Şimdi Ara

Evde Dambılla Çalışma(tüm hareketler gifli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
97
Favori
97.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajım bulunsun.
  • Awésomé
    yaş sınırı derken ne anlatmaya çalıştığını anlayamadım fakat yaşını söylersen bilen arkadaşlar yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

Beyler 1.gün bitti. 40-60 sn aralıklarla 12*3 yaparsanız çok zorlanmazsınız ben başta 20*3 yaptım biraz zorlandım. 1.gün için sorusu olan varsa sorabilir.

kilo almak istiyorsan çok tekrar yapma bence. 8*3 ile başla bütün hareketlere. bir iki hafta sonra 8*4 yap. daha sonrasında ise ağırlığı arttır. bu şekilde kasların hacim kazanır. çok tekrar yaparsan hacim elde edemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Mesajım bulunsun.
  • Güzel paylaşım mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: melalcholic

quote:

Beyler 1.gün bitti. 40-60 sn aralıklarla 12*3 yaparsanız çok zorlanmazsınız ben başta 20*3 yaptım biraz zorlandım. 1.gün için sorusu olan varsa sorabilir.

kilo almak istiyorsan çok tekrar yapma bence. 8*3 ile başla bütün hareketlere. bir iki hafta sonra 8*4 yap. daha sonrasında ise ağırlığı arttır. bu şekilde kasların hacim kazanır. çok tekrar yaparsan hacim elde edemezsin.

bilgi için teşekkür ederim ama 8x3 etkili olurmu benim bu konuda pek bilgim yok ama bunları aldığım forumdaki kişi 15 yaşındaki çocuğa bile 5kg 3x15 yap demişti fakat burdaki bi çok kişi senin gibi söylüyor şu anda 3x12 yapıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Mesajım bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Mesajım bulunsun.

• Body ciler işten gelsinde biraz bilgi versinler 3x12 ile kilo alamazmıyım?
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awésomé

Mesajım bulunsun

mesajın vardı zaten
  • Bu setleri günde ne kadar süre yapmamız lazım ? günde yarım saat calışsak yeterlimi ? yoksa sabah,ögle,aksam setler halinde tekrarlamamızmı lazım ?
  • İbret alınıyor %99
  • hehe
  • Eğer yeni başlayacaksan kendi belirlediğin bi saatte her gün düzenli olarak 3*8 3*12 ile falan başlayabilirsin sanırım günde 1 saat e yakın bi zamanını alır
  • Up
    Beyler ilk hafta bitti gözle görülür etkisi oldu bir haftada çok büyük bişey değil ama arkadaşlarımı farkettirecek kadar oldu.
    Sorular varsa alabilirim
  • Karın yok mu?
  • quote:

Up
    Beyler ilk hafta bitti gözle görülür etkisi oldu bir haftada çok büyük bişey değil ama arkadaşlarımı farkettirecek kadar oldu.
    Sorular varsa alabilirim

bunlar masa gıbı bısıye cıkmıs onun yerıne dırek yerde yapsak bı farkı olurmu
  • Bunları biliyordum fakat 1 başlıkta toplanması iyi olmuş.Elinize,emeğinize sağlık.Ekliyorum favorilere.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.