Şimdi Ara

Exper Karizma NR81A İnceleme ve test (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
14.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozdemiremre_7

Arkadaşlar experin servisi konusunda ne düşünüyorsunuz??

valla hocam hiç ama hiçbirşey düşünmüyorum. sonuçta bu araba değil ki servise gitsin. notebook alırken bence servisini düşünmek çok yanlış. tamam bozulabilir ama sırf exper değil acer da hp de bozulabilir. ve inanın ki kimseden de kolay kolay duymadım şu markanın servisi iyi şu markanın servisi süper diye. var diyen bir kaç kişi ancak onlarda hep başkalarından duyma, kendi kullandıklarından ötürü değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mene

quote:

valla hocam hiç ama hiçbirşey düşünmüyorum. sonuçta bu araba değil ki servise gitsin. notebook alırken bence servisini düşünmek çok yanlış. tamam bozulabilir ama sırf exper değil acer da hp de bozulabilir. ve inanın ki kimseden de kolay kolay duymadım şu markanın servisi iyi şu markanın servisi süper diye. var diyen bir kaç kişi ancak onlarda hep başkalarından duyma, kendi kullandıklarından ötürü değil yani.

Şu yüzden sordum: ya bu bilgisayarı yada Acer 4820tg alacağım. Acerin servisi malum acaba buda öylemi diye sormuştum.

Edit: Experin sitesinde gezeken bir bilgisayar daha buldum. Özellikler aynı bir fark göremedim. Ancak kod noları farklı:
    http://www.exper.com.tr/ProductDetails.aspx?hID=127&RecID=1116&CatID=10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hortmaniac -- 24 Ağustos 2010; 23:46:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mene

quote:

Şu yüzden sordum: ya bu bilgisayarı yada Acer 4820tg alacağım. Acerin servisi malum acaba buda öylemi diye sormuştum.

Edit: Experin sitesinde gezeken bir bilgisayar daha buldum. Özellikler aynı bir fark göremedim. Ancak kod noları farklı:
    http://www.exper.com.tr/ProductDetails.aspx?hID=127&RecID=1116&CatID=10

4820TG'nin fiyat ve özellikleri neler

• Geçen biri Apple bölümünde Macrumours sitesinde mi ne bahsetmişti, optik okuyucuyu söküp harddisk takmak çok mantıklı bir tercih. Fakat ben 15,6 inçte iki tane HDD yuvası var diye düşünüyorum hep. Netbookta bile bir tane oluyor. Pek hoş gelmiyor kulağa SSD ve HDD birlikte düşünenler için.
  • quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/112363/acer-as4820tg-434g50-i5-430m-lx-pse02-244-.aspx
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/acer-timeline-as4820tg-433g32mn-intel-core-i5-430m-2-26ghz-3gb-320gb-14-notebook-lx-pse01-007_30.001.1177.0368.htm#tabs
    İki seçenek var biri 3gb ram 320gb harddisli model, diğeri 4gb ram 500gb harddiskli model. Ayrıca8 saat pil ömrüü

valla hocam ekran boyutundan çözünürlüğüne işlemci ailesinden pil performansına kadar çok çok fark var 2 ürün arasında da. sen ne amaç ile alacaksın bu bilgisayarı onu söyle ki ona göre yardımcı olalım. ama en basitinden şöyle söyleyeyim performans farkı olsa da sonuçta i5 430m de çok güzel işlemci. pil süresi az da olsa önemli ise senin için, direkt 4820tg al derim

• ahh bi karar verebilsem Tam bir bilgisayarda karar kılıyorum. Başka bir model çıkıyor ortaya. Onu araştırıp edene kadar başka bir model çıkıyor yahu
    Araştırmaya devam....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Geçen biri Apple bölümünde Macrumours sitesinde mi ne bahsetmişti, optik okuyucuyu söküp harddisk takmak çok mantıklı bir tercih. Fakat ben 15,6 inçte iki tane HDD yuvası var diye düşünüyorum hep. Netbookta bile bir tane oluyor. Pek hoş gelmiyor kulağa SSD ve HDD birlikte düşünenler için.

nerde o günler keşke 2 tane harddisk yuvası olsa. genelde 16" ve üzeri makinelerde olabiliyor. mesela eski 6930G notebook'umda vardı. neyse yine de şu an ki "optik + 5400 rpm hdd" yerine "7200rpm hybrid hdd + 7200rpm hdd" benim için süper ikili olur. anakart izin verse raid 0 bile yapardım iki tane momentus xt ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 24 Ağustos 2010; 23:58:40 >

