Şimdi Ara

evet arkadaşlar ilk sorunum çıktı Grande Punto (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
15.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • passatlar bile geri çağırılmıştı bi ara rot başları kopuyo diye
    audi tt leride hatırlatırım can kaybıyla sonuçlanan kazaya sebebiyet veren hatası çıkmıştı
    kapı menteşesi kopsa ne olur ...
  • ARKADASIM ONEMLI BIR SORUN DEGIL BU COK BUYUK MARKALARDADA SOZ KONUSU ORNEKOLARAK
    RANGE ROVER SPORT DAHA YENI CIKTI SERVISE KAC TANESI GELDI BIR BILGINIZ VARMI ADAMAIN BAGAJ CAMININ ORDAN BAGAJA SU DOLMUS BAGAJ MAHVOLMUS LASTIGIN ORDAN SU ALMIS 0 ARAC BU
    TURBO DAN GELENLERMI DERSIN ARIZA VERENMI DERSIN ASLINDA COK KALITE BIR ARAC AMA BOLE SORUNLARLADA KARSILASA BILIYOR INSAN
    YANI ANLICANIZ 20 MILYRLIK ARABANIN MENTESESI KIRILMIS SORUN DIYORSUN YAA OLE 300 MLIYARLIK ARABA OLSADA BASINA BOLE BIRSEY GELSE DEMEK ORTALIGI YIKICAN ABARTMAYALIM
  • Kapısı kırılmış diye aracı kötülememek lazım belki kullanan hor kullanmıştır, belki vidası iyi sıkılmamıştır değil mi?

Yıllarca Tofaşlara bindiniz ne sorununu gördünüz taş gibi araçlar hepsi
  • geçmiş olsun olabilir.umulmadık arızalar umulmadık araçlara olmuyor mu?otobanda kaç tane son model 4*4 gordum.allahbilir ne sorun baş gösterdi.
  • Mentesen mi kırıldı ? Geçmiş olsun valla verilmiş sadakan varmıs.

Bak bizim bir komsumuzunda mentesesi kırılmıstı . Kanserden öldü ..
  • ben bu konuları hortlatanlarıu çok seviyorum yabaya olmuş bu muhabbeti edeli hey gidi günlergeçtik bunları araç iyi merak etmeyin
  • Buradaki punto sahipleri aradan geçen yıllara rağmen arçlarından memnun kaldı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melcom

Buradaki punto sahipleri aradan geçen yıllara rağmen arçlarından memnun kaldı mı?

Bunu ben de merak ediyorum. Yakında bir aksilik olmazsa 206'dan Grande Punto'ya geçmeyi düşünüyorum.
  • 2007 Emotion'um var, adı gibi duygu yüklü.. Almadan önce bende çok araştırmıştım, yorumlarda korkutmadı dersem yalan olur hani. Ancak hala daha memnuniyetle biniyorum.

Aracım full+full çift yönlü dijital klimadan cam tavana, asr+esp den city mod direksiyona, elektrikli bel desteğinden 6 airbagine dolu bir araç almıştım iyikide almışım.

Reno geçtiğimiz aylarda yokuş kalkış desteği renoda diye ilan veriyordu çok güldüm, yeni bulmuşlar demek ki. GP me 2007 de koymuşlar.. :)

Alacak herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

iyi forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.