Awésomé yaş sınırı derken ne anlatmaya çalıştığını anlayamadım fakat yaşını söylersen bilen arkadaşlar yardımcı olurlar
quote:
Orijinalden alıntı: Twilight Darkness
Beyler 1.gün bitti. 40-60 sn aralıklarla 12*3 yaparsanız çok zorlanmazsınız ben başta 20*3 yaptım biraz zorlandım. 1.gün için sorusu olan varsa sorabilir.
kilo almak istiyorsan çok tekrar yapma bence. 8*3 ile başla bütün hareketlere. bir iki hafta sonra 8*4 yap. daha sonrasında ise ağırlığı arttır. bu şekilde kasların hacim kazanır. çok tekrar yaparsan hacim elde edemezsin.
quote:
Orijinalden alıntı: reKLizMa
Mesajım bulunsun.
Güzel paylaşım mesajım bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: melalcholic
quote:
Beyler 1.gün bitti. 40-60 sn aralıklarla 12*3 yaparsanız çok zorlanmazsınız ben başta 20*3 yaptım biraz zorlandım. 1.gün için sorusu olan varsa sorabilir.
kilo almak istiyorsan çok tekrar yapma bence. 8*3 ile başla bütün hareketlere. bir iki hafta sonra 8*4 yap. daha sonrasında ise ağırlığı arttır. bu şekilde kasların hacim kazanır. çok tekrar yaparsan hacim elde edemezsin.
bilgi için teşekkür ederim ama 8x3 etkili olurmu benim bu konuda pek bilgim yok ama bunları aldığım forumdaki kişi 15 yaşındaki çocuğa bile 5kg 3x15 yap demişti fakat burdaki bi çok kişi senin gibi söylüyor şu anda 3x12 yapıyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
quote:
Mesajım bulunsun.
quote:
Orijinalden alıntı: American_Muscle
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
quote:
Mesajım bulunsun.
Body ciler işten gelsinde biraz bilgi versinler 3x12 ile kilo alamazmıyım?
Mesajım bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: Awésomé
Mesajım bulunsun
mesajın vardı zaten
Bu setleri günde ne kadar süre yapmamız lazım ? günde yarım saat calışsak yeterlimi ? yoksa sabah,ögle,aksam setler halinde tekrarlamamızmı lazım ?
İbret alınıyor %99
hehe
Eğer yeni başlayacaksan kendi belirlediğin bi saatte her gün düzenli olarak 3*8 3*12 ile falan başlayabilirsin sanırım günde 1 saat e yakın bi zamanını alır
Up Beyler ilk hafta bitti gözle görülür etkisi oldu bir haftada çok büyük bişey değil ama arkadaşlarımı farkettirecek kadar oldu. Sorular varsa alabilirim
Karın yok mu?
quote:
Up Beyler ilk hafta bitti gözle görülür etkisi oldu bir haftada çok büyük bişey değil ama arkadaşlarımı farkettirecek kadar oldu. Sorular varsa alabilirim
bunlar masa gıbı bısıye cıkmıs onun yerıne dırek yerde yapsak bı farkı olurmu
Bunları biliyordum fakat 1 başlıkta toplanması iyi olmuş.Elinize,emeğinize sağlık.Ekliyorum favorilere.