Şimdi Ara

Evde Spor Yapmak - Önerileriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18 yaşındayım boy 1.77 cm kilo 60 kg

Daha önce 4-5 ay kadar mekik ve şınav ile idare ediyordum. Beslenme konusunda bilinçsizdim sadece yatmadan önce süt içiyordum ve bazen peynir, yoğurt gibi protein içerikli gıdaları tütekiyordum. Aslında şınavı aksatıyordum mekiğide vakit sıkıntısından dolayı 1 aydır falan yapmıyorum tekrar başlamaya karar verdim bu sefer daha düzenli olacak.

24x3 Crunch
    24x3 Ters Crunch
    12x3 Şınav

ve Dumbell ile çalışıcam ama henüz hareketlerini öğrenmediğim için set ve sayıları yazmadım.

Sizin önerileriniz nelerdir ? Özellikle beslenme konusunda biliçsizim.

• bana da lazım böyle tavsiyeler
  • Uplayalım o zaman :D
  • öncelikle sporunu aksatmamalısın. öyle 2 ay yapıyım 4 ay yapmıyım olmaz. başladınmı bırakmayacaksın. Sana harika bi önerim var.tekvandoya yazıl sonra Sabahtan akşama kadar tıka basa ye. antremandan 1 saat önce yiyecek tüketme. ne kilo alırsın ne de kilon azalır sabit kalırsın. ayrıca ilerletirsen vüdudunda kas olur. benim öyle
  • Ben günlük olarak akşam saatlerinde sporumu yapıyorum.Tavsiye istersen buyur:
    1-Hiç bir gün antremanlarını aksatma
    2-Mümkünse antremanlarını açık havada yap
    3-Antreman sırasında bol su iç
    4-Hareket olarak da ben sadece vücüt agırlıgıyla calısıyorum dumbell vs cok nadir anca golge için kullanıyorum
    Programın soyle 30x3 şınav 35 tane düz mekik 35 tane yan mekik (dirseklerin dizlerinin dış tarafına degecek şekilde) 35 tane de ayak kaldırma,alt karın kasları için
    20 tane dips 10x3 barfiks
    Kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERLİNETTA

Tekvando hep içimde ukte olarak kalmıştı ya ama yaş 18 bu saatten sonra biraz sıkıntı olmaz mı liflerin açılması falan ? :D

quote:

Orijinalden alıntı: airsilver960

O zamanlar okul vb. nedenlerle vaktim yoktu bu sefer aksamaz tam yapıcam.
    Bu antreman sırasında su içme olayını biraz açar mısınız ?
  • Döküm dumbell olmazsa vucut yapamazsin.Bicepsler icin surekli agirligi artirabilen dumbell lazim.Sinavds belli bi yere kadar bence! Ben sanawww.voit.com sitesinden dokum dumbellara bakmani oneririm hemde bench aletide var yaninda.Evde yemene dikkat edersen ozellikle protein agirlikli, tavuk gogusu,kus basi yagsiz et,light peynir,lor,yogurt,yumurta gibi besinler tuketiresen cok cabuk verim alirsin. Tatliyi azalt,kola vb asitli icecekleri birak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

Zaten 60 kiloyum tatlı hiç sevmem. Kola da çok nadir içerim. Protein olarak ise süt , yoğurt ve peynir kullanıyorum. Yağa karşı bu kadar titiz olmama gerek var mı zaten boyuma göre zayıfım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

Zaten 60 kiloyum tatlı hiç sevmem. Kola da çok nadir içerim. Protein olarak ise süt , yoğurt ve peynir kullanıyorum. Yağa karşı bu kadar titiz olmama gerek var mı zaten boyuma göre zayıfım ?

zayifsan cokta dikkat etmene gerek yok.O zaman yagli ye biraz.Kilo al ondan sonra kutle artici ama kilo yapmyan yukarida sagladigim seyleri ye.Ama ilk etapta yiyebildigin kadar ye kilo al

• quote:

Ha bir de kaç kilo olmam ideal olur ? Boyum 1.77 cm bu konuda bir fikriniz var mı ? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 22 Haziran 2012; 22:07:08 >
  • kilon 60 ise bir 8-9 kilo alman ideal olur ama tabi aldiktan sonra hizlica beslenme programina gecmen lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: KeanAtay

quote:

Ha bir de kaç kilo olmam ideal olur ? Boyum 1.77 cm bu konuda bir fikriniz var mı ? Teşekkürler

Kardeşim alakası yok. Sana yemin bile edebilirim bizim salona 40 yaşlarında kocaman göbeği olan bi adam geldi. Koşamıyo şınav çekemiyo edemiyo ama Adam bacakları sıfıra yakın açıyor. Bu işin yaşla alakası yok. Bu devirde millet hemen önyargılı davrandıgı için adam gibi spor yapamıyor. Sigara alkol yoksa git derim kardeşim zamanla yaşla bi alakası olmadıgını anlayacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.