Şimdi Ara

Evimde üstsüz yattığım için tehtit edildim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
25.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam mangalı trafonun primer buşinginde R ile S fazı arasına mı kurdu?

hoja csb kabak tadı vermeye başladı. sizin gibi tipler yüzünden foruma daha uğramıycam.
    sonuçta bir konu var herkes düşüncesini yazar geçer. karşı görüşe saldırmak nedir. daha yazmıycam ben buraya sen oyna burda ok.

bi konu var 50-100 tane kişi girip düşüncesini yazıyo yorumluyo falan, sonra aslında öyle birşeyin yaşanmamış olduğu csb olduğu ortaya çıkıyo vesaire.
    yani bu rezillik arkadaş. forumun içine ettiniz bağırsaklarınıza sağlık.girilen her konuda acaba bu csb mi değil mi, adam çıkıyo anam öldü yazıyo altta yorum, csb değilse üzüldüm kanka bilmemne.. yani rezil biyer oldu forum.ben azaltıyorum git gide forumu. takılın siz burda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanHakim

Halkın dh den daha düşük olduğu bir sır değil. Kültür zeka bilgi vs konularda dh ortalaması halkın ortalamasından üstündür. Dünyanın hangi ülkesine ve o ülkenin forumuna gidersen git durum böyledir.

Güzel dille uyarmiyor. Yaşam tarzına müdahale ediyor. Olumsuz cevap alınca da ölümle tehdit ediyor. Güzel dilini yesinler.

- Karşıdaki adam önce uyarmış, karşısındaki sert çıkınca sonra "istediğini yap ama perdeyi çek" demiş. Güzelce uyarmış. Bir adam karşısındakine hele hele tanımadığı birisine kolay kolay ölüm tehdidinde bulunmaz. Olayı bize anlatan bu arkadaş karşısındakine kim bilir neler söylemiştir.

- Aradaki mesafe 150 metre ise kimse gelip de şikayet de bulunmaz. demek ki mesafe daha kısa.

- Olayı büyüteceğine, buradan kendince bahanelerle haklılık çıkartacağına, tül perde takıp çekmek çok mu zor?

- karşısındaki yerleşim merkezi (ev, apartman, site v.s.) varken görüneceğini bile bile (perdesiz, tülsüz) insan rahat rahat nasıl evinde baksırla don kilotla dolaşıyor. Hiç mi utanma kalmamış.

- Donanımhaber forum kullanıcıları öyle seviyeli, bilgili kültürlü bir topluluk da değil. Çoğunlukla Hayatı futbol, dizi ve survivor olmuş kişiler buraya toplanmış. Resimde de belli. Bu tip kişiler gelip burada bu aziz halkı fütursuzca eleştiriyor, hatta bu millete hakaret edebiliyor.Evimde üstsüz yattığım için tehtit edildimEvimde üstsüz yattığım için tehtit edildim

• quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

hocam doğrudur kendi evin sınırları içinde istediğini yapabilirsin, fakat kendi açından hiç utanmıyor musun yahu baksırla her yerin gözükürken perdelerin açık olmasına. ben de dolaşırım mütemadiyen ama perdeler kapalı olur.

açıkcası kadın balkona çıktı mı istemsiz bir şekilde direk o noktaya bakmak zorunda kalabilir. yani rahatsız olmasa kocasıa söylemez. ki kocası seni baksırla evde dolanma diye uyarmamış perdeleri çek diye uyarmış. yani bu konuda bence yarı yarıya haklılık durumu söz konusu.

Bakmayacak o zaman o tarafa ya da kendi evinin perdelerini çekecek. Beni öyle tehdit etse onu anasından doğduğuna pişman ederim.
  • ev benim isteiğimi yaparım sözü yok..
    evlisin evde iç çamaşırıyla veya boxer/kısacık şort ve üstsüz Eşin-kızkardeşin yapsa sen iştesin tepkin ne olur?
    hicmi izin vermezsin?
    perdeyi kapatmı dersin
    yada canlı şov bakan baksın mı dersin
    CSB
  • wolkan60 W kullanıcısına yanıt
    Hocam kanunlar kişiden kişiye göre yorumlanmaz o zaman kanıt olmadığı halde herkes istediğine ceza verebilirdi.Gerçi şuanda pek farklı bir durum yok gibi gerçi.
  • Yani bu adamın balkonu güneş görse mayosunu alıp kendi balkonunda güneşlenemez. Neden? Yan komşunun çocukları hiç denize gitmemiş. Yan komşunun karısının göz kasları çok güçsüz kontrol edemiyor. Bu işin orta yolu yoktur. Adam kendi perdesini neden çekmiyormuş da seninkini çekmeni bekliyormuş? Çıplak dolaşsan hiç bir haklı yanın olmaz ama ha baksır giymişsin ha mayo.
  • adamın ses kaydını alsan RÖNTGENCİLİKTEN mahkemeye verirdin.
  • trol konu ama adam haklı perdeni kapatmak zorundasın seninde çoluğun çocuğun olsa aynı tepkiyi verirsin biraz empati yap saygı göster. Şimdi bana kanundan cartıydı curtuydu deme herşey kanuna bırakma biraz insancıl illa birisi uyarması mı lazım kendin düşünmen lazım. Yok düşünmezsen düşündürtürler.
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    Kısıtlı dunya görüşünüzle insanları baskı altına almaya çalışmayın. İnsan evde isterse çıplak bile gezer kimsenin haddine değil karışmak.

