Şimdi Ara

Far Yanmıyor Diye Ceza Yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
23.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilenleriniz vardır ordudan istanbubula geldim.Gelmeden önce aracıma bakım yaptırmıştım.Biraz önce mahmutbey gişelerini gecince polis durdurdu sağ kısa farınız yanmıyor diye 72 tl yazdı.Bu arada 6 senedir ilk defa ceza yemiş oldum.

• Creative52 C kullanıcısına yanıt
    C Creative52 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: ihsan1987

Benim polislere birşey dediğim yok.Yasaya tepkim var.Bu cezayı yazınca benim farım düzelmiş mi oldu?

peki cinayet işleyen adama neden ceza veriliyor?
    ceza verilince ölen geri mi geliyor?
  • Çay ısmarlamalarını mı bekliyordunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Çay ısmarlamalarını mı bekliyordunuz?
    önc geçmiş olsun diyelim görevimizi yapalım ama farklı bir şey mi bekliyordunuz diye de sorasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

önc geçmiş olsun diyelim görevimizi yapalım ama farklı bir şey mi bekliyordunuz diye de sorasım geldi.

Alıntıları Göster
    Benim polislere birşey dediğim yok.Yasaya tepkim var.Bu cezayı yazınca benim farım düzelmiş mi oldu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun demekle birlikte diğer iki arkadaşa katılıyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    valla bende 1 yıl içinde 4 kez ceza yiyince, polisten köşe bucak kaçar olmuştum.

o far yanacak aga, başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandem_78 -- 25 Ocak 2012; 2:01:09 >
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

valla bende 1 yıl içinde 4 kez ceza yiyince, polisten köşe bucak kaçar olmuştum.

o far yanacak aga, başka yolu yok.

Alıntıları Göster
    Ceza haksız falan değil. Farınız yanmak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Alıntıları Göster
    kimse farını yakmasa nolacak
  • Polisin eline saglik. Araci surerken tek farinizin yanmadigini surerkende anlayabilirsiniz. Ayrica karanlikta tekfari yanan otomobil, motorsiklet gibi de anlasilabilir diger araclar tarafindan.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben yolda giderken farı yada stop lambası yanmayani direk 155e şikayet ediyorum ilerde enseliyorlar farınız yanmazsa arka stopunuzda yanmaz böylelikle arkadan gelen bir araç sizi motorsiklet sanıp toslayabilir özellikle fazla işlek olmayan yollarda bu tr kazalar çok olur.
  • Tek farınız yanarken karşıdan gelen sizi motor zannedip farkedemeyebilir ve kafa kafaya çarpışma söz konusu olabilir ve örnekleride vardır. Farınızın yanması zorunludur.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Farınızın yanıp yanmadığını bilmek sizin göreviniz. Uzun yolda far çok ta önemli. Hem görmek hem de görülmek açısından. Yedek ampul bulundurun..
    Polisler gerekeni yapmışlar.
    Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Polisin eline saglik. Araci surerken tek farinizin yanmadigini surerkende anlayabilirsiniz. Ayrica karanlikta tekfari yanan otomobil, motorsiklet gibi de anlasilabilir diger araclar tarafindan.
    Polis haklı Far konusu önemli sizin ve trafik için
  • quote:

Orijinalden alıntı: plcmn

Farınızın yanıp yanmadığını bilmek sizin göreviniz. Uzun yolda far çok ta önemli. Hem görmek hem de görülmek açısından. Yedek ampul bulundurun..
    Polisler gerekeni yapmışlar.
    Geçmiş olsun.

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Polis haklı Far konusu önemli sizin ve trafik için

Alıntıları Göster
    Polis söyledi gidip baktım yanıyor bu dedim.Birisi kısa yanıyordu.Yani park lambaları yanıyordu.Yapacak birşey yok.Bundan sonra biraz daha dikkali olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

😃😃😃😃
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

ben yolda giderken farı yada stop lambası yanmayani direk 155e şikayet ediyorum ilerde enseliyorlar farınız yanmazsa arka stopunuzda yanmaz böylelikle arkadan gelen bir araç sizi motorsiklet sanıp toslayabilir özellikle fazla işlek olmayan yollarda bu tr kazalar çok olur.

Gerçekten böyle birşey var mı? Yoksa bazı araçlara özgü mü. İlk defa duydum böyle birşeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Gerçekten böyle birşey var mı? Yoksa bazı araçlara özgü mü. İlk defa duydum böyle birşeyi.

Alıntıları Göster
    benişm yolda izmitten dönerken söndü otobanda ne yapabilirim fara ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

ön far yanmazsa arkada yanmaz diye biliyorum ben belki ben yanlış biliyorumdur

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.