• @Mene
    Hocam güle güle kullanın yeni cihazı. bende bu modelden almayı düşünüyorum bir süredir fakat özellikle yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla cihaz da işlemci ve ekran kartının tek fana bağlı olması yüzünden takılmalar oluyormuş. dell xps i7 740qm modelindeki gibi. gene aynı şekilde güç kaynağının yetersizliği yüzünden adaptörü mümkünse 100W'lık alın demişler. başınıza geldimi böyle bişeyler...
  • Mene, bence öyle bir çözüme karar verirsen, ikinci yuvaya XT falan değil, direkt SSD al hocam. Yani sonuçta SSD için kapasiteyi abartmaya gerek yok. 60 GB bile yetiyor. Depolama işini Momentus görüyor zaten. Forumda 60 GB OCZ Vertex 2 getiriyor bir arkadaş yurtdışından. İşte o zaman bu alet otomatiğe bağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 25 Ağustos 2010; 0:15:10 >
  • quote:

Mene, bence öyle bir çözüme karar verirsen, ikinci yuvaya XT falan değil, direkt SSD al hocam. Yani sonuçta SSD için kapasiteyi abartmaya gerek yok. 60 GB bile yetiyor. Depolama işini Momentus görüyor zaten. Forumda 60 GB OCZ Vertex 2 getiriyor bir arkadaş yurtdışından. İşte o zaman bu alet otomatiğe bağlar

kaç kuruş ki acep? yav milletin getirmesine ne gerek var kendim gidiyorum oralara du ebay'dan bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

@Mene
    Hocam güle güle kullanın yeni cihazı. bende bu modelden almayı düşünüyorum bir süredir fakat özellikle yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla cihaz da işlemci ve ekran kartının tek fana bağlı olması yüzünden takılmalar oluyormuş. dell xps i7 740qm modelindeki gibi. gene aynı şekilde güç kaynağının yetersizliği yüzünden adaptörü mümkünse 100W'lık alın demişler. başınıza geldimi böyle bişeyler...

yok hocam daha henüz 2 saatlik hiç yüklenmedim makineye ancak denemelerimi daha sonra yapabilirim. buradan da aktarırım sizlere. olmadı bi adaptör alırız ekstradan.
  • 375 TL dedi bana :) Sana da aynı fiyata getirir tabi. Bir sorun olursa 8 TL'ye gönderiyormuşsun ayrıca PTT ile. Hollanda demişti galiba.
  • quote:

375 TL dedi bana :) Sana da aynı fiyata getirir tabi. Bir sorun olursa 8 TL'ye gönderiyormuşsun ayrıca PTT ile. Hollanda demişti galiba.

gördüm arkadaşın ilanını. ebay üzerinde aynı ssd'yi hong kong üzerinden aradım 320 TL'ye denk geliyor. 55 TL fark var. ama 2 ay da beklemesi var :(
  • Mene, acelemiz yok değil mi? Bence beklemeye değer. Şu haliyle bile bu alet sana yeter de artar. Fakat SSD ile neye dönüşeceğini tahmin edemiyorum. Boru değil yani Vertex 2 :) Okuma yazma hızlarını bilen biliyor.
  • hayırlı olsun mene bende bu aleti aldım alacam da bi sorum var
    ısınma yuzunden takılma gibi bi sorunu varmı pc nin yani aşırı ısınma durumu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorki

hayırlı olsun mene bende bu aleti aldım alacam da bi sorum var
    ısınma yuzunden takılma gibi bi sorunu varmı pc nin yani aşırı ısınma durumu var mı ?

dediğim gibi öyle yüklenme falan yapmadım ancak yarın öbür gün deneyebilirim o şekilde. ancak şunu söyleyebilirim ki reyonda açıkta şeffaf plastik korumanın altında sabahtan akşama kadar açık olan exper bildiğin cayır cayır yanıyordu. özellikle sol taraf yani işlemcinin bulunduğu kısım.
  • bizdemii bu cihazdan alsak ne yahu :D
  • vatandaki fiyatı 1.345 TL'ye kadar düşmüş arkadaşlar almak isteyenlere duyrulur.... ankara ve bursa yazıyor internette stok durumunda.... internettede stokları tükenmiş....
    link için buradan buyrun
  • kocaeli vatanı aradım ama maşallah ellerinde ne sorsam yok.. Olsa bu gün almaya gidicektim.. Bu fiyata kaçmaz gerçekten..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.