Şimdi Ara

Evde Yaptığınız Çılgınlıklar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
13
Favori
6.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uplayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

Kardeşimle kavga ederken annemin daha birkaç saat önce aldığı cep telefonunu ( ki o zamanın en iyi telefonlarından birisiydi, modeli unuttum, baya bi para vermiştik ) kardeşimin kafasına fırlattım arkasında duvar vardı paramparça olmuştu.

Reha Muhtar'a lastik çocuk çıkmıştı koliye falan sığıyordu, çekyatta zıplıyordum bende onu izlerken. Karşı çekyata atlamak istedim ama.. sadece isteyebildim. İki çekyat arasındaki cam sehpaya düştüm, 1 tane bile çiziğim yoktu, sehpa paramparçaydı, her tarafım cam içindeydi nasıl oldu hala bilmiyorum.

Muhabbet kuşumuz vardı, yavruydu daha. Uçuş testi yapmak istedim kendimce, vitrinin arkasına attım hayvanı nasılsa çıkar diye, çıkamadı.. Tek başıma vitrini çekmek isterken koskoca vitrini devirdim.. Salonu 6 saatte eski haline getirdiler. Ben yediğim sopadan sonra 6 günde kendime gelmiştim

Ve en kötüsü.. 2000 yıllarının başları. Boncuklu tabancam vardı, evde de misafir var. Aldım silahı, baaaak benim tabancam var dedim ve kadının gözüne yapıştırıp sıktım.. Direk hastaneye gitmişlerdi. Kadın ameliyat olmuştu.. On yıldan fazla zaman geçti, hala uzak dururum o kadından utanırım.

daha birkaç saat önce aldığı cep telefonunu ( ki o zamanın en iyi telefonlarından birisiydi, modeli unuttum, baya bi para vermiştik )

yarıda kesersen öyle anlaşılır tabi :)

Açarak anlatayım o zaman, yıl 2002-2003 civarları. Yeni bir telefon alınmış, birkaç saat önce. Ve ben o telefonu fırlatmıştım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_007

quote:

Kardeşimle kavga ederken annemin daha birkaç saat önce aldığı cep telefonunu ( ki o zamanın en iyi telefonlarından birisiydi, modeli unuttum, baya bi para vermiştik ) kardeşimin kafasına fırlattım arkasında duvar vardı paramparça olmuştu.

Reha Muhtar'a lastik çocuk çıkmıştı koliye falan sığıyordu, çekyatta zıplıyordum bende onu izlerken. Karşı çekyata atlamak istedim ama.. sadece isteyebildim. İki çekyat arasındaki cam sehpaya düştüm, 1 tane bile çiziğim yoktu, sehpa paramparçaydı, her tarafım cam içindeydi nasıl oldu hala bilmiyorum.

Muhabbet kuşumuz vardı, yavruydu daha. Uçuş testi yapmak istedim kendimce, vitrinin arkasına attım hayvanı nasılsa çıkar diye, çıkamadı.. Tek başıma vitrini çekmek isterken koskoca vitrini devirdim.. Salonu 6 saatte eski haline getirdiler. Ben yediğim sopadan sonra 6 günde kendime gelmiştim

Ve en kötüsü.. 2000 yıllarının başları. Boncuklu tabancam vardı, evde de misafir var. Aldım silahı, baaaak benim tabancam var dedim ve kadının gözüne yapıştırıp sıktım.. Direk hastaneye gitmişlerdi. Kadın ameliyat olmuştu.. On yıldan fazla zaman geçti, hala uzak dururum o kadından utanırım.

daha birkaç saat önce aldığı cep telefonunu ( ki o zamanın en iyi telefonlarından birisiydi, modeli unuttum, baya bi para vermiştik )

yarıda kesersen öyle anlaşılır tabi :)

Açarak anlatayım o zaman, yıl 2002-2003 civarları. Yeni bir telefon alınmış, birkaç saat önce. Ve ben o telefonu fırlatmıştım.

• up
  • Genelde forumda bu tür şeylerden bahsetmem ama bu sefer anlatacağım.

