlış yazdım tam 3 kere sonuncu haktada yanlış yazdım bi daha girdiimde block kalkmıştı.
    bu sadece benim bi deneyimim yanlış ta olablr lütfen yalan atıo gibi bazı sözler kullanmayın işe yaramazsa yada saçma geldiyse
  • yaaa açılmıyoo açılmıyo açılmıyo gitti lwl 51 char
  • ins hemen düzelir=(
  • açıılmadı daha ben joymax ın taaa ....
  • emeğine sağlık kardeş
  • Venicede charim blocklandi chargeback ne yapmam lazim?
  • Beyler benim de char ım block oldu daha sonrasında paypal ın istediği vs.. fax işlemlerini tamamladım ve üyeliğim tekrar aktive edildi.peki şimdi ne yapmam gerekiyo paypal üzerinde sroya para gönderimimi yapmalıyım yoksa paypal ın bankadan para istemesinimi beklicez???
    Chargeback i açtırabilen bi arkadaşımız yardımcı olabilirmi bana ???
  • saolasın gercı banlanmıs car yok ama
  • paypal sorunu. paypal silkroad sorunu. paypal verified unverified. expuse ve expended number. chargeback block silkroad.

    arkadaslar sizlere yardımcı olmak icin paypal dan kaynaklanan chargeback hakkında bilgilerimi paylasacagım burdan.

    1. si kesinlike paypaldan alısveris yapmamanızı oneriririm. click and buy sirketinin turkiye temsilcileri var en azından sorununuzu cozebilecek kisilerle muhatap olur derdinizi anlatırsınız. evet veya hayır diye kesin bir cevap alırsını, hayatınızın bir bolumu fax makınaları ve telefon sapları basında gecmez.

    2. paypal da bir kisi ile muhatap olmazsınız sirket size surekli otomatik mail kalıplarını atar. hello dear .... diyebaslar bunlar ve sonu hep karamsar ve belirsizdir.

    3. simka programını indirin ingilizce metni komple ceviren bir program. sora neden blocklandıgınızı size bildiren maili acın ve turkceye cevirin. orda sizden bazı evraklar ister bunlar genelde sunlardır. ehliyet yada nufus cuzdanı fotokopisi, kredi karının on yuzunun fotokopisi, kredi kartı extresi fotokopisi (adınız ve soyadınız gorunecek) bunları paypal hesabınıza girdikden sora resulation center diye bi yer var oraya girerek upload or fax documan yazan yere girerek siteye upload edin sora fax kısmına gelin ve barkotlu fax baslıgı metnını doldurun ve cıktısını alarak diger ilave evraklarla beraber faxınızı cekın. size aynı gun otomatık bir mesaj daha gelicek. ordada receive your documan yazar yani aldıklarını bildirirler. bundan sora bekleme sureci baslar. inceleme yaklasık 10 gunden fazla surer. sonucunda hesabınız acılır yada olumsuz cevap alırsınız. eger olumsuz cevap alırsanız ugrasıpda zaman ve para harcamayın. acılmıcak demekdır. burda acılmamasının nedenı unverified olan acountunuzun verified yapamamanızdır. yanı sizden istenen expuse numberın (kredi kartı ıle extresi ile gelir) aynı kredi kartına girilememis olmasıdır. expuse number yani expended number extrenizde ****paypal olarak gorunur ordakı * lerın yerıne 4 tane rakam vardır onlardır. extreyı beklemenıze gerek yok. eger bankadan takas icin yollanmıs ve onay beklıyorsa beklemede olan hesaplarınızda internetten yada bankadan ogrenebılırsınız bu muhasebelesme iside yaklasık 10 15 gun surer.

    4 expanded number geldi (yani expuse number) ve sayfada unverified yazan yere tıkladınız numarayı girdiniz. 24 saat icinde acılması lazım. acılmazsa eger sorun cozulmuyor demekdır.

    bu sistem paypalın kredi kartı sahiplerini dolandırılmaya karsı korudugu nu zannettigi sacma sapan durust ınsanları zan altında ve zor durumda bırakan bir sistemdir. cok fazla durust ınsanında canını yaktılar bu sekılde. sıstem sızden 1.95 dolar cekıyor ve hesap extrenıze bı numara yolluyor bu numarayı zamanında gıremezsenız sızı blokluyor. adamlar zannediyorki butun dunyada ingilizce super bir lisan olarak konusuluyor. verified olayından alısverıs yapan bırcok ınsanın haberı bıle yok.

