Şimdi Ara

Extra Chargeback (Block'lanmis charlar) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
19.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler biz denedik hiç bişi olmadı acaba yanlışmı yaptık bir ay oldu deneyeli ama charlar oldugu gibi duruyo naaaaapacaz charsız bir hayatı düsünemiyorum yardımcı olursanaız sevincem
  • Peki ya aldığımız silk ler direkmen balance üzerinden çalışıyorsa ? ve silk balance den alınmışsa ne yapacağız ?
    bu durum genellikle paypal hesaplarının limited olması yüzünden oluyor. eğer paypal kredi kartı olmadan limited olmuşsa ne yapacağız ?
  • bu block işini öğrendiğim iyi oldu konuyu açandan Allah razı olsun
  • bu block işini öğrendiğim iyi oldu konuyu açandan Allah razı olsun
  • daha ne kadar bu konu cikicak anlamiyom
  • bir soru sorcam.peki direk kredi kartıyla alanlar payballa ilişkisi olmayanlar.aynı karttan başkasına alındığı için silk alınca blocklanıormuş.payballa ilişkisi olmadığına göre bu charların blocklarını nasıl açacağız?????(çok zor soru)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erpachotoe

    bir soru sorcam.peki direk kredi kartıyla alanlar payballa ilişkisi olmayanlar.aynı karttan başkasına alındığı için silk alınca blocklanıormuş.payballa ilişkisi olmadığına göre bu charların blocklarını nasıl açacağız?????(çok zor soru)



    bilende yok sanırım
  • ban ne oluo block ne oluo anlatabilrmisiniz
  • slm arkadaslar31 lwlim iikasmalar
  • arkadaslarfull str olmayan bi charım war 10 kere int e werdim adamım ezikmi
  • arkadaslar 2 mesaj yazdım ama hala cwp yok
    burada yeni gelenler boylemikarsılanıyor









    nickname kerolayn
    serwer oasis
    guild punisher_tr
    lwl 31
    pet lwl 30-36
    skill fire and str
  • hangi bölüme mesaj yazdığına bakarmısın hiç aklın yokmu senin
  • Arkadaşlar konunuz ve çözüm yolunuz süper ama bu iş o kadr da kolay bir iş değil nasip kısmet meselesine karışıyor..benim taklamakan açıldıktan 1 hafta sonra blocklandı ve neler neler denedim kart no paypalda yanlış gösterio bu gibi sorunlar lada karşı karşoya kalınıyo ayrıca bir kartla silk aldığınızda parasını yatırdığınıza dair size her ay kredi kartı faturası geleceketir paranızın yattığını bu faturayı öderken ve ödedikten sonra size verilen extredede görebilirsiniz ama burda kesim sorun çıkaran paypal oluyor.Şöyleki siz parayı yatırıyorsunuz ama paypal bu parayı silkroad sahibi joymaxa yatırmadığı için bir suç işlemiş kabul edilerek charınız süreli olarak kapatılıyor bu suçun asıl adı CCF yapanlar vardır çok kolay bir iş kolay gelsin kapanan charı olan arkadaşlar buzluğa su koyun 100 ıl sora için:D:D:D:D:D:D:D:D
  • [img=http://img110.imageshack.us/img110/7822/68254703mm1.th.png]

    Why. ' a tıkladıktan sonra

    [img=http://img454.imageshack.us/img454/3471/38337708fb1.th.png]



    Peki bunLar ne ben anlamadım acc. mu blocklanmış bu tür sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı vasrasda sonuç nedir açıklarsanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deuxkane -- 22 Şubat 2007; 19:29:24 >




  • Merhaba arkadaşlar banada bi yardım eli uzatın lütfen.

    Blockumu açtırmak istememin tek sebebi var oyunda arkadaş bildiğim insanlar banlandığımı duduklarında benle küfür ederek alay ettiler sırf bu arkadaşlar için banımı açtırmak ve BEN GELDİM demek istiyorum.

    Sorunum şu ben ismini bile bilmediğim bi adamdan silk çektim kartından neyse aprası ona ödedim o şeref.... parayı yatırmayınca mecburen Joymax da çekemedi ve charıma block koydu. Bana paypaldan mail gelmedi yanlız şöle gelmedi oyunda kayıtlı mailim in mail kısmı kapanmış yeniden dün açtım maili aktif yapdım.

    Yani kısaca şu adamımı ben başka kartla açtırmak istiyorum kendi kartımla. Neyse zararım karşılamaya hazırım yeterki bana olum sonuç verilsin.

    Burdan Mr.CoWbOy ve Diğer açtıran arakdaşlara sesleniyorum lütfen arkadaşlar block açtıran bilen kişi lazım bana paypaldan mail gelmedi eğer acc açtırırsam inanın çok müteşekkir olucam ve elimden geldiği kadar para vericem ne olur yardım edin oyunda hınc alıcak bi kaç kişi var.

    Lütfen arkadaşlar Çin bankasını veya Paypalı arıyıcak ing güzel olan yardım sever arıyorum bana yardım edebilcek sizden yalvararak söylüyorum.

    O şeref.... ler için yeni adam açtım nucker 2 haftada gece gündüz bota koydum bugun lvl 58 oluyor ama str glavieciden aldığım tadı ondan alamam arkadaşlar ne olur yardım edin.

    Banlanan karakterim Zergxx lvl 73 oluyordu glavier lütfen bi el atın.


    Emeğinizin ve yardımınız boş kalmıyıcak emin olun...
    Ben bugun full onlineyim forumunuzda bu olayı açığa kavuşturalım
    msn adresim: ayhan27224@hotmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zergxx -- 2 Mart 2007; 12:32:00 >




  • selam benimde bir sorum olucak. bir kez hangi kartla alırsan sorada o kartlamı almak zorundasın?
  • selam click and buydan silk aldım 250 silk yani 20 euro ödedim fakat 16 euroyu çekti 4 euro beklemede diyor acaba blocklanırmıyım?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Biglol

    selam click and buydan silk aldım 250 silk yani 20 euro ödedim fakat 16 euroyu çekti 4 euro beklemede diyor acaba blocklanırmıyım?


    beklemede yazıyorsa cekılecek cekılmedıgı zaman Reddedildi yazar ve clickandbuy hesabın Gecikmiş bir ödeme nedeniyle sistemimizde bloke edildiniz. Lütfen ............ numaralı telefondan servis merkezimizle irtibat kurun. yazar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShupaR -- 13 Mart 2007; 10:44:47 >
  • Sağol hallettim o işi Allahtan Click&Buy'ın Türkiye temsilcisi var onlar yardım etti 4 euro için banlanıyodum az kalsın
  • çar takas eden varmı yada satıyom aege 38 lv
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.