Şimdi Ara

Exam [2009]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

720p'si düşünce ve altyazısı da çıkınca indirdim, gerilim filmiymiş, deneyelim bakalım. Türkçe olarak bulduğum açıklama aşağıda:

Konusu: Hayatı boyunca farklı alanlarda iş yapmaya çalışan 8 kişi kolay yoldan para kazanmanın yollarını ararlar ve durum üzerinde çalışma yapmaya başlarlar. Güçlü ve gizemli bir şirkette iş adamı olmaya karar verirler ve bu durumdan sonra son noktaya kadar gelirler, bakalım neler olacak...

http://www.imdb.com/title/tt1258197/
    http://divxplanet.com/sub/s/169101/Exam.html
    YouTube açılmayanlar için fragman:http://www.dailymotion.com/video/xbc3pw_exam-trailer_shortfilms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 12 Haziran 2010; 18:09:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

[Exam 2009]

2009 yılında yapılan sınav, adayların akademik başarılarını değerlendirmek için önemli bir dönüm noktası olmuştur. Sınav, öğrencilerin bilgi ve becerilerinin kapsamlı bir değerlendirmesini sağlayan zorlu bir denemeydi.

Sınav, çeşitli konularda sorular içeriyordu ve adayların analitik düşünme, problem çözme ve eleştirel okuma becerilerini test ediyordu. Başarılı adaylar, sınavın zorluklarının üstesinden gelerek akademik potansiyellerini kanıtladılar.

[Exam 2009] sınavı, öğrencilere gelecekteki akademik ve mesleki çabaları için sağlam bir temel sağladı. Sınavda gösterdikleri performans, öğrencilerin kendilerine olan güvenlerini artırdı ve daha büyük hedeflere ulaşma motivasyonunu sağladı.

[Exam 2009] sınavı, öğrencilerin yüksek öğrenime geçişlerinde ve kariyerlerinde önemli bir kilometre taşı olarak hatırlanmaya devam edecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İzledikten sonra bu konu başlığı altında yorum yaparsan izlemeyi düşünen arkadaşlara da bilgi vermiş olursun hocam.
  • Ben de bekliyorum yorumunu hocam. Fragmanı merakta bıraktı.
  • Filmi şimdi bitirdim, madem konusunu açtım izlememek olmazdı.

Gizemli bir şirket için 8 kişi işe alınacaktır, hepsi zorlu aşamalardan geçmiş, geçmeleri gereken son bir aşama kalmıştır. Tek soruluk bir sınav! Soruya doğru cevabı veren işin sahibi olacaktır. Peki soru ne?

Film 8 kişinin bu soruyu bulması üzerine geçiyor. (Tabii bunlar soruyu bulmak için neler yapıyor neler!)

Filmde tempo hemen hemen hiç düşmedi, hep bir gerilim içinde oldum, izleyenleri sıkacağını sanmıyorum, zaten 1.5 saatlik bir film.

Fikir vermesi açısından Cube filmini sevdiyseniz bunu da seversiniz, çünkü Cube'un bir nevi farklı versiyonu. Puanım: 6.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 12 Haziran 2010; 4:08:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

Filmi şimdi bitirdim, madem konusunu açtım izlememek olmazdı.

Gizemli bir şirket için 8 kişi işe alınacaktır, hepsi zorlu aşamalardan geçmiş, geçmeleri gereken son bir aşama kalmıştır. Tek soruluk bir sınav! Soruya doğru cevabı veren işin sahibi olacaktır. Peki soru ne?

Film 8 kişinin bu soruyu bulması üzerine geçiyor. (Tabii bunlar soruyu bulmak için neler yapıyor neler!)

Filmde tempo hemen hemen hiç düşmedi, hep bir gerilim içinde oldum, izleyenleri sıkacağını sanmıyorum, zaten 1.5 saatlik bir film.

Fikir vermesi açısından Cube filmini sevdiyseniz bunu da seversiniz, çünkü Cube'un bir nevi farklı versiyonu. Puanım: 6.5/10

... yorumun ilgimi çekti başladım indirmeye

• filmi sevdim diyorsun ama puanı düşük vermişşin be hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Office (2005-2013)
    16 yıl önce açıldı
    Spooks (2002-2011) | BBC
    10 yıl önce açıldı
    Hello Ladies (2013-2014)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...kötü bir film beğenmedim (bir nevi cube benzetmezi ilgimi çekmişti!!değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

Filmi şimdi bitirdim, madem konusunu açtım izlememek olmazdı.

Bana biraz saçma geldi

• Cube benzetmesi benim de ilgimi çekti, bugün izleyeceğim.
  • Hemen divx izlemem lazım ilgimi çekti
  • Cube benzetmesi dediğim, bu film de sadece tek bir mekanda ve kapalı alanda geçiyor. Çözüm için de zekalarını kullanmaları gerek.
  • Filmi izledim, güzel bir filmdi ama beklentilerimi karşılamadı.

Özellikle sonu hiç umduğum gibi olmadı.
    O kız işe alınmayı haketmiyordu. Her aşamada öne çıkan adam, "white" işe alınmalıydı.
  • Teşekkürlet.Listeye alıyorum.
  • Cube gibiymiş, hemen indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Filmi izledim, güzel bir filmdi ama beklentilerimi karşılamadı.

Özellikle sonu hiç umduğum gibi olmadı.
    O kız işe alınmayı haketmiyordu. Her aşamada öne çıkan adam, "white" işe alınmalıydı.

bence hak etmesi gerekmiyordu diğerleri bir şekilde diskalifiye oldu... hayatta da böyle değil midir hak edenler hak etmedikleri yerdedir...

• Testerenin kansız ama onun gibi zekaya dayalı bir versiyonu diye indirdim, beklediğim gibi de çıktı ama finalini pek beğenmedim.
  • Filmi şimdi izledim. Sürükleyici bir film. Her an şimdi ne olacak diye soruyorsunuz. Ancak hiç beklemediğim kişinin sınavı geçmesi süpriz oldu benim için. Neyse güzel bir film. Türünün meraklılarına tavsiye ederim.
  • Listeye ekliyorum
  • Film fena değil ama cube ile bir benzerliği yok. Sadece tek bir mekan kullanımı var, biraz burdan benzeyebilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.