Aynı şeyi bende eşek arılarına yapım yuvalarına tiner döküp ateşe verdim Daha sonra cesetlerini topaldım çok pişman oldum ve ruhlarına mevlüt okuttum Arkadaşım nolur kıyma karıncalara
Üzerlerine işe
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
zirai ilaç satan yerlerde vardır TOX marka karınca kovucu toz. Dibe köşeye dök bunlardan birdaha karınca gelmez. Öldürmüyorda uzak tutuyor sadece hayvanı.
İnsan sağlığı açısından bir zararı var mı?
Zira benimde evimde aynı şey söz konusu geçen sene ilaçlattırdım bu sefer de evi kulağa kaçanlar bastı.
quote:
Orjinalden alıntı: dolcia
Sakın limon suyu dökme.
Kanatlanıyorlar.
bknz: redbull etkisi
Mayt larla olan siyasi ilişkilerini geliştirmeye bak... (Bkz:Maytlar karıncaların ezeli düşmanları)
Sigaranın tek yararı...
Bitmiş sigarayı alıyosun yuvanın her tarafına sürüyosun gelmiyorlar zararlı olduğunu bildikleri için.
Lavanta çiçeğinin karıncaları uzaklaştırdığını okumuştum, bir dene istersen
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızEnes
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
zirai ilaç satan yerlerde vardır TOX marka karınca kovucu toz. Dibe köşeye dök bunlardan birdaha karınca gelmez. Öldürmüyorda uzak tutuyor sadece hayvanı.
İnsan sağlığı açısından bir zararı var mı?
Zira benimde evimde aynı şey söz konusu geçen sene ilaçlattırdım bu sefer de evi kulağa kaçanlar bastı.
evin çeşitli yerlerine şekerli su dök gece yatarken
sabah kalktığında hepsini süpürgeyle süpür
süpürge poşeşitinide çöpe at
quote:
Orjinalden alıntı: BreakBeaT
evin çeşitli yerlerine şekerli su dök gece yatarken
sabah kalktığında hepsini süpürgeyle süpür
süpürge poşeşitinide çöpe at
mantıklı
Bal dök yala
Devekuşu yumurtası
Onlara bu yaptıklarının çok onur kırıcı olduğunu söyle. Olmazsa " Aynısını ananıza bacınıza yapsalar hoşunuza gider mi ? ha gider mi ! " diye çıkış. (ağlamaklı ses tonu kullan) O da olmazsa hepimiz din kardeşiyiz diye bir giriş yap gerisi gelir.
ben pes ettim bi biskrem açtım şimdi karşılıklı yiyoruz karıcalarla
ulan her seneb izde böceğin b si olmazdi karincalar basti nerden geldiyse masada orda burda her yerde karinca var
aynı sorun bizdede var
Salatalık kabuklarını soyun. karıncaların çıktığı yerlere koyun.. annem hep öyle yapıyor. kokusundan sanırım bir daha gelmiyor.
Karınca berekettir ya :)
Arkadaş gayet güzel anlaşıyoduk en son banyoda bi ordu gördüm onlara su tuttuydum çok pis öcünü aldılar dün Antep baklavası almıştım 15 tl lik.Benden önce açılışı yapmışlar hepsini çöpe attım karıncalarla birlikte.Baklavalar görünmüyodu karıncadan :D Şimdi süpürge elimde nöbetteyim :D Tekrar oraya geliyolar süpürüyorum 3.orduyu süpürdüm 1 saatte bi doluşuyolar :D Bi bitmedilar hammınaa :D