Kimse kimseye kolay kolay ölüm tehditinde bulunmaz mı? Hangi ülkede yaşadığınıza dikkat edin. Sanki insanlar çok hoşgörülü. Tuvalet parası için adam öldürenler, sigara içen genci komaya sokanlar İzlanda da mı yaşıyordu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanHakim

Kısıtlı dunya görüşünüzle insanları baskı altına almaya çalışmayın. İnsan evde isterse çıplak bile gezer kimsenin haddine değil karışmak.

Kimse kimseye kolay kolay ölüm tehditinde bulunmaz mı? Hangi ülkede yaşadığınıza dikkat edin. Sanki insanlar çok hoşgörülü. Tuvalet parası için adam öldürenler, sigara içen genci komaya sokanlar İzlanda da mı yaşıyordu?

• Özgürlüğün sınırı başkalarının özgürlüğünü engellediğin anda biter yani aslında yaptığın normal ama perdeler açıksa başkası balkona çıktığında seni istemese de görür çoluk çocuk zaten meraktan bakabilir işte burada özgürlüğün bitiyor sen kendi özel hayatını dışarıya sergilemeye başlıyorsun bunun çözümü de perdeleri çekmek, senin savına göre millet bakmasın diyebilirsin ama adamlar bu yüzden balkona çıkamayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

adam mangalı trafonun primer buşinginde R ile S fazı arasına mı kurdu?

hoja csb kabak tadı vermeye başladı. sizin gibi tipler yüzünden foruma daha uğramıycam.
    sonuçta bir konu var herkes düşüncesini yazar geçer. karşı görüşe saldırmak nedir. daha yazmıycam ben buraya sen oyna burda ok.

bi konu var 50-100 tane kişi girip düşüncesini yazıyo yorumluyo falan, sonra aslında öyle birşeyin yaşanmamış olduğu csb olduğu ortaya çıkıyo vesaire.
    yani bu rezillik arkadaş. forumun içine ettiniz bağırsaklarınıza sağlık.girilen her konuda acaba bu csb mi değil mi, adam çıkıyo anam öldü yazıyo altta yorum, csb değilse üzüldüm kanka bilmemne.. yani rezil biyer oldu forum.ben azaltıyorum git gide forumu. takılın siz burda.

Evimde üstsüz yattığım için tehtit edildim

Bahçe gibi görünen yerin içinde biri büyük diğeri küçük 2 tane trafo var. Etrafı yeşillikle kaplı olduğu için içinde rahatça mangal yakabiliyor kimse görmeden fakat biz görüyoruz yukardan.
    Yıkık olan soldaki araziye yeni bina yapıldı orada oturuyorum pembe olan binada o şahış oturuyor aradaki mesafeyi daha rahat görün diye atıyorum. Foruma uğramaman forumun yararına olur diye düşünüyorum.

• perdeyi çekmenin sana ne zararı var?artist misin perde açık cam açık evde dolaşıyorsun millet senin yüzünden dışarı çıkamayacak mı?

keşke pataklasaymış seni orda bir güzel akıllanırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

adamın ses kaydını alsan RÖNTGENCİLİKTEN mahkemeye verirdin.

adamın ses kaydını alsoydon mohkomoyo vorordon

gizli saklı aldığın ses kaydı delil sayılıyorya zaten çok akıllısınız siz
  • Ulan ben mi çok garip düşünüyorum yoksa siz mi arızalısınız?

La adam evinde boxer ile yatsa ne olur yatmasa ne olur? Boxer giymiş adamdan mı rahatsız oluyorsunuz? Siz gece neyle yatıyorsunuz? Pantalonla mı? Ki adamın evi arkadaş evi. İstediği gibi durur evinin içinde.

Oldu anasını satayım. Ben de gideyim karşı binadakilere çatayım tişört giymeyin rahatsız oluyorum diye.

Evlerin arasında da baya mesafe varmış. Ben rahatsız olurlar diye balkonlara bile bakmam. Karşı binadaki sapık adamın yatak odasını dikizliyor ve suçlu bu arkadaş mı?

• Bence boxerı da çıkar bu da değişik bi bakış açısı
  • Valla haci bizim karsi balkonda da boyle cibil gezen bir adam var. Yasli bir adam. Acikcasi sinir ediyor bazen beni. Gicik oldum yani adama. Gerci ben de buluttan nem kapiyorum sen bana bakma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadın olunca rahatsız olunmuyor hatta 24 saat orada gözetlenir o kadın ama erkek olunca rahatsız olunuyor tabii
  • adam haklı sonuna kadar perdeni çek ulan milletin karısı kızı seni donlu görmek zorunda mı ?
  • Şimdi gel bir empati yapalım düşün evlisin karşı komşunda senin gibi bir adam eşin evde çalışmıyor onunda herkes gibi balkona çıkma özgürlüğü var tabi ki ve karşıdaki adam boxer ile dolanıyor alan açık gözüküyor herşey ve bu evde eşinin gözüne çarpıyor şimdi sana soruyorum ey insan eşini bu durumda düşünmezmisin???

Perdeni çek istersen 4 duvar arasında damacana ile ilişkiye gir kimsenin umrunda değil senin ne halt ettiğin umarım anlatabilmişimdir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.