Şimdi Ara

Evlilik programına katılan kişi açıkladı: Her şey kurmaca, günlük para alıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranlarda toplumsal çürümenin başını çeken programlardan olan evlilik programlarıyla ilgili her şeyin kurmaca olduğu yönünde açıklamalar yapıldı.

Esra Erol'un evlilik programından ayrılan Ayça isimli bir kadın, Instagram’dan açıklama yaptı.

Açıklamada, "Bizlere sözleşme imzalatılıyor. Günlük para alıyoruz. Damat adayı Ahmet’le aşk yaşamadım. Birlikte yemeğe dahi çıkmadık. Kıyafetlerim bile kendimindi. Her şey kurmaca. Programda bana taktığı yüzük bile annemin Umre'den getirdiği yüzük. Caner ve Berke aşkı da kurmaca. Caner locada herkesten çok para kazanıyor. Herkes oynuyor, Esra Erol da yönetiyor" ifadelerini kullandı.

birgun.net
    Evlilik programına katılan kişi açıkladı: Her şey kurmaca, günlük para alıyoruz
    https://www.birgun.net/haber-detay/evlilik-programina-katilan-kisi-acikladi-her-sey-kurmaca-gunluk-para-aliyoruz-150873.html

• Çok göze batmasın diye araya gerçekten vatandaş aldıkları oluyordu. Program 3 saat sürüyor bu kadar süre dizi yapsan çok maliyetli olucakken evlendirme programlarında 3 5 casting oyuncusu koyup bu çok daha az maliyetle yapılabiliyor.

İşin daha da ilginci mesela zengin birisiniz sapık bir ideolojiniz var bu programa 1 milyon tl verip o karakteri 1 ay boyunca oynatıcak oyuncu bulabilirsiniz. Mesela eşcinselsiniz yada fetişsiniz yada ensestciniz bu sapıklığı/ideolojiyi/görüşüsü herkese yaymak istiyosunuz bastırın parayı filmlere joker olarak bu karakteri koyup kendinizi yalnız hissetmezsiniz bak görüşümü dünyayayayarım diyebilirsiniz filmlerde.

Ha bu programlar evlilik ve yarışma programları Türk insanının aile ve gelenek yapısını bozmak için yapıldığı ortada

Fatmagül dizisinden sonra tecavüz ve kadın cinayetleri arttı, aşkı memnuyu hiç söylemiyorum bile
  • E oyleydiki zaten hanife ile umut ne reyting yaptırdı be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyleydi zaten bizim semtten Burak giderdi tesisatçı günlük 200tl alırdı.Hatta orda yapılan evlilikler bile proje,kurmaca.Katılan kadınların çoğuda günlük hayatında eskortluk yapıyorlar.
  • H*lk ise inanarak izliyor.

• Yasaklanmadımı bu programlar zaten?

• Toplumsal çürümenin başını çeken şey evlilik programları değil, toplum zaten çürük olduğu için evlilik programlarını izliyor.
  • Programlar yasaklandı zaten..

Bu programların kurmaca olduğunu anlayamıyorsa zaten insanın muhakeme yeteneğinde oldukça büyük sorun var demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok göze batmasın diye araya gerçekten vatandaş aldıkları oluyordu. Program 3 saat sürüyor bu kadar süre dizi yapsan çok maliyetli olucakken evlendirme programlarında 3 5 casting oyuncusu koyup bu çok daha az maliyetle yapılabiliyor.

İşin daha da ilginci mesela zengin birisiniz sapık bir ideolojiniz var bu programa 1 milyon tl verip o karakteri 1 ay boyunca oynatıcak oyuncu bulabilirsiniz. Mesela eşcinselsiniz yada fetişsiniz yada ensestciniz bu sapıklığı/ideolojiyi/görüşüsü herkese yaymak istiyosunuz bastırın parayı filmlere joker olarak bu karakteri koyup kendinizi yalnız hissetmezsiniz bak görüşümü dünyayayayarım diyebilirsiniz filmlerde.

Ha bu programlar evlilik ve yarışma programları Türk insanının aile ve gelenek yapısını bozmak için yapıldığı ortada

Fatmagül dizisinden sonra tecavüz ve kadın cinayetleri arttı, aşkı memnuyu hiç söylemiyorum bile

• Dizi de kurmaca ne önemi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Yasaklanmadımı bu programlar zaten?
    evet yasaklandı
  • Zaten açıklamasa kimse anlamayacaktı düzmece olduğunu

Ne yazıkki okuma yazma oranı çok düşük cahil ev kadınlarını saymıyorum.Bunlar için gerçekti zaten.Baya bildiğin ekran başına transa geçiyorlardı.Yazık cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

evet yasaklandı

Alıntıları Göster
    Bende öyle biliyordum zaten bunlardan bir tanesinin sunucusu şuan yemekteyiz tarzı bir yarışma sunuyor geçen gördüm tvde

• Eee ne bekliyordunuz.

Daha enteresan olanı söyleyim. Örnek master şef de kurmaca. Kavga ve bağırtıdan başka bir şey yok. İnsanları ekrana kitlemek için olaylar olaylar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Eee ne bekliyordunuz.

Daha enteresan olanı söyleyim. Örnek master şef de kurmaca. Kavga ve bağırtıdan başka bir şey yok. İnsanları ekrana kitlemek için olaylar olaylar
    tv programlarının % 95 i halkı uyutma diyebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

tv programlarının % 95 i halkı uyutma diyebilirmiyiz?

Alıntıları Göster
    Diyemeyiz.
    Tam olarak % 88,02
  • Olsun ülkemize Naz Mila diye bi değer kazandırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Olsun ülkemize Naz Mila diye bi değer kazandırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Yasaklanmadımı bu programlar zaten?
    yasaklandı ama şimdide işte yok annem yok, yok beni evlatlık verdiler diye insan çıkarıyorlar yine aynı düzen , aynı kandırmaca reytingin dibine vuruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

yasaklandı ama şimdide işte yok annem yok, yok beni evlatlık verdiler diye insan çıkarıyorlar yine aynı düzen , aynı kandırmaca reytingin dibine vuruyorlar

Alıntıları Göster
    Türk tv programları : Halkı uyutma
  • İtiraf ettiği için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.