Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 İncelemesi [ 36 Adet Oyun Testi ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
12
Favori
22.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman sorun başka, Türkiye IP adresine takılıyor site demek ki.
    bu konuyu anca support çözer hocam ya da forumda Markus'a mesaj atmak lazım.
    EVGA EU sorunlarıyla o ilgileniyor bildiğim kadarıyla.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Ilk mesaji aintilayan arkadas rica etsim mesajini editlermisin?

Konu sahibi hayirli olsun guzel kart

Hocam acaip guldum suan duzelttim uyardigin icin sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD Ryzen 7 5800X3D - DeepCool LS720 - Asus B550F Strix Wi-Fi II - Zotac RTX 3080 Trinity OC - G-Skill TridentZ Neo 2x16 GB @4000Mhz - Samsung 970 Evo Plus 1 TB nVme- A-Data Legend 850 Lite 1TB - Crucial BX500 1TB SSD &amp; Kioxia 960GB SSD - LG GL83A-B - Logitech Z5400 5.1 THX - Corsair Void Elite 7.1 RGB Wireless - SteelSeries Rival 650 Wireless &amp; SteelSeries Apex 7 TKL - Xbox Controller 9.Nesil - CoolerMaster TD500V2 White &amp; Thermaltake GF1 850W Gold Psu
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Ben forumdaki başlıkta bunu çok önceden sordum; cevap alamayan nadir insanlardan biri olarak kaldım. salesDE, supportDE ve supportEU adreslerine ortak e-posta yolladım. Birinden biri cevaplayacaktır... RMA konusunda iyi olabilirler; ancak gelen e-postaların çoğunluğu baştan savma oluyor.

Faturayı jpeg olarak kaydettim; sanırım doğru yaptım. Zira elime ulaşan fiziksel bir fatura da olmadı zaten.

belki de Nessarien bu konuda yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Kasım 2014; 21:03:26 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Konuştuk hocam; ama şu an için backplate konusu umduğumuz gibi sonuçlanmadı. Garanti konusu hallolur diye düşünüyorum da backplate üzecek sanki beni. Hayırlısı...
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın paketleme gerçekten şahane helal olsun adamlara

Avrupa'dan aldım; ama Amerika (Amazon) ile arasında süre ve ücret ödeme zamanları dışında bir fark yok. Aslında konunun sonlarında bir link vermiştim. Orada tüm süreç yazıyor. Yine de özet geçeyim:

- Siteye girilir; sipariş verilir. PayPal aracılığıyla ödeme yapılır.
    - Ürün kargoya verilir. ( Bu aralar 3 - 4 günü bulabiliyormuş bu süreç. ) Kargo takip numarası sitede belirir. Aynı zamanda UPS size kargo takibi için e-posta yollar. (3 - 4 iş günü)
    - Ürün kargoya verildikten sonraki gün Türkiye'ye giriş yapar. Gümrüğe takılmışsa gümrük işlemleri başlatılır. (1 iş günü)
    - UPS firması sizi arar; yetki belgesine ve kimlik fotokopisine ihtiyacı olduğunu söyler. Bir nüshayı e-posta ile yollar. Siz de bu nüshayı bilgisayarda doldurup yollarsınız. Tarayıcı veya faks yoluyla da iletebilirsiniz. (Aynı günün devamı)
    - Üstteki işlemden sonraki gün size gümrük müşavirliğinden e-posta gelir. Gümrük vergisi tutarı yazar. Bunu ödemenizi ve işlemler çabuk hallolsun diye dekontu da yollamanızı isterler. Gene e-posta, faks vb. yoluyla iletirsiniz. (1 iş günü)
    - İşin yoğunluğuna bağlı olarak ürünün çıkışı yapılır. Bende bir gün sürdü. (1 iş günü)
    - Kargo elinize ulaşır.

tayfn1907, sağolun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 20 Kasım 2014; 21:47:52 >

