Şimdi Ara

Evimin Önünde Park Cezası Yemişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Evim ara sokakta. Depolar falan var apartmanın altında. Çoğunlukla mal getiren kamyonlar yolu kapattığından araçlar yan sokaktan geçerler.

Polis önce anons edip yolu kapatan araçları sahiplerine kaldırtmış, sonra benim araca tekerlek kaldırımda diye park cezası kesmiş. Fotoğraf da çekmiş. Kaldırım da kullanılan bir kaldırım değil.
    Esnaf ne dese engelleyememiş. Ben birkaç gün sonra duydum ve fotoğrafını çektim. Ancak ceza bu hali ile değil, iki tekerlek kaldırımda iken bir gün önceki parktan dolayı olabilir. Ceza fotoğraflı gelsin bu hali ise yazık vallahi. Makbuz bırakmamış, internette de ceza kaydı yok daha. Son 6 yıldır ceza yemedim. 72 Tl önemli değil ama, bu şekilde yazmışsa yuh olsun.
    Sadece fotoğraf çekip ceza kesmemiş olabilir mi?

• Geçmiş olsun.Yıl sonu geliyor makbuz doldurmak gerek.Burada da öyle normal yıl içinde tek trafik polisi yokken yıl sonuna doğru ceza yağdırıyorlar.
  • Artık neye ceza keseceklerini bilmiyorlar.
    Geçmiş olsun.
  • Kaldırımdam Yürüyecek Yaya Gene Yürebilir Hiç Sizin Etkiniz Yokki.
  • Fotoğrafını çektiyse büyük ihtimal ile yazılmıştır aracın tekeri kaldırımda olduğu için yazıyorlar çoğunlukla ama birinin tanıdığı ve kasıtı yüzündende yazılmış olabilir.
  • Polis haklı ama her şeye de ceza yazılmaz ki. Şehirler daha bu kadar zıvanadan çıkmamışken poliser uyarırdı. Mesela Anıttepe'de harekete geçtim hala parklar yanıyor... (gündüz gibi aydınlık bir meydan) farketmemişim. Uyanık bir polis farketti, işaretle uyardı, ben de farları açtım, teşekkür ettim...

• Apartmanın neden park yeri yok?

• Olmayabilir, o halde belediye park yeri için nereyi gösterdi veya planladı?

• Depoların ruhsatı var mı?

• Park yeri olmamasına rağmen nasıl ruhsat verildi?

• Şehir planında oturma sahasında deponnun ne işi var? Herhalde çok zaruri şeyler depolanıyor, o halde neden giriş çıkışı, artikülasyonu tesadüfe bırakılmış?

• Kaldırıma çıkan çatının yüksekliği en az ne kadar olmalıdır?

• Bir kaldırımın genişliği en az ne kadar olmalıdır?

• Yüksekliği ne kadar olmalıdır?

• Mahallein kot planları neden yapılmamıştır? Yol mu yüksektir, yoksa kaldırım mı alaçaktır?

• Yol kaldırıma paralel midir? Çünkü paralel değilse operatör arka tekerleğin posizyonunu doğru tahmin edemeyebilir.

• Böyle detayları ben mi bilmek zorundayım yoksa modern çağda bu işler için branşlaşmış meslekler var mıdır?

• Türkiye'deki fiziksel koşullar neden GSMH'si yarısı kadar olan ülkelerdeki gibidir?

Taviz vere vere bu halde geldik. İşini doğru yapana bin tane yanlışın arasında olduğu için yanlış diyemem. Herkes işini düzgün yapsaydı böyle bir şey hiç yaşanmazdı.

• Onun bunun evlatları. Söylenecek söz yok..... Bu ülkede herkes " şeref yoksunu " olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Geçmiş olsun.Yıl sonu geliyor makbuz doldurmak gerek.Burada da öyle normal yıl içinde tek trafik polisi yokken yıl sonuna doğru ceza yağdırıyorlar.

aynen öyle malesef...
  • Sağolun arkadaşlar. Zaten kaldırım 1-2 parmak yüksekliğinde, bazen yanaşırken üstüne çıktığımı bile farketmiyorum.
    Durumu anlattığım arkadaşlar da polisin yıl sonu kotasını doldurmak için kesmiş olabileceğini söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

Onun bunun evlatları. Söylenecek söz yok..... Bu ülkede herkes " şeref yoksunu " olmuş.

Terbiyesizlik yapma bu ülkede herkes ne demek? Ayna Karşısına geçip önce ben Kimim neye hizmet ediyorum diye sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Onun bunun evlatları. Söylenecek söz yok..... Bu ülkede herkes " şeref yoksunu " olmuş.

Terbiyesizlik yapma bu ülkede herkes ne demek? Ayna Karşısına geçip önce ben Kimim neye hizmet ediyorum diye sor

kimi kastettiğim belli değil mi? benim hitap ettiğim kesim belli; siz niye alındınız..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    edit: 2 kere yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 8 Aralık 2012; 19:38:48 >
  • quote:

quote:

quote:

kimi kastettiğim belli değil mi? benim hitap ettiğim kesim belli; siz niye alındınız..

Anne kutsaldir burasi forum olsada böyle ifadelerin yeri değil, ikincisi bu ülkede herkes diye yazıp hakaret edemezsiniz.

• Teker kaldirima degse ceza yaziyorlar. İtiraz da edemiyorsunuz.

Size ceza gelince 15 gun icinde odeyin ki bari indirimli odemis olursunuz. Bu arada resim gelmesini beklemeyin resim yollamazlar ama iem'den sikayet ederseniz resimi delil olarak kullanirlar, size de gonderirler.

• Bazen sadece fotograf çekiyor ceza yazmıyorlar büyük ihtimal yazmamıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.