    birde telefon destek hatları var bu zavallı sirketin. sakın aramayın bıle. birsuru sorular sordukdan sora gerizekalı adam hangi dilde konusmak istersiniz diyor. e kardesım ıngılızce sordun ya bi suru soruyu anlayıp gereklı yere baglanabıleceksem zaten ıngılızce bılıyorum. bilmeyenler beklemekden sıkılıp kapatıyor telefonu zaten. sora su dıller var ingilzice almanca fransızca ve diger. ne demek diger sacmalıga bak turkıyede bınlerce ınsan alısverıs yapsın sora sana dıger dıller dıye yamyamların konusup anlasabılecegı bır yere baglasın.

    sorularınız varsa benım tum bıldıklerım bu kadar. burdan fazlasını yardımcı olamıcam. umarım sızı bıraz aydınlatır yazdıklarım ve paypaldan alısverıs yapmazsınız. su an duzgun calısıyor bı sorunum yok dıyenlerede cevabım su olcak bi gun sorununuz olursa karsınızda sadece bilgisayardan otomatık bir cevap sisteminden alacagınız mailler olacak. kolay gelsin.




  • arkadaslar benimde alexander serverında bi charım banlandı ama
    block mu ban mı bilmiyorum chara girince "blocked" reason: illegal program yazıo altındada 2107 senesine kadar die bi bilgi war ama benim paypala üye hangi kartımla aldıgımı bilmiyorum nasıl halledebilrim...bi bilgisi olan block mu yada nasıl kurtarabilcegim hakkında buraya yazarsanıs sevinirim...suanda sık kullanılanlara ekledim...blocktan kurtulan arkadaslardan yardım bekliyorum...kolay gelsin....
  • Sen bot vb. bir şey için banlanmışsın "illegal program" dan kasıtları budur..
  • walla konu super benim basıma gelmedi inş gelmezde ama basına gelen bi kac arkadasım var onlara cok yardımcı olucak tşkler bilgiler için
  • ya ya herkes beklemede yada açılmamış.. açılan yokmu ? varsa kaç gün içinde açıldı bi cevap pls..
  • konuyu uyandırdım ama benim de charım bloklandındı fakat anlamadım paypaldan üyelik alma üyeliğe girmeden sonrasını hangi cardla aldıysanız filan??? :? :S
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jo_be

    konuyu uyandırdım ama benim de charım bloklandındı fakat anlamadım paypaldan üyelik alma üyeliğe girmeden sonrasını hangi cardla aldıysanız filan??? :? :S


    eğer charın çok yüksek değilse uğraşma derim ama gerçi sonucunda emek var artık herşey para charın blockunu kaldırmak için nerdeyse bi o kadar para isticekler sen en iyisi mod lara sor onlar bilirler.
  • sa. arkadaslar tam olarak anlamadım ama 1 yıl önce bizim 3 charımız banlandı 87-88 ve 90 lvl çok ugrastık ama olmadı. Charı denerken block yazıo ve 2108 felan bişeyler dio açılma gibi bi durumu var mı sizce yardım beklıyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyanimvar

    sa. arkadaslar tam olarak anlamadım ama 1 yıl önce bizim 3 charımız banlandı 87-88 ve 90 lvl çok ugrastık ama olmadı. Charı denerken block yazıo ve 2108 felan bişeyler dio açılma gibi bi durumu var mı sizce yardım beklıyorum..

    güzel hort

    char ın ban lanmış galiba 2108 yılında açılcana göre
  • BLOCK KALDIRMA



    BeyLeR bunLarla ugraşmaya ne gereK waR alın bakın indirin char bilgileri waR oraları doldurun charı onaylamıs olucaksınız ve 7-14 gun ban yedıyse kaLkacaktıR

    Link:http://rapidshare.com/files/350383373/Joymax.html
  • Arkadaslar benm 2 tane 110 lv carm calindi adam geri verdi lakin
    serefsz carlara paybalden ödeme yapmiş carlar blockda ben nasil bu blocku kaldrrm
    adam kaldrmio ben 1tane paybla hesapi acip kendm odesem parayi lütfen mail msj atn veya siteden msj atn simdiden tesekrler
  • bende deneme amaçlı 110 lv charlarım arasından bi tanesini blockladım böyle :) ama açdım tekrardan 4-5 gün sürüyo açılması
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.