Sanırım 8 yaşındaydım her zaman ki gibi sabah okula gitmiştim tabi o zamanlar kapalı mekanda sigara içme yasağı yok bende sabah öğretmenler odasına gittim(niye gittim hatırlamıyorum) baktım kimseler yok ama küllükte bi sigara yanıyor bende aldım koydum ağzıma tam o anda müdüre hanım girdi içeriye ve enfes bir tokat.. :)

Birde o zamanlar Maria Mercedes diye bir pembe dizi vardı sanırım 6 yaşındaydım kuzenlerle birlikte onu izlerdik sonuçta pembe film illaki her bölümde öpüşme sahnesi olacak. Kuzenlerle yine birgün izledik bu diziyi bende o sıralar okuldan(sanırım ana okulu) bi kıza aşıktım neyse ertesi gün okula gittim tabi filmden etkilenmiş olarak..daha kızın babası kızı sınıfa bırakır bırakmak öpmeye başlamıştım öğretmenden ve annemden temiz bir sopa yemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marilyn Manson dinlemek...
  • Bir keresinde bisiklet sürerken arabaların arkasından çıkan çocuğa çok kötü çarpmıştım.Çocuğun yüzü kan içersindeydi.Direk evde televizyon sehpasının arkasına saklanmıştım.Çocuğun ailesini bizimkiler tanırlar.Şikayet etmediler allahtan.:D Ama çocuğu ondan sonra hiç görmedim o sokaktan hala çok nadir geçerim :D:DDD

Birde askeriyeye ait olan alanda arkadaşlarla top oynarken devriye gezen bir adam gelince ordan çıkıp alt sokağa indik hemen..Arkadaş bağırarak izin sistemişti top oynamak için adam izin vermeyince adama küfür etti.Ve adam arabadan inip bizi 3-4 sokak boyunca kovaladı arkadaşların çoğu aynı binadaydı.Onlar bir arkadaşın evine gitmişlerdi adam zili çalınca arkadaşların evin zili çalmış adam arkadaşın annesini uyarmış ben o sırada semtin öbür ucuna kaçmıştım:DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Yere gazete serip koşarak mastürbasyon yapmak

Not:Ciddi ciddi yaptım

Allahım ya
  • Valla ben acayip yaramazdım ve beni her tanıyan benle ilgili bir yaramazlık anısını anlatır. Bu nedenle çok olduğu için seçmece yapacağım;
    1.Küçükken çok zayıftım babanemin yanına köye gitmiştim. Orada yemek yiyorduk ben yoğurdu babanemin cebine boldurmuştum. Garibanım o da seviniyordu iştahla yediğimi zannedip.!!!
    2.Ayıptır söylemesi mekaniğe acayip kafam çalışırdı. Bir gün yeni aldığımız dikiş makinesini param parça söktüm. Annem "Akşam baban gelsin seni söyleyeceğim" deyince o korkuyla dikişmakinesini tekrar monte etmiştim.
    3.Misafirliğe gitmiştik Mersin'de balkonda varilde (180 Kgr.) gaz vardı ben musluğunu açıp hiçbir şey yokmuş gibi diğer çocuklarla oynamaya devam etmiştim. Sonradan olay ortaya çıkınca tabi annem benim yaptığımı çakınca fena çakmıştı.
    4.Ortaokul sıralarındayım annemle beraber kumaşçıya gittik kumaş alıyor annem bir kumaşı beğendi fakat bodrum depoda olduğunu söyledi yaklaşık 16-17 yaşlarında genç. Bodruma inmek için dükkanın önünde demirden kapaklar vardı ve 90 derece açılır şekildedir ve bir çengelle tuturulmuştur. Ben o çengeli kurcalarken yerinden kurtul gençte tam o sırada merdivenlerden yukarı çıkarken o ağır kapak beline zank diye oturdu.Bir "IIııhh..." sesi duyuldu hemen annem kapağı kaldırdı. Çocukcağız baya bir oğundu annem 40 kere özür diledi var mı bir şeyin diye çokukcağız iki büklüm yok mok dedi ama bende baya tırsmıştım. Daha var ama sığmaz buralara..!!!

• Eski evde kış günü soba bir tek odada olduğundan hepimiz orda yatıyoruz.. Henüz okula başlamadığım yaşlardayım...

Bir gece uyanıp uyku sersemliğiyle annemle babamın direk suratlarına işemişim... Amaç neydi ben de bilmiyorum gerçekten hatırlamıyorum...

Herhalde bir insan için en moktan uyanma şekli budur
  • 2-3 yaşındayken annem telefon ile konuşuyormuş. Bende oturakta tuvaletimi yapıyormuşum. Daha sonra annemin telefon ile konuşması bitince anneme oturaktan kalkıp kitap vermişim. Annem kitabı açtığında içinde b*k varmış. İçine koyup anneme göstermişim
  • gg
  • gg
  • Ben elimi ütüye bastığımı hatırlıyorum,neden bastım bilmiyorum
  • Bi keresinde salonun köşesine işemiştim.Babam odaya kapatmıştı Hatta sonra bunu bir kere daha tekrar etmiştim.

