Şimdi Ara

Exper Karizma NR81A İnceleme ve test (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • carfurdaki mi daha mantıklı bu mu acaba arada 150 lira fark var farkları sadece ramleri mi?
  • Hocam bence 150 liralık farka değmez.. Aralarındaki fark 1gb ram ve 64 bitlik işletim sistemi olması lazım.. 3gb ram olanda 32bit işletim sistemi var, 4gb ram olanda yani carfurdakinde 64 bit işletim sistemi var.. Şahsen benim çok umrumda olmayan bir detay.. 1350 TL ye kaçmaz bu pc ama nasıl alıcaz işte.. !

Edit : Yazım hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManJaQ_Blade -- 26 Ağustos 2010; 4:06:18 >
  • 32 bitlik işletim sistemini 64 bitlikle değiştirebilirsen, performans olarak en ufak fark kalmaz aralarında. 3-4 GB gereksinimi olan bir uygulama yok standart kullanıcılar için. Oyunlarda da değişmez.
  • Peki kullanan arkadaşlar oyunlarda fln klavyede herhangi bi ısınma hissediliyormu rahatsız edicek şekilde? Sessiz bir aletmi? Ve sizce 1500liraya Carfurdan bunu almak mı? Yoksa 1250 liraya eksenden Asus i3 350m işlemcili laptopu almak mı mantıklı?
  • Birde üst taraftaki ins+print screen tuşundaki print screen özelliğini kullanamadım... Nasıl aktif edebilirim
    *?
  • Merhaba,

*Tuş takımındaki sorunlar için sanırım driverlerini bulup yüklesen düzelir.
    *Explorerde yazıları büyütmek için CTRL tuşu basılı iken farenin tekerleğini öne doğru çevir. .)

Bu arada mousepadin scrolllock (kaydırma) özelliğini açmak için driver mevcut yüklemenizi öneririm.
  • Biraz önce fifa07 kurdum ve oyuna girip oynamaya başladığımda gördümki topun hızlı hareket edip ekran daki görüntüde hızlı şekilde değiştiği zaman görüntü kesintiler oluyor sanki. Masa üstü bilgisayarımda 512 mb ekran kartı olmasına rağmen bu kadar kasıntı olmuyordu. bununu sebebi nediir acaba?
  • birde bu explorer sorununu halletmenin başka yöntemi olması gerekir. Çünkü büyüteç her sayfaya uyumlu olmuyo ve fotoğraflrın görüntü kalitesini düşürüyor. aşağıda bir örnek vereyim. Yazılar nerdeyse okunmayacak kadar küçük(aşağıdaki facebook sayfasında). hatta face book gibi diğer birçok sitede tam ekran gözükmüyor. Şuanda donanımhaber.com explorerin heryerini kaplamış durumda fakat bunda da yazıların küçük olma sorunu var.

Exper Karizma NR81A İnceleme ve test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okutkan -- 28 Ağustos 2010; 16:10:39 >
  • Ekran çözünürlüğünü düşürmeyi denedin mi?
    Işe yarayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okutkan

birde bu explorer sorununu halletmenin başka yöntemi olması gerekir. Çünkü büyüteç her sayfaya uyumlu olmuyo ve fotoğraflrın görüntü kalitesini düşürüyor. aşağıda bir örnek vereyim. Yazılar nerdeyse okunmayacak kadar küçük(aşağıdaki facebook sayfasında). hatta face book gibi diğer birçok sitede tam ekran gözükmüyor. Şuanda donanımhaber.com explorerin heryerini kaplamış durumda fakat bunda da yazıların küçük olma sorunu var.

ekran çözünürlüğün 1920x1080 mi ? öyle ise bundan kaynaklanıyor olabilir. 13xx x 7xx dene birde.

• quote:

birde bu explorer sorununu halletmenin başka yöntemi olması gerekir. Çünkü büyüteç her sayfaya uyumlu olmuyo ve fotoğraflrın görüntü kalitesini düşürüyor. aşağıda bir örnek vereyim. Yazılar nerdeyse okunmayacak kadar küçük(aşağıdaki facebook sayfasında). hatta face book gibi diğer birçok sitede tam ekran gözükmüyor. Şuanda donanımhaber.com explorerin heryerini kaplamış durumda fakat bunda da yazıların küçük olma sorunu var.

kardeş deminde yazmıştım sanırım okumamışsın. web tarayıcılarda yazıları büyütmek için CTRL tuşu basılı iken farenin tekerleğini öne doğru çevir.

• NR81B modeli için bir başlık açıldı arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_42530775/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42530775
  • onuda okudum ve orada ki cevabım sanaydı.
    "birde bu explorer sorununu halletmenin başka yöntemi olması gerekir. Çünkü büyüteç her sayfaya uyumlu olmuyo ve fotoğraflrın görüntü kalitesini düşürüyor"
  • quote:

onuda okudum ve orada ki cevabım sanaydı.
    "birde bu explorer sorununu halletmenin başka yöntemi olması gerekir. Çünkü büyüteç her sayfaya uyumlu olmuyo ve fotoğraflrın görüntü kalitesini düşürüyor"

ben yapıyorum şu anda dahi işe yarıyor, yazılarda bozulma olmuyor ama resimlerde olması kaçınılmaz. ya çözünürlükten fedakarlık edeceksin ya da bu sorunu bu şekilde çözeceksin dostum.
  • Explorer sorunu nasıl olduğunu bilmiyorum ama kalmadı. Ekran düzeldi. Biraz çözünürlük ayarllarıyla oynadım sanırım ondan sonra oldu.
  • sadece çözünürlük ayarlarıyla olmuyor. Bi kaç ayar göstereyim başkaları içinde yararlı olur.

Masa üstünde sağ tık > Ekran çözünürlüğü > çözünürlük = 1280x720

Daha sonra:
    Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme\Görüntü

Burada açılan sayfadaki görüntü ayarlarından da %100 olarak ayarlayın.
  •  Exper Karizma NR81A İnceleme ve test

Arkadaşlar, buradaki off\on tuşu ne işe yarıyor acaba?
  • Şimdi farkettim de, wireless off\on tuşuymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Peki kullanan arkadaşlar oyunlarda fln klavyede herhangi bi ısınma hissediliyormu rahatsız edicek şekilde? Sessiz bir aletmi? Ve sizce 1500liraya Carfurdan bunu almak mı? Yoksa 1250 liraya eksenden Asus i3 350m işlemcili laptopu almak mı mantıklı?

Her ne kadar bu sorum cevaplanmasada bu gün itibariyle exper NR81B modelini bu gün itibariyle kocaeli carfurdan almış bulunuyorum.
    Ürün şu anda şarzda yarın açıp kullanıcam en kısa zamanda tecrübelerimi sizlerle paylaşıcam ama ilk olarak kasa tipini ve klavye kalitesini pek beyenmesemde bu özellikler beni çok fena cezbetti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManJaQ_Blade -- 13 Eylül 2010; 6:39:56 >
  • quote:

Arkadaşlar, buradaki off\on tuşu ne işe yarıyor acaba?

bilgisayarı açıp kapatıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.