< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenkoylu -- 1 Aralık 2012; 21:46:09 > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenkoylu -- 1 Aralık 2012; 21:46:09 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
1: Samsung 46B650, Digiturk HD, Teledünya HD, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, LG Bluray 550, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Atlanta HD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125 + Rear Sony SS-E 317V |
|
|
|
1: Samsung 46B650, Digiturk HD, Teledünya HD, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, LG Bluray 550, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
2: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Atlanta HD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125 + Rear Sony SS-E 317V |
|
|
|
|
Merhabalar. Benim de odaların üstü teras. İçeriden sizin uyguladığınız gibi asma tavan arasına cam yünü dosemeyi düşünüyorum. Kafamdaki sorular 1. koku sorunu olur mu cam yünü kokar mı? 2. Odaların tavanlarinda kararmalar var, cam yünü kararmalari engeller mi yoksa aksine kokuya mi sebebiyet verir. 3 bu cam yünü sıkıştırabilir mi 10 cm kalınlıkta ki bir cam yünü için 10 cm tavanın inmesi mi gerekir. 6-7 santime sıkıştırabilir miyim. Cevap verirseniz sevinirim.. Çalışmanız için de ayrıca tebrik ederim... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kusura bakmayın foruma girme fırsatı bulamadım.. Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederim... İçeriden yaptığınız tavan yalıtım sonrası küf sorunu yaşadınız mı diye bir soru daha sorsam 🤔 İçeriden tavan izalayonu yapmayın kufe sebep olur diyenler kafamı iyice karıştırdı.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlginç bir kaç binaya daha yaptırdık hicbirinde bu problemi yaşamadım. Bende de boyle bir problem olmadı. Misal şu an dışarıda -5 derece normalde bu iki oda baya bir soğuk olur hatta odaların kapılarınida kapatırdım. Şu anda oda sıcaklıkları baya iyi.kuf olması için sıcak ve soğuk karşılaşıp bir yoğuşma yapar burada sıcak ve soğuk karşılaşması eskisinden daha az olur çünkü arada izocam var. Kısacası bende böyle bir problem olmadı bundan önce yaptığımız uygulamalarda da böyle bir geri dönüş olmadi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |