Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 İncelemesi [ 36 Adet Oyun Testi ] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
12
Favori
22.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ACX 1.0 daki temas sorununu burda tamamen gidermişler.Tabi bazı arkadaşlar sorun yok desede sorun vardı ne yazık ki gördüğünüz gibi tamamen nikel kaplı kocaman bir taban gelmiş.
    CORSAIR 900D -- Corsair HX1200i -- GIGABYTE Z370 AORUS 7 -- 8700K -- MSI 1080 TI ARMOR -- GSKILL 16GB 3200MHZ CL16 -- SAMSUNG EVO 850 1TB ssd + SAMSUNG 970 EVO 250GB ssd -- CREATIVE X-FI SBX PRO USB -- LOGITECH Z906 --Corsair H115i -- NOCTUA D15 -- Corsair H105 -- SAMSUNG 40JU6070 4K''
  • İncelemenin bu hali bile güzel. İyi günlerde kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz bir ton bilgi vermeden okuyucuyu sıkmayan sadece uzun uzun yazı öbekleri veya sadece birbirinin aynısı gereksiz birton resimlerin olduğu bir inceleme yerine eşit dağıtılmış bir anlatım, ben beğendim.

hayırlı olsun kartınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 21 Kasım 2014; 1:34:47 >
  • Acx 1.0 ve Acx 2.0 soğutucu değil fan teknolojisinin ismidir. Bu konuda sanırım bir yanlış anlaşılma var daha önce bu bilgiyi detaylıca paylaşmış olmama rağmen tekrar iifade edeyim ki yanlış bir algı oluşmasın.

970ler için Evga 4 farklı modele sahiptir.

Giriş ürününden yukarı doğru çıktıkça ürünün saat hızı, soğutucu kalitesi ve doğal olarak da fiyatı artış sağlar.

970 329 dolar
    970 Superclocked 349 dolar
    970 Ssc 359 dolar
    970 Ftw 379 dolar

şeklinde fiyatlandırılmış ve konumlandırılmıştır.

970 acx 2.0 yine o tasarıma sahip değişen bir şey yok o ürün için. Çünkü kart geldiği saat hızlarıyla ve oc aralığında ihtiyacı karşılayacak değerleri fazlasıyla sağlayabiliyor.

Daha iyisini ve performanslısını arzu edenler içinse basamak basamak 3 farklı model daha mevcut.

FTW ise 50 dolarlık extra fiyat farkıyla bu modelin en üst üyesi olduğu için elbette daha gelişmiş bir soğutucuya sahip.

Mimari ve sıcaklık değerleri buna izin verdiği için alt kategoride agresif fiyatlandırma yapmak adına o ürün grubunda o soğutucunun kullanılması uygun görüldü. Dizayn hatası değil kısacası. Ellerinde geçen seriden kalan soğutucuları değiştirmeden kullanmak adına yapılmış bir hamle sadece.
    Intel Core i9 13900KS - ASUS ROG Maximus Z790 Extreme - ASUS RTX 4090 Strix Gaming OC - 34" Alienware AW3423DW - Caselabs SMA8 &amp; Custom Watercooling - Corsair 32GB DDR5 7200MHz CL34 Dominator - Corsair Ax1600i - Samsung 990 Pro - Corsair K70 RGB MK.2 SE - Logitech G502X Plus - Creative Sound Blaster ZXR - Beyerdynamic DT 1770 Pro &amp; Mmx 300 2nd Gen

• Valla hocam baktım ancak kart 365 Euro olarak görünüyor. Bi kampanya mı yakaladınız acaba?
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • iki tane sipariş geçsem 2050 TL ye gelecek hmmm
  • Hayırlı olsun Ayrıca kasanız çok hoş gözüküyor

