Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık komple sistem (açıklamayı oku) intel 9700k , Gigabyte Z390 AORUS ELITE anakart, Crucial 16GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık komple sistem (açıklamayı oku) intel 9700k , Gigabyte Z390 AORUS ELITE anakart, Crucial 16GB
    Merhabalar,

2019 da evlenirken büyük bir hevesle kurduğum sistemim komple satıştadır. (:

Memur birisi olduğum için günde 2 saat kullandığım parçaların tamamına kefilim işlemci macun değişimi bile yapmadım (tavsiyem yapılmalı)

Ürünlerin hepsi kutusu mevcut beraberinde vereceğim.

Ekran kartı ve ssd takip oynanabilir 👍

Crucial 16GB (2x8GB) 8GB Ballistix Sport LT 3200MHz DDR4 CL16 Dual Kit am(2019 temmuz - yukko)

Intel Core i7 9700K 1151 Soket 3.6GHz 12MB Ön Bellek 14nm İşlemci(2019 temmuz - yukko)

Gigabyte Z390 AORUS ELITE Intel Z390 1151 Soket 4266MHz O.C DDR4 USB Type-C HDMI Anakart (2019 temmuz - yukko)

Hyper 212x işlemci soğutucu ( ürün çok eski ama çalışıyor işlemciye uyuyor )

Cooler Master Gx Bronze 750w (eski ne zaman aldim bilmiyorum)

Cooler master kasa (eski modelini bilmiyorum)

Ürünü komple alacak bir arkadaşıma zerzevat atıl soğutucu fanlar kablolar vs vereceğim.

İstanbul Kartal ikamet kargo yapamam maalesef.

İhtiyacı olan arkadaşlara duyrulur. (Öğrenci) [SATILDI] Satılık komple sistem (açıklamayı oku) intel 9700k , Gigabyte Z390 AORUS ELITE anakart, Crucial 16GB [SATILDI] Satılık komple sistem (açıklamayı oku) intel 9700k , Gigabyte Z390 AORUS ELITE anakart, Crucial 16GB [SATILDI] Satılık komple sistem (açıklamayı oku) intel 9700k , Gigabyte Z390 AORUS ELITE anakart, Crucial 16GB [SATILDI] Satılık komple sistem (açıklamayı oku) intel 9700k , Gigabyte Z390 AORUS ELITE anakart, Crucial 16GB
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kartal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Güzel fiyat. İstanbul'da olsam alırdım, hayırlı satışlar 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @yalnizkral isimli arkadaşıma rezerve olmuştur

• beyzade_1905 kullanıcısına yanıt
    Alsatçıya gitmiş.

• Arkadaşlar satıldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.