Şimdi Ara

Evimde üstsüz yattığım için tehtit edildim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
25.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşıdaki adam da donla gezsin senin ailen izlesin?
  • pokajy P kullanıcısına yanıt
    Halkın dh den daha düşük olduğu bir sır değil. Kültür zeka bilgi vs konularda dh ortalaması halkın ortalamasından üstündür. Dünyanın hangi ülkesine ve o ülkenin forumuna gidersen git durum böyledir.

Güzel dille uyarmiyor. Yaşam tarzına müdahale ediyor. Olumsuz cevap alınca da ölümle tehdit ediyor. Güzel dilini yesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SultanHakim S kullanıcısına yanıt
    toplumda yaşarken görgü kuralları vardır. mesela esnerken ağız kapatılır.
    eğer ağız benim ağzım kime ne,özgürlüğümü kısıtlayamazlar dersen görgüsüz olursun. arkadaş da görgüsüz olmuş.
    adam önce güzel dille uyarmış, bizimki "kasten bişey yapmadım,evler birbirine yakın, tülü kapatırım yarıçıplakken" deseydi ölümle tehdit edilmezdi.
    ama konuyu yazan arkadaş saygısız,görgüsüz,kaba,egoist... olduğu için o tehditi aldı.
    tehdit eden adam karşımda olsa elini sıkar tebrik ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 2 Ağustos 2017; 15:5:50 >
  • Adam evlenip çocuk yaparken sana sormamış sende evinde nasıl gezeceğin konusunda ona sormayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

toplumda yaşarken görgü kuralları vardır. mesela esnerken ağız kapatılır.
    eğer ağız benim ağzım kime ne,özgürlüğümü kısıtlayamazlar dersen görgüsüz olursun. arkadaş da görgüsüz olmuş.
    adam önce güzel dille uyarmış, bizimki "kasten bişey yapmadım,evler birbirine yakın, tülü kapatırım yarıçıplakken" deseydi ölümle tehdit edilmezdi.
    ama konuyu yazan arkadaş saygısız,görgüsüz,kaba,egoist... olduğu için o tehditi aldı.
    tehdit eden adam karşımda olsa elini sıkar tebrik ederdim.

Evde boxerla gezmenin nesi görgüsüzlük "güzel dille" açıklar mısın arkadaşım.

Öyle olsa bile istediğini belirttikten sonra olumsuz cevap almayı kabul edeceksin. Eşkıya gibi dediğini yaptırmak diye bir şey yok.

Güzel dille uyarmak nasıl bir şey anlatayım. Gidersin, adamın özgür olduğunu bilerek, bu hareketi yapmamasini rica edersin. Eğer uymazsa kendi kararıdır. Kimse karışamaz.

Hele ölümle tehdit etmek mağara adamlığı, şeref yoksunluğu ve suçtur.

uzun uzun yazmadan..
    peki diyelim, bu boxerlı arkadaş boxerla dolaşırken bir gün çok sıcak oldu boxer'ı da çıkardı. kendi evi ya, o zaman ne olacak kanka.
    yada çıkardı sallıyo, kim ona sallama diyebilir. salladığı kendinin ev kendinin.
    limiti bile bilmeyecek kadar cahil misiniz yoksa olaylara sadece kendi açısından bakan egoistler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

TCK 225 i bir araştır bence ucu açık bir kanun 6 aydan başlıyor ben o adamın yerinde olsam sağlam bir avukat tutar işi iyi bilen bir avukat yani seni bu cezaya çarptırırdım

İş kanuna gidicekse gelen adam zararli cikar. Adamin evine gidip tehdit edip fiziksel temasta bulunmaya kalkiyorsun. Haneye tecavuze kadar gider sonucta ucu acik

• quote:

uzun uzun yazmadan..
    peki diyelim, bu boxerlı arkadaş boxerla dolaşırken bir gün çok sıcak oldu boxer'ı da çıkardı. kendi evi ya, o zaman ne olacak kanka.
    yada çıkardı sallıyo, kim ona sallama diyebilir. salladığı kendinin ev kendinin.
    limiti bile bilmeyecek kadar cahil misiniz yoksa olaylara sadece kendi açısından bakan egoistler misiniz?

Neyle neyi karıştırdığına dikkat et.

Ve cevabım evet öyle de yapsa karışma hakkı vermez kanunla sabit olmadıkça.

