Şimdi Ara

Evde garip şeyler oluyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
7.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gündür arkadaşlarla birlikte kalıyoruz, evde 4 kişiyiz.

İlk gün alt kattaydık, tv izliyorduk. Yukarıda bilgisayarı açıp bırakıp inmiştik. Yukarı çıktığımızda ses siteminin sesi sonuna kadar açıktı ve radyoya geçmişti kendi kendine. Sadece karıncalı ses geliyordu. Arkadaşların yapmadığına eminim çünkü yukarıdan aşağı kata en son ben inmiştim ve bir aradaydık. Kimse de yerinden kalkmamıştı yukarı çıkana kadar.

İkinci gün gece 11-12 saatlerinde arkadaşla yemek yiyorduk mutfakta (mutfak bahçe kapısının olduğu katta ve camı bahçeye bakıyor), arkamızdaki cama biri 3 kere TAK TAK TAK diye sanki bizden bir alacağı varmış vurdu. Korktuk biraz, elimize bıçak alıp kapıyı açtık ama dışarıda kimseler yoktu. Bunu da arkadaşların yapmadığına eminim çünkü camdan ses gelir gelmez arkadaşın odaya gittik ve 2'si de bilgisayar başındaydı...

Üçüncü gün arkadaşlarımızdan biri gitti, 3 kişi kaldık. Bu olaylardan çok irite olmadık açıkçası. Cama bir komşunun falan vurup gittiğini düşündük önceki günlerde çıkardığımız seslerden dolayı. Ama emin olamama sebebimiz cama tıklatıldığı sıralarda evde ses çıkaran yoktu. Her neyse akşam gene oturuyorduk salonda (salon ile mutfak birleşik) 3 kişi. 2 miz televizyon izliyorduk birimiz de bilgisayar başındaydık. Birden buzdolabının kapağı kendi kendine açıldı.

Bunlara mantıklı bir açıklama yapabilecek olan var mı ? Ben açıkçası hiç inanmam böyle şeylere. Ama ardarda olunca bunlar biraz irite olmamak elde değil gerçekten. Arkdaşların yapmadığına eminim çünkü bunları...

Ekleme (16 Temmuz): Bugün de arkadaşın bilsiyarının şifresi değişti kendi kendine. 5 harfli şifrenin ilk 3 harfi kendi kendine şifre olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 16 Temmuz 2011; 0:51:21 >

• doğa üstü şeyler var, ama kurcalama. sen cinle oynarken oyuncak olursun öperler
    Korku filmlerinde falan hiç görmedin mi,ses gelen heryere bakma,bırak ses olur geçer,bizim anatomi kapısı açıldı kapandı,ben kıpırdadım mı yok,ama kapının açılma gibi şansı yoktu :)

Boşver yani,olur geçer.

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • BÖÖÖÖÖ
     Evde garip şeyler oluyor...

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• bişi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    INTEL i7 2600K 3.40 GHz || ASUS P8P67-M B3 Revizyon || G.SKILL RipjawsX 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 (1.5 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu || PALIT GTX 570 SONIC Platinum || AeroCool Strike-X 730W Plus Mesh Izgara Panelli Mid-Tower Kasa || LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA || SEAGATE 1.5 TB HDD SATA III || WESTERN DIGITAL 500 GB SATA III

|| ASUS MS238H 23''|| ||A4 TECH SET KX-2810 GAMER Kablolu Klavye + Mouse USB+PS/2 || ||LOGITECH Z506 75W 5+1 ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Prospect_

bence sen paranormal activity izlemişsin yakın zamanda

Çok oldu onu izleyeli
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • cenabet misiniz 4 gündür

Orijinalden alıntı: gfb__hell

cenabet misiniz 4 gündür

Evet, hepimiz
  • Cama 3 kere tak tak tak diye vurdularsa demek ki 9 kere vurmuşlardir. Nasil yetişemediniz? Buzdolabinin ici dolunca kapanmamistir sonra yavaş yavaş açılmıştır.Cin yoktur, burdaki bilgisiz insanlari korkutmamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

•  Evde garip şeyler oluyor...

Terk edin evi..

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Cama 3 kere tak tak tak diye vurdularsa demek ki 9 kere vurmuşlardir. Nasil yetişemediniz? Buzdolabinin ici dolunca kapanmamistir sonra yavaş yavaş açılmıştır.Cin yoktur, burdaki bilgisiz insanlari korkutmamayın.

9 kere değil, 3 kere Anlatım bozukluğu olmuş.

Buzdolabının içi dolu değil, yiyecek yemek bulamıyoruz zaten. Yavaşça değil, birden açıldı hem.

Ayrıca bana diyorsan kandırmaya çalıştığım yok kimseyi. İnanmam ben böyle şeylere. Ayrıca daha önce hiç böyle ya da buna benzer konular açmadım hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 14 Temmuz 2011; 0:27:30 >

Şansen benim ses sistemimin fişi takılı olmadığı halde bazen wooferdan hışırtı duyabiliyorum.

http://tinychat.com/p1ti7

Mikrofonu olanlar gelsin. KONUMUZ TAKSİM OLAYLARI VE 2002 DEN BU YANA OLAN OLAYLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt_prds

Ses sisteminiz etrafdaki radyo dalgalarından etkileniyor olabilir.

Şansen benim ses sistemimin fişi takılı olmadığı halde bazen wooferdan hışırtı duyabiliyorum.

Ses sonuna kadar açılmıştı hocam. Ayrıca modu değişip FM'e geçmişti.
  • şimdi anlattığın duruma göre ev 2 katlı dublex veya villa,bu durumda buzdolabı birazda olsa kalitelidir,öğrenci eviyse,e boşsa dolap tam kapanmamışsa sert olmayan yay mekanizması var bilirsin,o ittirmiştir.
    Boşuna heyecan aramayın gidin abdest alın

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • Dostum inanmayacaksın ama aynen böyle olaylar başımıza geldi radyo,tak tak vs...

Ertesi gün uyandığımızda ....

çabuk evden çıkın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.