Yüzbaşı
28 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkada ios8 yüklüyor, sürekli dönen internet çalışıyor. Nasıl durdurabilirim?
yetenek sizsiniz deki biraz önceki ateşli gösterinin müziği neydi?
Full-HD 1920x1080 çözünürlüklü lcd paneli hiçbir yerde bulamıyorum. Laptop ekranı çatlamıştı, asus servisi hafta içi açık fakat çalıştığımdan gidemiyorum, hafta sonu da kapalı, İstanbul'da başka nerelerde bulabilirim?
arkadaşlar, makinemde (a200-1bp) 4gb ram var,
sistemim windwos 7 ultimate 64bit fakat windows ramimi 3gb görüyor, task manager da pyhsical memory total 3070MB yazıyor,
BIOS a girip baktım fakat bununla ilgili bir ayar bulamadım, windowsun 4gb rami görmesi için ne yapabilirim?
arkadaşlar, makinemde (Toshiba Satellite A200-1bp) 4gb ram var,
sistemim windwos 7 ultimate 64bit fakat windows ramimi 3gb görüyor, task manager da pyhsical memory total 3070MB yazıyor,
BIOS a girip baktım fakat bununla ilgili bir ayar bulamadım, windowsun 4gb rami görmesi için ne yapabilirim?
usr9106 modem kullanıyor ttnet adsl var diğer dairede, modemden benim daireye kablo çektim. wireless de var ama yeterince çekmiyor.

usr9108 modemin access point i nasıl kurarım? masaüstü ve laptop ım var.
arkadaşlar benim usrobotics modemim var, hem kablolu ve hem wireless olarak sorunsuz kullanıyorum.
yalnız oturma odasında wireless yeterince çekmediği için kullanamıyorum, sorum şu;
modemden gelen kabloluyu wireless olarak kullanmak için, kabloluyu kablosuza çevirebilir miyim? varsa bunlar hangi cihazlardır?
wlm 8.5 için programsız çoklu oturum açma arıyorum
sakal bırakmak istiyorum ama sonra yanaklarımda acayip kaşıntı yapıyor kızarmaya başlıyor
kaşıntıdan geceleri uyuyamıyorum
windows gezgininde nerde bu tuş, kısayolu nedir?
Hakkında
Forum İmzası:
Asus N55SF-S1235V Windows 10 Home 22H2 / Apple iPhone 8 64GB / 2021 Kia Sportage 1.6 GDI Live
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 554
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 3.585 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.