Şimdi Ara

Evlenen erkek sorunludur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler eğri oturalım doğru konusalım.
    Evlendirme programlarından tutunda benbilmem eşim bilir vs ailem izlerken görüyorum harbi erkekler çok eziliyor.
    Sen güçlü ve zeki tarafsın,
    çalışan tarafsın ve kesinlikle eminim ki daha çok seven tarafsın,
    ama karşındakiler öylesine sinsi varlıklar ki paran için,ya da popülerite için yapmayacakları yok.
    Vallahi içim gidiyor, azıcık güzel kadınlar kendilerini hint kumaşı sanıyor, adamlara söz hakkı bile vermeden,sanki erkekler onların köpekleriymiş gibi hiçbir güçleri ve zekası olmadan hareket ediyorlar.

Kendileri aptal,"zeki erkek <3" diyorlar, kendilerinden 5 kat zeki adamlara " keşke beynini kullansan vs" yazıyorlar.
    Kendileri ufacık uzun istiyorlar,
    kendileri çalışmaktan gün görmemiş anne ve babalarının paralarını çarçur ediyor,fakirken "Zengin erkekkkk" diye haykırıyorlar.

VAllahi yazık diyorum,Allah şu yeni nesildeki kızlara fırsat vermesin,ellerine düşürmesin hiçbirimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hello men -- 26 Ocak 2016; 18:36:16 >

• Evlenen erkek sorunlu değildir hocam , yüreklidir. Bir erkek asıl evlenince adam olur çünkü artık kendisinden önce başkaları gelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salak salak programları izleyip geliyorsun sonra evlenen erkekler sorumludur, yav he he

Yazıyı tekrar okudum da adam çıkıp genelleme yapmış bir de zeki tarafsın vs diye. Hala böyle kafa devam ediyor helal.

Not: Erkeğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 26 Ocak 2016; 18:51:56 >
  • kadın yerine kadıncıkla evlenirsen eşek niyetine kullanır tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

kadın yerine kadıncıkla evlenirsen eşek niyetine kullanır tabi

Gerçekten baytarsan konuşalım

• Kiminle evlendiğine bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

quote:

yok hocam nick öyle sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

quote:

yok hocam nick öyle sadece

konu sahibine fazlada yüklenmeyin kızlar konusunda pekde haksız değil çok kurnazlar ve acaip plan program yapma kabiliyetleri var.. bin tilki binide birbirinden sinsi

• Valla benim tanıdığım bir abim var,kendisi 35 yaşında hiç evlenmek istemediğini söylüyor,babamın çok yakın arkadaşı olduğu için biliyorum kendisi baya kızlarla takılan birisiymiş,iş çevresi olsun filan ama bana çok rahat olduğunu söyledi Yurt dışına düzenli olarak tatillere gidiyormuş,2 katlı evinde huzur ve sükunet içinde yaşıyormuş,doğru kişiyi bulursam evlenirim diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Salak salak programları izleyip geliyorsun sonra evlenen erkekler sorumludur, yav he he

Yazıyı tekrar okudum da adam çıkıp genelleme yapmış bir de zeki tarafsın vs diye. Hala böyle kafa devam ediyor helal.

Not: Erkeğim

not düşümene gerek yoktu hocam burada yarbay olupta kız olan varmıdır?
  • Bi arkadaşımın uzun zaman önce gönderdiği bi ses kaydı

http://vocaroo.com/i/s1qB4fKKzI9E
  • Öyle programlarda evlenecek eş arayan erkek sorunludur demek daha mantıklı. Saçma saçma konuşma şimdi hello men misin nesin, genel de kimseyi bloklamıyorum ama gelenekten söylemek gerekebiliyo

Blok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Öyle programlarda evlenecek eş arayan erkek sorunludur demek daha mantıklı. Saçma saçma konuşma şimdi hello men misin nesin, genel de kimseyi bloklamıyorum ama gelenekten söylemek gerekebiliyo

Blok

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizlarin sinsisine icten pazarliklisina denk geldiysen bittin. Sevgili ask mesk olayi degil. Is yerinde karsilastigim bir olay. Kiz tartistigi arkadasinin kuyusunu oyle sessiz sessiz kazdi ki aradan 2 hafta gecti tartistigi arkadasini yolladi. Bir de o 2 haftalik surede hep yuzune guldu arkasindan oynamis. Kamu sektoru degilde ozel sektor olsa kesin isten bile attirirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

Kizlarin sinsisine icten pazarliklisina denk geldiysen bittin. Sevgili ask mesk olayi degil. Is yerinde karsilastigim bir olay. Kiz tartistigi arkadasinin kuyusunu oyle sessiz sessiz kazdi ki aradan 2 hafta gecti tartistigi arkadasini yolladi. Bir de o 2 haftalik surede hep yuzune guldu arkasindan oynamis. Kamu sektoru degilde ozel sektor olsa kesin isten bile attirirdi.

yaparlar valla çok tehlükeli varlıklar vesselam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.