Şimdi Ara

Evde köpek beslemek ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde besleyen var mı ? ne gibi zorlukları olur bide yasakmı acaba evde beslemek ?

• Ben apartman dairesinde 3 aydır besliyorum.Arada bir halıya bırakması dışında bir sorunumuz yok
    Eğer ev için köpek düşünüyorsan hocam,alacağın en büyük köpek golden olsun.Daha büyüğüne kalkışma evde baş edilmez

Bu konuda kanunen herhangi bir yasak bilmiyorum.Eğer apartmanda oturuyorsan ve komşuların ılımlı insanlar olursa pek sorun yaşamazsın

Çoğu insan nefret etse de ben pekinez besliyorum

Köpeğim şu anda bu resimdekinin biraz daha genci
     Evde köpek beslemek ?

Tip ve renkler tamamen aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Temmuz 2010; 1:12:37 >

• Benim köylü ailem evde köpek beslemenin evde ki melekleri kaçırcağını söyler ve bahçede beslemenin çok faydalı olduğunu belirtir.

Mesala bir kedi büyük dışkısını yaptıktan sonra(ki kumlu bir yere yapar) üzerini örter.Nitekim köpeklere göre daha temiz oldukları aşikar.Ve köpek de gürültü problemi olacağını düşünüyorum.

(Daha önce balık ve kuş hariç başka bir evcil hayvan beslemedim)
  • @poker
    Bu buyumeyen cınsler var ya onlardan düşünüyorum ama evde cok ses yaparmı bide kuma yapmaya alışması lazım mış galibe ne kadarda alışır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wizard_of_oz

@poker
    Bu buyumeyen cınsler var ya onlardan düşünüyorum ama evde cok ses yaparmı bide kuma yapmaya alışması lazım mış galibe ne kadarda alışır ?

İşte benim köpeğim o büyümeyen cinslerden.
    Ses sorunu pek olmuyor hocam iki kere havladığında sus deyince susuyor.
    Kuma yapmaya alışması konusunda 3-4 ay olmasına rağmen hala bazı sorunlar yaşıyorum.Ben köpeğin tuvaletini balkonda tutuyorum.Bazen tuvaleti geldiğinde balkon kapısını açmamı istiyor bazende kafasına göre halının ortasına yapıp kaçıyor

Halıya yaptığının yanlış olduğunu bildiği için yaptıktan sonra hemen kaçıp koltuğun altına saklanıyorama sanki inat gibi iki günde bir aynı şeyi yapmaya devam ediyor

• E zor olmuyormu temizlemesi
  • 8 Senedir köpeğimiz var..Evde bakıyoruz.Yaklaşık 2 ayda (belki o kadar bile olmadı) tuvaletini eve yapmaması gerektiğini öğrendi. Teriyer cinsi.Küçücük zaten o yüzden evde bakmak sorun olmuyor.

Apartman sakinleri çok ses çıkarmazsa sorun etmezler.Şu ana kadar apartmanla hiç bir sorun yaşamadık.

Bu arada cidden bakabileceğinizi düşünüyorsanız köpek aın.Büyük sorumluluk..Evde uzun süre yalnız bırakamazsınız mesela.

Sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde beslemelik hayvan önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaş olarak diyim ben zaman olarakda 5 10 15 20 daha iyi olur ve gunde 2 3 kez gezdırebılırım yer olarak daha karar vermedim suan evın ıcı ama nerde bılmıyorum tuvalet konusu dırek kuma yapması lazım yoksa ugrasılmaz onlar
  • ya küçük büyümeyen cınsden ıstıyorum bende uste demısdım ama
  • Uzun süre köpek besledim evde.
    Ve kesinlikle tavsiye etmem.
    Hem pisliği olur,hem sesi olur hemde etraftaki işi gücü olmayan komşuları üstünüze toplar.
    Ben 45 günlük aldığım golden'ımı tam 2 sene evde besledim fakat hiç sesi soluğu çıkmayan bir köpekti fakat komşular ona rapmen sorun çıkardılar.
    Ha birşey yapabildilermi hayır,ama yinede huzurunu kaçırıyorlar.Birde misafir etkeni var ki evine 50 kişi geliyorsa 49'u köpekten hoşlanmayan korkan insanlar oluyor ve buda çok büyük sorun oluyor bunun yanında golden oyun köpeği sürekli ilgi ister hergün dolaştırmak gerekir bu bazı yorgun olduğum günler bana işkence gibi geliyordu.
    Ben bir daha kesinlikle evde köpek beslemem.Ama bahçeli bir yerde kalıyorsan çok çok çok güzel olur.
    Fakat evde beslenmesine ben karşıyım.
  • Pisliği olur mu golden'in hocam? O kadar akıllı ki onlar hemen öğrenirler.

Teriyerlerin zor öğrendiği söylenir 2 ay ya oldu ya olmadı öğrendi ve çok zorlansa dahi evi pisletmez.

Biz balkona alıştırdık tuvaleti geldiğinde kapının yanına gidiyor. Kumla falan baş edilir mi bilemiyorum.Evin içinde bir yerdense balkon daha iyi bir seçim gibi.

Ayrıca balkona gazete koyuyoruz.O gazete dışında başka bir yere de yapmıyor. Öğretirken sürekli yeri değiştirirseniz köpeğin öğrenme süresi uzayacaktır. Yeri bir kez belirleyip değiştirmemek önemlidir.

Yok ben uğraşamam tüm bunlarla yemini suyunu koyayım geçinip gidelim diyorsanız kedi daha uygun bir seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 23 Temmuz 2010; 5:18:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.