• paypal ile direkt kredi kartı ödemesi arasında bir fark var mı? Paypal bir komisyon alıyor mu?
    Asus x99 Deluxe intel i7 5820k Evga 1080 FTW 2 icx Corsair AX860i NZXT x62 Corsair K70 RGB LUX TR Logitech Proteus Core G502 Kingston Savage HyperX 480GB Corsair 780T VIEWSONIC XG2703-GS NI Komplete Audio 6 M-audio BX8 D2 Speaker Corsair Dominator Platinum + G.SKILL Trident Z 64GB
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Başka yerlerde alıyor mu bilemem; ama benden almadı. Ve hayır, bir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototype1903 -- 20 Kasım 2014; 23:29:41 >
  • İkili konuşmalar ve sorulara cevap verilen mesajları kişisel hasetleri uğruna eksileyen yetersiz insanlarla aynı forumu paylaşıyor olmak üzücü, keşke sepetteki çürük yumurtaları ayıklamak mümkün olsa.
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 &amp; Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro &amp; Mmx 300 2nd Gen

• Olabilir. Benim genelde testlerle pek ilgim -dolayısıyla bilgim- olmuyor.

Sistemi değiştirmeden evvel işlemciyi işlemciyi 4.0 GHz stok hızıyla denerim; eğer 400 MHz yüzünden bile fark olursa haklı olduğunuz tescillenir. Bir iki hafta sonra da 4690K ile tekrar denerim.

Az önce Assassin's Creed: Unity kurdum. Ultra'da 45; Antialiasing 2X iken 50 - 60 arası gördüm. Bu aslında benim için yeter demek oluyor.

Eksileyen arkadaşları çözemedim doğrusu... konu da fikir ayrılığı oluşturacak bir şey olsa neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 20 Kasım 2014; 23:34:40 >
     EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 İncelemesi [ 36 Adet Oyun Testi ]
    Sizin evgada incelemelere göre darboğaz meydana geliyorhttp://hexus.net/tech/reviews/graphics/74853-evga-geforce-gtx-970-ftw/?page=4

• konsoldede, hayırlı olsun hocam. Eğer sorun yoksa gerisi mühim değil. Güle güle kullanın.

prototype1903, muhtemelen öyle hocam. 4770K ile 8350 arasında bu kadar fark varsa asıl olay o zaman patlak verir. Dediğim gibi emin olmak adına 4.0, 4.4 ve 4.6 şeklinde üç test yapar, sonra da 4690K ile denerim.
  • Aynen hocam 4690k takın farkı görürsünüz o işlemci zaten coğu kişinin dediğine göre 290-290x e dar boğaz yapıyormuş sizin sonuçlarda stok 780 in gerisinde kalmış üstelik bu ftw modeli 970 lerin en hızlılarından olması lazım bildiğim kadarıyla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocamçok güzel bir inceleme olmuş. Ne az bilgi vermişsiniz, ne de laf kalabalığı ile baymışsınız. Keyifle hepsini okudum. Hayırlı olsun. Bu arada fiyat olarak çok uyguna gelmiş. Valla kanım kaynamıyor değil. Gtx770 ile bir nesil daha beklemeyi düşünüyordum ama fiyat cazip şu an için. Türkiye'de garantisinin geçerli olması ise en büyük artısı. Akşam akşam kafamı karıştırmama neden oldunuz (: Tekrar hayırlı olsun
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • prototype1903 kullanıcısına yanıt
    acaluka kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Zotac dışında frekans hızı yüksek olan var mı bilmiyorum. Bunun stok 980'e yaklaşması lazım aslında. Takıp denedikten sonra özellikle size durumu bildireceğim.

acaluka, güzel mesajınız için ben teşekkür ederim. Kafa karışıklığı için de özür dilerim. Henüz test vb. ekleyemedim; ancak zamanla biraz daha detaya inerim diye düşünüyorum. Şimdilik herkesin baktığı şey coil whine konusu olduğu için, bir de üstüne ben ilk defa inceleme yapmaya kalkıştığım için sade bir şey ortaya çıktı.

770'i arızalanmadan evvel 1 ay kullanabilen biri olarak bence geçmeyin derim hocam. En azından önümüzdeki 3 - 4 aylık süreçte değmez; bırakın AMD atağını yapsın, o esnada CW sorunu -inşallah- kökten çözülsün, hatta belki fiyatlar düşsün. Ben son 11 ayda bir adet 770, bir adet 280X iadesi aldığım için mecburiyetten bu seride acele ettim. Yoksa halimden memnundum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 21 Kasım 2014; 0:25:27 >

• Tmm hocam bekliyorum güle güle kazasız belasız kullanın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.