Şimdi Ara

EVDE ÖRÜMCEK KAYNIYO YARDIM!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
1
Favori
65.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi şu uğur meselesini anlayamadım şimdi benimkiler uğursuz mu
    buarada allahtan yemeklerin içinde öle bişey olmuyo ki nası olsun buzdolabinda tutuyorum yemekleri orayada girmezlerya bu veletler
  • Elbette buz dolabına girmiyorlar ancak şöle oluyor. Sen salona misafirlerin için tabakları koyuyorsun ve servis ediyorsun bir güzel ancak tavandan düşmekte olan birkaç örümceği ancak şu sesle fark ediyorsun "ÇaattIItoorrrttt".. Bilmem anlatabildim mi..
  • :) ooo o denk gelcekte düşcek zor be yaw nyse inşallah öle bi anı başımdan geçmez direk kusarım abi ya
  • Hiç tavsiye etmem 5 kişilik bir masada kusarsan o evi 2 haftada zor temizlersin walla.. Benim de başıma bir kez geldi çaktırmayayım die de afiyetle yemek zorunda kaldım.. Ne yalan sölim midemin içimde dolandığnı hissetmiştim..
  • yaaaaaaaaaaaaaa
    kim koydu örümcek resmini ne güsel okuyoduuuum zoeken oldu bana resmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurcukçu

yaaaaaaaaaaaaaa
    kim koydu örümcek resmini ne güsel okuyoduuuum zoeken oldu bana resmen

• hehehe ÖMÜRCEK!
  • yaw nasıl duruyon evde aç doğal gazı yarım saat sonra gel eve kapıdan kafayı uzat bööle yak çakmağı kapıdan içeri fırlat kaç :)= Abi nasıl durulur,beni ısırdı onlardan biride el acıdı kaç gün.Valla gelen misafirler bi daha gelmez ben söleyim :( Bence bi an evvel imha et onları
  • daha buyuk bocekler al sal aralarina yesinler onlari?
  • valla ben yolunu buldum arkadaslar devekuşu yumurtası koycam ama nerden bulucağımı bilmiyom
  • Bir defasında bir cafede iki kız arkadaşımla masada oturmuş nescafelerimizi içiyorduk. Kızlardan biri aniden çığlıklar atarak yerinden zıpladı. Ben şaşkın bir şekilde bakakalmıştım ve ne olduğunu anlamaya başlıyordum. Derken diğeri de kendini birden geriye attı sandalyesiyle birlikte. Sonra bunlardan biri masaya doğru hamle yapıp menüyü yazan plastik presli kartonla masaya uzandı. Orada tavandan sarkarak inmiş olan minik örümceği yere attı.

Sonra hiç birşey olmamış gibi, kaldıkları yerden sohbete devam ediyorduk ki ben şöyle bir etrafa baktım. Herkes dönmüş bize bakıyordu. Ben örümceği gördüğüm için çığlığın nedenini anlamıştım ama, yan masalarda oturanlar belki de çok anlam verememişlerdi.
  • hars ilacı al
  • abi sen öldür, öldür ki hepsi cenazesine gider sende kurtulursun....
  • Cenazeye şehir dışındaki akrabaları da gelirse görürüm ben seni..
  • aman akrabaları gelmesin
  • Johny nerden bulurum demişsin kusura bakma yeni gördüm sakarya daki aktarlara bir bak onlarda olması gerek.. Lokman hekime falan bir sor onlarda olmasa bile nereden bulabileceğin konusunda yardımcı olurlar..
  • http://www.metacafe.com/watch/78258/african_spider

ELALEMİN KIZI ÖRÜMCEKLE NELER YAPIYO
  • Aynı şey benim başıma geldi.. Ama ben böle burun falan kapatamamıştım.. Kızı çok ii anlıyorum.. Bu şimdi para alacak bunun için benim karım 5 gün süren mide bulantısı oldu..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.