hayırlı olsun ılk punto sorunu vatana mıllete hayırlı ugurlu olması dıleğıyle
TR genelinde tek menteşesi kırlan benimkisi daha hiç böyle bi arıza yaşamamışlar.
seni ayrıca kutluyorum..nasıl başardıysan bunu yanii
quote:
Orjinalden alıntı: Reanimate
TR genelinde tek menteşesi kırlan benimkisi daha hiç böyle bi arıza yaşamamışlar.
böyle cümlelere uyuz oluyorum yani arkadaşlar valla
efenim daha önce şikayet eden olmadı
ne yani olmadı diye olmayacakmı yani hiç
menteşenin kırılması gerçekten bir sorun gibi gözüksede (((((((())))))) çok önemsiz bir detay.... punto al punto diyenlere ucuz etin yahnisi şeklinde açıklama yaptığımda bozulmuşlardı.... toz kondurmuyorlardı
yanlız tabiki senin aracında olması beni üzdü arkadaşım... benim sözümü üzerine alan alır zaten.... ben asıl şikayet var.com da görecem puntonun gerçek yüzünü...(umarım ben yanılırım)
götür serwise yapsınlar yaw zor diil ki dimi ne war ki
Arıza olması gayet mümkündür. Bazı arkadaşlar bunu da hemen yontmaya çalışıyorlar ya, ağzım açık kalıyor cidden. Sıfır VW Bora'nın 4'lü flaşör rölesi daha aldığımızın 20. gününde bozulmuştu, araba sinyal bile vermiyordu. O meşhuur markalarıın sıfır araçlarında ne arızalar çıkıyor, gidip bir servisleri dolaşın da görürüsünüz...
Dedem VW bora almıştı , aldıktan bir sene sonra silifkede tatile gittiklerinde, araç çalışmamış Sonra konya'yı aldkıları yeri aramışlar hemen çekici göndermişler arabyı alıp götürmüşler bir haftada ön konsol komple değişmiş elektrik aksamında sorun çıkmış.
Şimdi araçda yol bilgisyarı falan filan var yani düşük model almıştı, beleşe modelide yükseldi arabanın
Ya arkadaşlar sadece bir sorun çıktı diye arabayı yerin dibine batırmamız doğru olmaz. Hele bir 6-7 ay geçsin, şikayetimvar'dan felan bakarız neymiş ne değilmiş. Her araçta sorunlar çıkar ufak tefek, mühim olan düzgün bir şekilde sorunun çözülmesi bence.
Olaya mesela bir de şu açıdan bakın. Hepimiz gördüğüm kadarıyla bilgisayar kullanan insanlarız, mesela ben ve arkadaşım aynı marka ve model bilgisayarı alırız, ben sorunsuz kullanırım, onunkinin ikinci günde harddiski göçer, cd-rom u bozulur felan. Hiç karşılaşmadınız mı böyle durumlarla yani. Ama olay abartı duruma gelince anlarım tabi. Yani bir otomobil servisine arıza dolayısıyla günde 1 araç geliyorsa, başkasına 10 araç geliyorsa orada sorun var demektir. Ama Punto için henüz bu kararı verecek durumda değiliz bence. Ama Fiat için biz verdik gitti diyosanız da bilemem
Bu arada reanimate senin adına üzüldüm. İnsan yeni bir araç alınca en ufak şeyde içi gidiyo.
quote:
Orjinalden alıntı: fellocity
Ya arkadaşlar sadece bir sorun çıktı diye arabayı yerin dibine batırmamız doğru olmaz. Hele bir 6-7 ay geçsin, şikayetimvar'dan felan bakarız neymiş ne değilmiş. Her araçta sorunlar çıkar ufak tefek, mühim olan düzgün bir şekilde sorunun çözülmesi bence.
Olaya mesela bir de şu açıdan bakın. Hepimiz gördüğüm kadarıyla bilgisayar kullanan insanlarız, mesela ben ve arkadaşım aynı marka ve model bilgisayarı alırız, ben sorunsuz kullanırım, onunkinin ikinci günde harddiski göçer, cd-rom u bozulur felan. Hiç karşılaşmadınız mı böyle durumlarla yani. Ama olay abartı duruma gelince anlarım tabi. Yani bir otomobil servisine arıza dolayısıyla günde 1 araç geliyorsa, başkasına 10 araç geliyorsa orada sorun var demektir. Ama Punto için henüz bu kararı verecek durumda değiliz bence. Ama Fiat için biz verdik gitti diyosanız da bilemem
Bu arada reanimate senin adına üzüldüm. İnsan yeni bir araç alınca en ufak şeyde içi gidiyo.
AYNI ŞEKİLE GÜZEL ARAC BENCE YANİ BASİT BİR SORUN YÜZÜNDEN BİRAZ HAKSIZLIK YAPILIYOR
quote:
Orjinalden alıntı: fellocity
Şöyle bi düzeltme yapıyım Menteşenin içindeki vida kırıldı menteşe değil sadece videyı değiştirdik.
geçmiş olsun . olur böyle vakalar. önemli olan serviste hemen hallettrebilmen
bencede bazı ufak tefek hadiseleri fazla abartmamak gerekli diye düşünüyorum. tabiki insan minimum düzeyde sorun yaşamak ister ama olmuyor. bir defasında mercedes servisinde dizel 270 bi mercedes sahibi ile dertleştik araba o dönemde 1 yaşında falan olsa gerek fakat adamcağız isyanlarda. istanbulda köprü üstündemi kalmamış yollardamı kalmamış neresinden bakarsan bak 90 - 100 bin avroluk araba ama çıldırtmış adamı. olacak oldumu en kralında bile oluyor yani. ama fiat alıpta çok yüksek beklenti içinde bulunmak zaten imkansız. mütevazi bir araç netice itibari ile. geçmiş olsun allah beterinden saklasın diyorum..
ben fiat serisi arabaları pek sevmem amabu olay her aracın başına gelebilir yurd dışında benim başıma geldi 2002 model sl 400 cdi mersedes kullandım 1-2 ay kadar kaldıgım sürede arac gercekten süper ötesi ama 220-240 ı gectginde arac enjektör kıryordu 1 -2 sefer degiştirdik servis üçretsiz degiştirdi ama sorunu bir türlü çözemediler en son ben döndüğümde aracı sattılar hele öyle bir aracla otobanda kalmak acayip koyuyor insana
geçmiş olsun bununla atlatırsın inşallah daha büyük bir sorun çıkmaz
Bence bir tek olay için aracı kötülemek doğru değil, hem kırılan sadece bir cıvataymış. Bir arkadaş Opel'e laf söyledim diye kızıp bir sürü mesaj yazmıştı, yine bozulanlar olabilir ama "0" Vectra'nın ilk ay içinde iki defa hiç darbe almadan sol kapı kilidi içerden iki defa kırılmıştı. Komik olan uzaktan kumandadan dolayı içine anahtar bile girmiyordu. Aynı ay içinde göğüs aydınlatmaları yanmaz oldu ve sağ arka fren diskinin tekere sürtmesi engellenemedi vs. vs. Bir cıvata bence bu kadar büyütülmemeli.
geçmiş olsun ... yalnız g.punto topiklerini takip etmek zorlaşıyor böyle... yeni aldım....aç bi topic foto ekledim.......aç bi topic bursa da g.puntosu olan....aç bi topic böyle sürüp gidiyor yönetime sesleniyorum lütfen tüm GRANDE PUNTO topiclerini bir başlık altında toplayın