5-6 Yaşlarında annem, ben , annemin birkaç tane arkadaşı ve onların da benim yaşıtım çocuklarıyla orduevine mi ne gitmiştik.İşte bir şeyler yaptık sonra giderken havuzun yanından geçiyorduk havuz boştu yanımdaki çocuğu havuza ittim 2 metrelik yerden filan düşmüştü çocuk ben de gülüyordum Allah'tan çocuğa bir şey olmadı.

Bir keresinde babamdan arabanın anahtarını aldım kendi kendime oynuyordum bi baktım oda parfümü var arabanın torpido gözünde o zamanlar da hep annemin babamın çakmağını çalardım çünkü ateşle oynamayı çok seviyodum aldım çakmağı spreyi de aldım tahmin edebilirsiniz çakmağı bi çaktım bi alev çıktı arabanın kapısının kaplama alev aldı bağıra bağıra annemin yanına koştum annem hemen arabadaki kırlenti alıp bastırdı ve alevi söndürdü sonrasında ceza vermemişlerdi.

Küçükken acaip yaramazdım kerataydım 7 yaşındayken yaz tatilinde tatile giden lojmandaki alt komşumuzun evine kapının kilidini kırıp girmiştim bilgisayarıyla felan oynamıştım Sonrasında çok pis ceza verdiler bana.

Yine aynı yaşlardayken abimle evdeyiz abim de 12 yaşında filan o zamanlar dedim sen bi evden çık işim var dedim abim evden çıktı ben de evde bulunan annemin sigara paketinden bir sigara aldım (iyi hatırlıyorum annemle babam tekel 2000 içerdi) ve balkona çıkıp sigarayı tüttürmeye başladım içime çekmiyorum tabi de oyun felan yapıyorum o sırada abim geldi balkona artık nerden bulduysa anahtarı almış herhalde napıyon sen dedi dedim ateş yakıyorum zar zor ikna etmiştim annemlere söylememesi için

hatırladım da az şerefsiz değildik be ama o eski günleri mumla arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Destny

8 9 yaşındayken evde ne kadar gazete varsa çıkartır ordaki bikinili manken resimlerine sürtürürdüm :D

• ben 5-6 yaslarındayken makasla sacımı kesmıstım sonradan sıfıra vurdular kafamı
    bi keresındede 6 yasındayken çişimle elimi yıkıyordum
    lazımlıktakı kakayı ezmıstı kucukken.
    sonra annemın ruju ile tuvalet kağıdına annecım senı cok sevıyorum yazmıstım
    bıde ananemın sobasının uzerıne tükürüyordum
  • 5 yasındayken bızım sokakta esra diye bı kız vardı benden 7 yas buyuk. aşıktım ona. bıgun atladım ustune dudagından opmeye basladım. ahhahaha zor aldılar kızı elimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoRioN

Bütün kirli çamaşırlarımı döküyorum şimdi..

O dönemler ismini yanlış hatırlamıyorsam rosalinda diye bir dizi vardı, diziyi annemle beraber her akşam izlerdim. Dizide bir kız bir erkek her bölüm öpüşürdü, ben bir akşam özendim, gene bunlar öpüşüyor, benim odaya koştum, ablamın benim boyumun yarısı kadar olan oyuncak kızını aldım yatağa yatırdım, üstüne çıktım, dudağından öpmeye başladım

Üç küçük ninja diye bir film vardı, çocuklar bornoz gibi karete kıyafetleri giyip adamlardan saklanmak için kirli çamaşır kutusuna girerdi, bende bir gün bornozu aldım sepete girmeye çalıştım sığmadım

Yine bayağı küçükken ben annem olmadan s**amıyordum Salonda annem dizi izliyor ben salonun ortasında dönüyorum anne hadi gel hadi gel, artık kaçırma durumundayım, ucuna geldiği an koşa koşa tuvalete gittim kapıyı bir açtım, arkadan bişeyler gelmeye başlıyor, bildiğiniz s**tım altıma, annem geldi dövdü falan bir daha kendim yapmayı öğrendim

Filmlerden özenirdim, sandalyeleri yan yana dizer, ortası boş olacak şekilde, çarşaflarla da üstünü yanlarını kapatır, evde çadır yapardım.

Eve bir sürü kadın misafir gelirdi, niyeyse onlar kalktıktan sonra tek tek oturdukları yeri koklardım

Daha asılmayı bilmediğim zamanlar, bende böyle bir hoşluk olurdu, geceleri yatarken derdim, ya içimde bir şey var böyle anlatamıyorum nasıl bir şey, sonra asılmayı öğrendim o içimdeki şey geçti

hahahahhaha koklarmıydın .. hahahaha öldüm yaa :D.D.D.D.D.D.D.D.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.