Şimdi Ara

Evinizde sıcak suyu nasıl sağlıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Banyo şofbeni ama termosifondan fazla elektrik yakıyo
  • Oturduğumuz evde güneş enerjisi ya da doğalgaz yok. O yüzden elektrikli şofbenle sağlıyoruz.
  • benim ekran kartının üstüne çaydanlık koyuyorum 10dk crysis oynadıktan sonra mis gibi sıcak suyum oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat.ksd -- 7 Ocak 2012; 21:59:57 >
  • Fakir ani su ısıtıcı
    +
    Güneş
  • Güneş varsa şofben, yoksa güneş enerjisi. Ama yılın 10 ayı güneş olduğu için pek gerek kalmıyor şofbene
  • Elektrikli şofbeni nasıl kullanıyorsunuz ya :-( Azıcık su geliyor az daha açsan ısınmıyor, en iyi kombi..
  • Arkadaşlar bende bu ufak su ısıtıcılarından var, geçen sene ses çıkarttı kıvılcım gördüm sanki kendimi dışarı atıp sigortaları falan kapattım, sonra apart sahibi değiştirdi şofbeni, ama ben hala korkuyorum beni çarpma ihtimali nedir bu ufak ısıtıcıların, güvenlimidir, yoksa allaha emanetmi yıkanıyoruz, ciddi anlamda sorun oluşturdu bende suyun altına el fatihayla giriyorum, biri aydınlatsın bu işi lütfen.
  • Şofben işi sakat. Bizim kombiden geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 7 Ocak 2012; 22:13:24 >
  •  Evinizde sıcak suyu nasıl sağlıyorsunuz?

• Jeotermalle.
  • Hp Dizüstü Var Maşallah Soba gibi
    şaka bi yana doğalgaz kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Hp Dizüstü Var Maşallah Soba gibi

laptopu suyun içine mi sokuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Hp Dizüstü Var Maşallah Soba gibi

laptopu suyun içine mi sokuyorsun

Ters çevirip üzerine bir güğüme doldurup o şekilde ısıtıyorum
    Maşallah boşta 65-70 i görüyor
  • su dolu leğenin içine su ısıtıcı çubuk rezistans koyunca işe yarıyor mu? kireç tutunca nasıl temizlenir, kullanan oldu mu
  • Güneş enerjisi.
  • Her saat birisi suya pipeti daldırıp fokurdatıyor böyle böyle tüm gün fokurdatarak sıcak tutuyoruz.
  • güneş enerjisi yetiyor. memleket antalya olunca.
  • Bizim eskiden sobalıyken Arçelik marka bir tane şohben vardı 7-8 Senedir ise kombiyle sağlıyoruz sıcak suyu velakin kışın demirdöküm şe** olucak kombimiz suyu ısıtamıyor... Donuyoruz.. Dakka başı su soğumaya başlıyor..

Yazın mesele yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.