Kesinlikle en alınası 970 bu şu anda.
    RYZEN 5 5600X ** MSI B550 Tomahawk ** Trident Z argb 2x16=32gb 3600mhz cl16 ** Msi RTX 3060 Gaming Z ** Sandisk extreme 500 gb gen3 **James Donkey JD1000 PRO ** Thermaltake 1050 Watt Platinum ** Corsair h100i olatinum**Corsair Cristal 570X ** Asus TUF VG27BQ**MSi GK30**MSİ GM50**Steelseries Qck+
  • İnceleme güzel olmuş; yeni kartın da hayırlı olsun. Uzun süre bu kartın stoklara girmesini bekledim, sonra dayanamayıp Asus aldım. Gözüm kaldı şimdi.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°
  • Hayırlı olsun güzel kart, bu arada kasa AİR 540 sanırım önde 12cm 3 fan kullanmışsınız. Orjinal fanlara göre soğutmaya artısı çok oluyor mu?
    Anakart: Asrock 970A-G/3.1 // İşlemci: AMD FX 8350 @ wraith cooler // Ekran Kartı: ASUS ROG Strix RX480 8GB Gaming // Bellek: Gskıll Ripjaws (4x4) 16GB 1600MHz CL9 // HDD: Seagate Barracuda 1TB // PSU: High Power 750W 80 GOLD Performance GD // Kasa: Corsair AİR 540 // Monitör: Gigabyte M27F IPS
  • Hayırlı olsun.FTW olan GTX970'ler çok hoşuma gitmişti özellik olarak.Zahmet olmasa kartınzın 3dmark13,heaven4 performansı,maksimum sıcaklık ve fan hızı ve overclock potansiyeli gibi konularda zamanınız olursa ayrıntılı inceleme de bekleriz.
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

ACX 1.0 daki temas sorununu burda tamamen gidermişler.Tabi bazı arkadaşlar sorun yok desede sorun vardı ne yazık ki gördüğünüz gibi tamamen nikel kaplı kocaman bir taban gelmiş.

Ayni kart dgl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MühendisMurat, sağolun hocam. Her türlü test programı tavsiyesine veya -elimde varsa- oyun isteğine de açığım; ama eklemek biraz zaman alacaktır.

acaluka, ürün değeri 296 € tuttu. İncelemenin sonunda bir link eklemiştim. O konudan işin aslını öğrenebilirsiniz hocam:http://forum.donanimhaber.com/m_88912953/tm.htm

sardemir, birazcık daha fazla tutar; ama o civarlarda tutar evet.

JCB, valla o olayı fark etmemiştim ben. Bir ara 4.6 GHz ile deneme yapacağım. En sonda da stok hızda deneyeceğim. Muhtemelen sorun işlemci kaynaklı.

• Dr. Isaacs, teşekkür ederim. Evet, Air 540. Açıkçası kasanın fanlarını sattığıma pişman oldum. Feci performans sağlıyorlar. Daha çok, görüntü için 3 fana geçtim. Biri radyatöre, biri ekran kartının arka plakasına ve işlemciye, biri de ekran kartının fan kısmına ve HDDye üflesin diye 3 x 12cm sisteminde karar kıldım. Sonuç olarak pek bir şey değişmedi diyebilirim.

AC Kırıklar, sağolun hocam. Test ve oyun tavsiyelerine daima açığım; tavsiyeye ihtiyacım da var. Bunun için ayrıca teşekkür ederim. Şimdi söyleyeceğim şey küfür gibi gelecektir; ama ekran kartına OC yapmayı hiç denemedim. Bu ürüne de yapacağımı sanmıyorum. Diğer testleri ve bilgileri ise vakit buldukça ekleyeceğim.

techno nerd, teşekkür ederim. Valla öyle oldu; UPS kargo da iyi çalışıyor zaten. İki firma da parasının hakkını veriyor.

Fatz, darısı başına demeyeceğim hacı; sıra sende.

callofdutyf, sağolun hocam. Stok hız derken işlemciden bahsediyorsunuzdur umarım.

musAKka, sağol hocam. Siz bekliyordunuz sahi. Hayırlısı olsun. İyi günlerde sorunsuzca kullanırsınız inşallah.

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Gandalf81, sağolun hocam. Sadelikten yana olduğum için ekstradan sadece beyaz led ekledim.

Fatz, darısı başına demeyeceğim hacı; sıra sende.

callofdutyf, sağolun hocam. Stok hız derken işlemciden bahsediyorsunuzdur umarım.

musAKka, sağol hocam. Siz bekliyordunuz sahi. Hayırlısı olsun. İyi günlerde sorunsuzca kullanırsınız inşallah.

ilşlemci yada ekran kartınıza o.c. uygulamadan bu testihttp://www.tamindir.com/heaven-benchmark/ indirip exreme hd ayarındaki testinizi paylaşmanızı iştemiştim.tabi mümkünse vaktiniz varsa.
    RYZEN 5 5600X ** MSI B550 Tomahawk ** Trident Z argb 2x16=32gb 3600mhz cl16 ** Msi RTX 3060 Gaming Z ** Sandisk extreme 500 gb gen3 **James Donkey JD1000 PRO ** Thermaltake 1050 Watt Platinum ** Corsair h100i olatinum**Corsair Cristal 570X ** Asus TUF VG27BQ**MSi GK30**MSİ GM50**Steelseries Qck+

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.