Şimdi Ara

Exam [2009] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imdb puanı tatmin etmedi beni ama bir izlemekte fayda var gibi
  • İndirmiştim ama izlememiştim daha, bugün yarın izler yorumumu yaparım
  • Bence hakeden kazandı.
  • Muhteşem bir senaryo, iğrenç bir final.

Sırf kural yok diye, güvenliğe gereğinden fazla müdahale edilmesi de bana çok saçma geldi
  • bu yoksa o "house of 9" denen salak filmin turevi gibi bir sey mi? dedikleriniz bana onu hatirlatti.
  • 2 gün önce izledim film sağlam geldi. Sürükleyicilik ve mistik hava sonunda sönüyor ama yine de iyi izleyin izletin derim. 7/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

2 gün önce izledim film sağlam geldi. Sürükleyicilik ve mistik hava sonunda sönüyor ama yine de iyi izleyin izletin derim. 7/10

++++1000
    artık tek makanda geçen filmlerde çok sağlam olmaya başladı başta Buried, Devil....
  • Sürükleyici bir filmdi ama finali daha iyi yapabilirlerdi diye düşünüyorum.
  • Bence finali gayet güzeldi.Daha değişik bir şekilde bitirselerdi çarpıcı sonun anlamı kalmazdı.
  • ..sonunu yanlış tahmin ettiğim nadir filmlerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Sürükleyici bir filmdi ama finali daha iyi yapabilirlerdi diye düşünüyorum.

Evet final
  • listeye aldım bakalım nasıl bir film.
  • listeme aldım bu hafta gidip dvd sini alırım
  • Ben aylar önce izlemiştim galiba sonuna kadar izleten bir film oldukçada mantıklı gelmişti çok büyük şeyler beklemeden keyifle izlenir.
  • Sürükleyici bir filmdi.Bir mekanda 10 kişilik kadro ve az bütçe olmasına rağmen çok güzel bir film.

Yanlız adamın konuşmasını dikkatli dinleseymişim olayı baştan çözerdim
  • TV8 de çıkmıştı bu film süperdi
  • Tam anlamıyla guzel ve de özgün bir filmdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi büyük beklentilere girmeden izleyin derim.. ortalama bir film. ne iyi, ne de kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Konuyu yukarı taşıyalım da bu güzel filmi izlemeyen varsa dikkatini çekip izlemesini sağlayalım Tek mekanda geçmesine rağmen hiç beklemediğim kadar sürükleyici bir film olmuş.

Teşekkür ederiz. Filmi daha çok önce izlemiştim. Şimdi bir kere daha izleyesim geldi.

İyi filmdir, tavsiye ederim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Konuyu yukarı taşıyalım da bu güzel filmi izlemeyen varsa dikkatini çekip izlemesini sağlayalım Tek mekanda geçmesine rağmen hiç beklemediğim kadar sürükleyici bir film olmuş.

Teşekkür ederiz. Filmi daha çok önce izlemiştim. Şimdi bir kere daha izleyesim geldi.

İyi filmdir, tavsiye ederim arkadaşlar.

Bu filmi beğenenlere The Belko Experiment (2016) filmini de öneririm. Benzer temada, daha sürükleyici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Temmuz 2017; 0:33:36 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.