Şimdi Ara

Evimde üstsüz yattığım için tehtit edildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
25.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odamda sıcaktan dolayı sadece boxer ile uzanıyorum yatakta. Camlar ve perdeler açık karşı komşumuz balkona çıktığında beni görüyormuş bugün kapıya geldi çoluk çocuğumuz var perdeni çek falan dedi ben de rahatsız oluyosanız bakmayın beni mi dikizliyosunuz dedim adam üstüme yürüyüp seni öldürürüm diyerek tehtit etti. Sizce şikayet etmeli miyim?

• hocam doğrudur kendi evin sınırları içinde istediğini yapabilirsin, fakat kendi açından hiç utanmıyor musun yahu baksırla her yerin gözükürken perdelerin açık olmasına. ben de dolaşırım mütemadiyen ama perdeler kapalı olur.

açıkcası kadın balkona çıktı mı istemsiz bir şekilde direk o noktaya bakmak zorunda kalabilir. yani rahatsız olmasa kocasıa söylemez. ki kocası seni baksırla evde dolanma diye uyarmamış perdeleri çek diye uyarmış. yani bu konuda bence yarı yarıya haklılık durumu söz konusu.
  • Baksiri cikarip atsaydin oracikta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahil kenti değilse bunlar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer seni gerçekten ölümle tehdit etmiş olsaydı muhtemelen şikayet etmeyi düşünmez direkt ne derse yapardın bu yüzden CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

Eğer seni gerçekten ölümle tehdit etmiş olsaydı muhtemelen şikayet etmeyi düşünmez direkt ne derse yapardın bu yüzden CSB

Her seni öldürürüm diyenin dediklerini direkt yapıyo musunuz?
  • hocam doğrudur kendi evin sınırları içinde istediğini yapabilirsin, fakat kendi açından hiç utanmıyor musun yahu baksırla her yerin gözükürken perdelerin açık olmasına. ben de dolaşırım mütemadiyen ama perdeler kapalı olur.

açıkcası kadın balkona çıktı mı istemsiz bir şekilde direk o noktaya bakmak zorunda kalabilir. yani rahatsız olmasa kocasıa söylemez. ki kocası seni baksırla evde dolanma diye uyarmamış perdeleri çek diye uyarmış. yani bu konuda bence yarı yarıya haklılık durumu söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LandivisSER

quote:

Orijinalden alıntı: Turboegea

Eğer seni gerçekten ölümle tehdit etmiş olsaydı muhtemelen şikayet etmeyi düşünmez direkt ne derse yapardın bu yüzden CSB

Her seni öldürürüm diyenin dediklerini direkt yapıyo musunuz?

Kimse bana seni öldürürüm demedi ama deseydi ya dediğini yapardım ya da o ortamda bir daha bulunmazdım. Deli çok kardeşim hayat riske atılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Adamın eviyle aramızda bir bahçe kadar boşluk var yani rahat 70-100 metre arası. Benim gözler bozuk onların balkonuna baksam bulanık görüyorum yani o derece. Küçücük pencere gözünün direk benim odama bakması imkansız. Ayrıca utanmıyorum insanlar saçma sapan işler yapıyor youtubeda çoluk çocuk eğlendirmek için şekilden şekle giriyor onlar utanmıyor ben serinlemek için evimde üstsüz yatmaktan mı utanıcam?
  • adam sonuna kadar haklı.
    o zaman bende çırılçıplak dolaşıyım dışarda rahatsız olan bakmasın.böyle bir mantık var mı? adam seni güzellikle uyarmış sense züppe veletler gibi vık vık vık ötmüşsün.
  • CSB

• quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

karın bakıp azıyor o yüzden bu sinirin dimi diyeydin

Öyle deseydi arkadasinkini fistikli yapardik. Turkiyede yasadigimizi unutmak hayatta yapabilecegimiz son hatadır.

• kız kardeşinin o şekilde oturduğunu düşün bi.kim ne niyetle bakar belli olmaz . herkes evinde istediğini yapar ama perdeleri açmaktan senin de rahatsız oluyor olman gerek birilerinin seni görüyor olması rahatsız etmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

Öyle deseydi arkadasinkini fistikli yapardik. Turkiyede yasadigimizi unutmak hayatta yapabilecegimiz son hatadır.

kardes biz de türkiyede yaşıyoruz. niye hep türkiyede yaşıyoruz diyip ağlıyosunuz. bir kere de tehlike siz olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalise -- 1 Ağustos 2017; 18:40:58 >
  • Diyarbakırda mı yaşıyorsun yoksa sultangazide mi?
  • quote:

quote:

quote:

kardes biz de türkiyede yaşıyoruz. niye hep türkiyede yaşıyoruz diyip ağlıyosunuz. bir kere de tehlike siz olun.

Tehlike siz olun ne demek bu kadar cahil olmayı nasıl basariyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tehlike siz olun ne demek bu kadar cahil olmayı nasıl basariyorsunuz?

Evimde üstsüz yattığım için tehtit edildim

• quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

adam sonuna kadar haklı.
    o zaman bende çırılçıplak dolaşıyım dışarda rahatsız olan bakmasın.böyle bir mantık var mı? adam seni güzellikle uyarmış sense züppe veletler gibi vık vık vık ötmüşsün.

Ben dışarda çırılçıplak dolaşmıyorum ki? Evimde donumla yatağımda yatıyorum beni dikizlemezse bir şey görmez zaten
  • pokajy P kullanıcısına yanıt
    Kafalar parlak sanırım, atıyorum odamın duvarına bikinili kadın posteri astım, gelsin ona da karışsın camdan görünüyor diye, olm nasıl bir kafanız var sizin; kendi evimde nasıl davranacağımı komşularıma mı soracam?

Bi haneye tecavüz etmediğiniz kalmıştı onu da savundunuz burda bravo. BLOK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 1 Ağustos 2017; 19:2:1 >
  • Dikkat et gece gelmesin adam ne güzel demiş çocuklar var diye ya akşam gelir yada annenin karşısına taşınır

• Ben olsam bende rahatsız olurdum böyle bir durumda. Yani adam perdeni çek demiş evinde nasıl dolaşacağına karışmamış ki.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.