|
Merhabalar, Konu açıp söylemiştim hatırlayan olmaz muhtemelen ama forum nazarından uzak olsun 2014 mercedes cla 200 amg aldık araçtan yana bi derdimiz sorunumuz yok ama kafamda 2 soru var uzun zamandır da araçlardan uzağım ve uzun zaman sonra ilk benzinli arabamız genelde hep dizel sürüyorduk. 1-Araç kaputu çok fazla ısınıyor yani normal bi durum mu bilmiyorum hararet göstergesinde sorun yok gayet normal ama bi 10km yoldan sonra bile kaput aşırı derecede ısınmış oluyor kaputu açarken elim yandı desem yalan olmaz bu normal mi ? Çok sıcak bir yerde yaşamıyoruz karadeniz bölgesi ama şu ana kadar hiçbir arabada bu kadar yaşamadım yani. 2-Araç benzinli elimden geldigince az yakmasını isterim tabii ki internetten araştırdım ama buraya da sormak istedim. Eco mod zaten açık ani hızlanmalardan kaçınmaya çalışıyorum genellikle yola göre 70-90 arasında hep sürüyorum anlık tüketimim 5ltlerde oluyor gayet iyi diye düşünüyorum. ekstra dikkat etmem gereken benzinli araçların yakıt tüketimi konusunda tavsiyeniz nedir ? 3-Araç 2014 model motor kapağı yok aldıgımız yer fabrika çıkışı böyle dedi ama emin olamadım netten baktım orda satıldığını gördüm ama sonradan satılan bir şey mi onu da bulamadım açıkcası ama merak ettiğim fabrika çıkışı mı böyle mi cidden bilginiz var mı ? ve çok gerekli bir şey mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 16 Temmuz 2021; 20:37:10 > |
|
Iphone 14 Pro Max Space Black- Apple Watch 7 45mm Midnight - iPad 6.th 9.7" - MSI GP66 -RTX 3070- Olympus OM-D E-M10 Mark III - 14-42mm - 40-150mm - Lenovo G27Q-20- Logitech G PRO X- Apple AirPods Pro 2
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı