Şimdi Ara

EVGA X99 - Z97 Anakartlar Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan için EVGA X99 FTW - EVGA Z97 FTW modelleri, 16 Ekim'e ön sipariş alınıyor.

EVGA X99 FTW
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6701

EVGA Z97 FTW
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6703

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 10 Ekim 2014; 0:14:59 >

• Sonunda anakart gpu psu evga alacagim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran Kartları gibi şişirmezlerse alıcı bulurlar.Yoksa MSI Asus Gigabyte gibi markalar var,boru değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş haklı evet çok iyi bir marka ancak fiyatlar tuzlu olursa Asus yada Msi den fırsat bulamazlar.Ekran kartları bile vatanda satıştayken hala asus ve msi daha çok satmakta
  • Z97 evga yokmu Türkiye'de?
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    X99 görünüyor şuan için, ama Z97 çipsetler de gelebilir.
  • HIS ekran kartlarıda, yeniden gelmeye başlar umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    kaptım bir tane ne zamandır bekliyordum
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, ben de yılbaşından sonra inş X99 a geçicem :)
  • Ben daha çok vatana inventusa düzgün asrock anakartlar gelsin istiyorum... Mecburiyetten asus m5a97 almıştm zamanında olsaydı bi 990 asrock patlatırdım...
  • evga markasına hepimizin güveni sonsuz fakat anakart konusunda ben şüpheliyim. Bu işi layıkıyla yerine getiren markalar zaten fazlasıyla var, EVGA bana göre liderliği ekran kartında olan marka olarak yoluna devam etmeli.

geçen bir arkadaş bana pm attı işte yurtdışından Z87 FTW almış doğru düzgün bir driver bile yoktu sitesinde sıkıntı olmuştu bazı şeylerinde keşke almasaydım felan diyordu.

bildiğinizden şaşmayın derim.
  • Murat, o kadar da değil. Tüm ürünlerinin Driver'ları sitesinde mevcut. Olmaması imkansız bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Ekim 2014; 15:50:38 >
    Z97 icin birsey diyemem fakat x79 dark modelini incelemistim zamaninda.
    Asus r4 be kadar suslu puslu bir kart degildi dogru fakat uzerinde inanilmaz bir yazilim vardi hele bios taki oc menusu simdiki asus x99 menusune bile tas cikaracak kalitede idi.
    Ben biraz daha gorsel olsun diye asus aldim ama evga hem bilesenler hemde yazilim konusunda iyi.

• Bu arada evga asus tan her zaman ucuzdur.

• xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    DFI Lanparty vardı zamanında bilirsiniz. Onun da menüsü çok detaylıydı, o yıllarda emsallerine göre gerçekten iyiydi :)

Keşke DFI şuanda yine piyasada olsaydı. Epox ile ABIT'i de unutmak mümkün değil tabi. Bu firmalar şuanda olsaydı, şimdiki markalar kendine biraz daha çeki düzen verirdi.

Rekabet şimdikinden çok daha sıkı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

DFI Lanparty vardı zamanında bilirsiniz. Onun da menüsü çok detaylıydı, o yıllarda emsallerine göre gerçekten iyiydi :)

Keşke DFI şuanda yine piyasada olsaydı. Epox ile ABIT'i de unutmak mümkün değil tabi. Bu firmalar şuanda olsaydı, şimdiki markalar kendine biraz daha çeki düzen verirdi.

Rekabet şimdikinden çok daha sıkı olurdu.

Dfı ı nasıl hatırlamam kamyonla para verip yurtdışından getirtmiştim
    Fx 55 işlemci ile beraber tam bir canavar olmuştu.
    Dfi anakartta her yere volt verebiliyorduk gerçekten çok güzel kartlardı.
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Hatta DFI kartlarda, UV katot ile güzel görüntüler oluşuyordu :)

Görüntü şahane
    Bu arada evga sadece intel içinmi anakart üretiyor yoksa yurt dışında amd içinde anakartları varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Görüntü şahane
    Bu arada evga sadece intel içinmi anakart üretiyor yoksa yurt dışında amd içinde anakartları varmı?

Sadece intel anakartları var.

http://www.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=1
  • Türkiyede asus,msi gibi bilinen bi marka değil bunun içinde ilkten alt seviye anakartlarla Türkiye piyasasına girmeliydi bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.