Ilk soruma cevap vermemişsin. Nesi limiti aşmak nesi görgüsüzlük boxerla evde gezmenin?

cevabın evet ha, cam açık adam çırılçıplak evde dolaşabilir ha?
    hoca siz zıvanadan çıkmış, empatiden bir haber egoistlersiniz. size laf anlatılmaz.
    yarıçıplak dolaşılmaz öyle ayıptır.
    bu nedenle de bu konudaki yorumum çok artı aldı.
    egoistlerin olmadığını görmek güzel.

sen ayıp kelimesini hiç duydun mu?
    duymamış gibi davranıyorsun. arkadaşın yaptığı ayıp ayıp.
    adam da uyarmış. uyarıya saygısız cevaplar alınca da sinirler gerilmiş. tüm olan bu.

konuyu yazan arkadaş ayıp ve saygıdan bi haber,egoistce davrandıkça bu tarz sorunlarla çok karşılaşır ve daha çok ölüm tehditi alır.
    hadi size rastgele
  • eğer konuyu açan arkadaşın dediği gibi evine gelen adamın eviyle arasında 150 metre var ise kimse karışamaz.150 Metre ilerdeki adam evin içine dürbünle bakıyor demek ki,bence şikayet etmekte fayda var.Ama 10-20 metre mesafede ise adamda haklılık payı var,ister muhafazakar olsun,ister seküler olsun,her ayağa kalktığında sizi öyle görmek zorunda değil ama haklı olduğunun anlamına gelmez,Sonuçta boxer gibi erkek şortları var,belki ondan giyiyordunuz.Bence ince bir perde alıp öyle oturmanızda fayda var,eğer o zamanda sizi görüyorsa adam takıntılıdır,direk şikayet edin.
  • Sen dua et sadece tehdit edilmişsin.Ben görecektim seni ya haşat ederdim.Terbiyesiz herif seni.

Senin annen kardeşin olsa yan binada camı açık üstsüz biri olsa birşey demez misin?

Bir de yok azmış etmiş gibi saçma kelimeler kullanmayın.Herkes bakar istemeden de olsa.

Hadi hepsini geçtim hiç utanmıyor musun üstsüz görünmeye ?

• Tülü çek evde istediğini yap.

• quote:

adam sonuna kadar haklı.
    o zaman bende çırılçıplak dolaşıyım dışarda rahatsız olan bakmasın.böyle bir mantık var mı? adam seni güzellikle uyarmış sense züppe veletler gibi vık vık vık ötmüşsün.

Bu sabah hem adamı hem de senin bu yorumunu şikayet etmek için savcılığa gittim. Üzerine bir de "saygısız, görgüsüz, kaba, egoist" demişsin. Umarım bilgilerine en kısa sürede ulaşılıp dava açılır o adamın değil ama benim elimi sıkıp tebrik edebilirsin mahkemede. Bu işler öyle kolay değil bunu sana çok güzel idrak ettireceğim.

Adamla evimin arasında bir trafo (bahçe) kadar mesafe var ve yeşillik alan ağaçlar var. Bu adam trafoyu kendi bahçesi gibi kullanıp içerisinde mangal yaktığı için (hem trafo hem yeşillik alan) defalarca polise şikayette bulundum. Yani adamın yarası buradan geliyor aslında mesela benim donum değil. Polis olaya pek müdahil olmadığı için bu sabah direk savcılığa şikayet ettim elimde adamın trafo içinde mangal yaktığı görüntülerde mevcut.

• hocam sen sorunlu bir kişisin benim de alt kata birileri taşındı 1 hafta önce. onlarda sorunlu.
    bak ne oldu yazayım.
    bu gelir gelmez çok ses yapıyorsunuz diye yukarı çıktı. bizim evde çocuk var arada ağlıyor sanırım onu duydu. kavgaya gelir gibi geldiler. bizde pardon falan dedik yolladık yalnız kendileri balkona köpek bağladı köpek havlıyor o konu hakkında hiçbirşey demedi. kendileri sürekli cep tel ellerinde whatsapp konuşuyorlar bağıra bağıra. banyonun havalandırma fanı gece gündüz açık ses yapıyor.
    neyse biz alttan aldık.

