Şimdi Ara

Yağ bezesi ameliyatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Alnımın sağ tarafında yağ bezesi peyda oldu. Gerildiğimde sinirlendiğimde şişiyor çok belli oluyor. Bazen iniyor. Doktora muayeneye gittim. Yağ bezesi olduğunu lokal anestezi ile küçük bir kesiyle alınabileceğini lakin küçükte olsa bir iz kalacağını söyledi. Bende doktora zaten böyle şiş baskılı olmasından daha iyidir dedim. Neyse günü aldık tahlili verdik. Gün geldi çattı. Bu cuma nasipse cerrahi işlemi yapacak. Aklıma takılan bir husus var. İşlem sonrası çok ağrı sızı olurmu? Günlük hayata kaç günde dönebilirim. Ne kadar süre duş alamıyoruz. Fikirleriniz benim için önemli. Hayırlı günler dilerim.

• Bu sorularını uzman doktoruna sor burda kimse cevaplmayamaz bunları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: troldoktor

Bu sorularını uzman doktoruna sor burda kimse cevaplmayamaz bunları
    Nick mesaj uyumsuzluğu
  • Zamanında babamda vardı kafasında saçlarının içinde ve deri altındaydı, gitti tek başına oldu ameliyatını geldi hayatına devam etti pek ağrı yaşadığı söylenemez için rahat olsun bence
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. Bu konuda araştırma yapıp aklına takılanlar için yazıyorum. Geçen cuma yukarıda da belirttiğim gibi işlem için hastaneye gittim. Biyopsi odasında işleme aldılar. Ameliyat kıyafeti vs giydirilmiyor sedyeye yatırarak işlem yapıyorlar. Yağ bezesi etrafına 5-6 kere azar miktarda uyuşturucu iğne yaptı. Sonrasında bölgeyi kalem ile çizdi. Yağ bezesini hemen çıkartıp diktiler (Dikiş ipi klasik siyah ip. Yüze estetik ip ile dikiş atılamıyormuş) Herhangi bir ağrı sızı olmadı.Cuma günü her saat 10 dakika buz tatbik ettim. Çok az bir sızı oldu. 2 günde bir pansuman yaptırıyorum. 3 gün boyunca su değmemesini söyledir. Belden aşağı duş aldım. Herhangi bir ilaç verilmedi. Herhangi bir şişme olmadı şükür. Nasipse 1 hafta sonra dikişlerimi aldıracağım. Şuan herşey yolunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.