2 gün önce evde spor yapıyorum bi kavga bi kavga ortalık yıkılıyo. bi baktım bizim alt komşu başkasına sarmış o ikisi kapışmış.bütün site dışarda balkonlarda, herkes dışarda güvenlikçiler gelmiş tam bi yaygara.. ağız burun girdiler galiba.
    yani sorunlu kişiler bişekilde karşılığını alıyor.

benim yorumu da şikayet mi ettin? zuhahaha muhahaha

naaptın dh'den printscreen görüntüsü mü aldın. anlaşıldı burda çoluk çocuk arasında kalmışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 2 Ağustos 2017; 17:23:4 >

Tanımadığın bir kişiye anonim olarak "züppe, saygısız, görgüsüz, kaba, egoist" diyerek hakaret etmek normal mi? 2017 yılındayız evet savcılar bir printscreen görüntüsüne bakıyor bu olaylarda.
    25 yaşındayım olur da dava açılırsa buyrun gelin mahkemeye kaçmayın. Çoluk çocuk mu var karşınızda gözlerinizle görmüş olursunuz.
  • Bi insan bu kadar düşüncesiz olamaz. Csb.

• 25 yaş çok fazla değil dahası sen 25 değilde 21 gibi davranıyorsun.hatta 21 de biraz fazla oldu ya neyse hadi..

züppe saygısız kaba ve egoist gibi tabirleri duymak can sıkıcı ve moral bozucu olabilir.
    evet haklısın ama duymak istemiyorsan sende o şekilde davranmalısın.
    ayıp oluyor mu acaba diye düşünüp biraz empati yapsan bu şekilde davranmazdın. daha saygılı cevaplar verirdin ve züppe görgüsüz kaba ve egoist olmazdın.
    sonuçta forumda bu konuyu açtığına göre insanların düşüncesini görmek istiyorsun bizde düşüncemizi yazıyoruz.

herkes sana "bravo landiviser haklısın aslansın" falan mı demeli? ben haksız olduğunu düşünüyorsam haksızsın derim bu benim düşüncem. demekki benim gibi düşünen birsürü insan var ki onlarda yorumumu artıladı. eğer olayın geçmişi varsa, konu başında geçmişini yazsan belki daha farklı düşünebilirdik. gerçi hala farklı düşünmüyorum ama neyse.

bak kardeş senin dandik konunda yeterince zaman harcadım bugün.
    anlaşılan sen çoğu zaman evde boxerla oturup internet başında takılıyorsun, ceviz çekirdeğini doldurmayan konular üzerinden ona buna sarıyorsun da, insanların başka işleri var.
    herkes sana zaman ayırıp senle tartışmayı da sürdürmez. bu onların haksız olduğu anlamına da gelmez. herkes düşüncesini yazar gider,akşama kadar düşüncemi sana kabul ettircem diye uğraşamam.benim yorumum o şekilde tamam mı kardeşim.

adamın mangalı senin yaptığının karşısında daha masum.sanki bomba düzeneği hazırladı adam orda.
    dava açıyormuşsun da bilmem neymiş, memlekette niye önemli davaların hemen sonuçlanamadığı belli oldu.
    senin gibi canı sıkıldıkça şu abi bana kaka dedi diye polise giden tiplemeler var demekki.

hoca biraz büyümen gerek yapacak bişey yok. zamanla yoluna girer canını sıkma. ok.

• valla banada csb geliyo adam bizi trollüyo kendi çapında :D
  • Biz de senin karını, kızını, çoluğunu, çocuğunu defalarca çıplak gördük ama hiçbir şey söylemedik de, bombayı bırak herifin kucağına

10-15 günde bir giriyorum bu foruma şu konuda senin dışında kimseyle tartışmadım ama sen benim konumda önüne geleni alıntılayıp tartışmaya girmişsin. Ceviz çekirdeğini doldurmayan konular üzerinden kimin neye sardığı ortada. Düşünceni hakaret etmeden yaz geç züppe velet, görgüsüz falan hayırdır sana nesi dokundu bu konunun?

Trafoda mangal yakmayı bırak ateş yakmak hatta çakmak çakmak bile tehlikeli bir iştir. Senin kimi haklı gördüğün umrumda değil açıkcası yarın bu yazdıklarınıda ek dilekçe olarak savcılığa vereceğim sen benim canımı sıkabilecek bir adam değilsin biraz yüreğin varsa mahkeme günü gelirsin konuşuruz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.