Şimdi Ara

Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
107
Favori
209.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: command_4

    100mw çıkış gücüne sahip yani. teşekkürler.

    Alıntıları Göster
    yani iyi mi kötü mü
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Yakın zamanda kampanya, indirim vb. bir şey düşünüyor musunuz? Çünkü omni dsl kısa süre içerisinde 300 gibi bir rakama çıkmış. Sıcak fırsatçı olarak onceki rakamları gördükten sonra bu fiyata inat ettim almayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Merhaba thelordof,

    Cihazlarımız 3 yıl garantilidir, aramıza yeni katılan ve Keenetic hesabına üye olup cihazını kaydeden kullanıcılarımız + 1 yıl ek garanti vermekteyiz. ( Bu kampanya süresiz değildir ). Garanti belgesinde Keenetic Türkiye yazan bütün ürünler Keenetic Türkiye garantisi altında olup servis ve destek firmamız tarafından verilmektedir. Yetkili servis adresimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    https://keenetic.com.tr/tr/company
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Dsl modemlerinizde ac destekli en iyi modeminiz nedir?
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Merhaba Pi,

    Zaman zaman ürünlerimiz ile ilgili kampanyalar yapılmakta güvenilir online alışveriş sitelerinden kampanya ve indirimleri takip edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba Pi,

    Zaman zaman ürünlerimiz ile ilgili kampanyalar yapılmakta güvenilir online alışveriş sitelerinden kampanya ve indirimleri takip edebilirsiniz.
    Teşekkürler. Takip ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Yazlıkta TTNET in işe yaramaz Zyxel VMG1312 DSL routerı var. IPTV için ShieldTV PRO ile kablosuz, yüksek bitrateli yayınlar için kullanmak istediğimde performans sorunları yaşıyorum. Zyxel'i Bridge mode'unda kullanarak ev içerisindeki kablosuz ağ performansını başka bir cihaz ile en üst noktaya taşımak istiyorum(ethernet kablolu bağlantı kullanmadan; sadece bridge mode için CAT6 kısa kablo bağlayacağım). Keenetic Viva AC1300 modelini bu amaçla kullanabilir miyim? Farklı tavsiyeleriniz olursa onları da alabilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • compy C kullanıcısına yanıt
    Merhaba compy,

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bridge mod kullanacağınız modeminiz ile Viva cihaınıza Cat6 kablo bağlayarak internetinizi Viva model cihazımızda sonlandırabilirsiniz. Giga ve Ultra modellerimizi de incelemenizi tavsiye ederiz.
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-ultra

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-giga

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-viva

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-ultra,keenetic-giga,keenetic-viva




  • compy C kullanıcısına yanıt
    Benzer senaryo için Viva kullanıyorum. Sorunum çözüldü. TT net de sıkıntı yoksa sorun yaşamazsanız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KEENETIC

    Merhaba compy,

    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bridge mod kullanacağınız modeminiz ile Viva cihaınıza Cat6 kablo bağlayarak internetinizi Viva model cihazımızda sonlandırabilirsiniz. Giga ve Ultra modellerimizi de incelemenizi tavsiye ederiz.
    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-ultra

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-giga

    https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-viva

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-ultra,keenetic-giga,keenetic-viva
    Merhaba sevgili keneetic
    Omni dsl cihazım var
    Android mobil uygulamanız üzerinden modemi kontrol edebiliyorum ancak şöyle bir sorunum var
    Uygulamanız ile Bağlı cihazlardan herhangi birinin internet bağlantısını kesmek istediğimde veya interneti kesik bir cihaza yeniden İnternet vermek istediğimde işlem yapıldı görünüyor ama hemen sonra eski haline dönüyor
    Ancak yine uzak bağlantıyla web üzerinden uzak bağlantı yaptığımda veya aynı kablosuz ağ uzerindeyken hiçbir sorun olmuyor

    Ev ve İş Yerleri için Fark Yaratan KEENETIC Modem / Routerlar, DÖRT DÖRTLÜK İNTERNET İÇİN TASARLANDI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avmehmet -- 30 Eylül 2020; 22:31:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • avmehmet kullanıcısına yanıt
    Merhaba avmehmet,

    Mobil uygulamada yaşamış olduğunuz durumu arkadaşlarımız ile birlikte incelemek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
  • Basit bir kullanıcı olarak soruyorum, aileye uygun ev içinde kullanılabilecek bir modeminiz olarak neyi önerirsiniz. Beklediğim şeyler şu:

    Wifi'ya en uzak olan kişinin tüm yükü üstüne çekmemesi. Genel olarak böyle olduğu için en yakın cihaz olan ben bağlantıda sorun yaşıyorum.
    Güçlü bir wifi ve yönlendirilebilir bir anten. Yani örneğin üst kata çıktığımda çekmiyor, hani alüminyum folyodan anten yapıp gücü arttırdığımız dönemlerdeyim hala. Tabi bu seferde başka yerde olanların bağlantısı azalıyor.
    Isınma problemleri ve fazla yük. Aslında fazla yükden kastım modemi restartlayınca 4mb/s alırken belli bir süre sonra artık önbelleğin taşması mı diyelim bilmiyorum 500kb/s lere kadar düşüyor.
    USB yoluyla modeme yazıcı bağlayabilmek, yani kablolu olan yazıcıyı modem sayesinden kablosuz yönetebilmek. Aslında bu şuan ki modemimde de var ama 2000li yıllarda aynı işlemlerin yapıldığını kesinlikle söyleyebilirim. Fazla uğraştırmasını istemiyorum.
    Modem arayüzünde userlara öncelik sağlamak. Örneğin canlı dersdeyken bağlantımın kesilmesinden şikayetçiyim, çünkü ev halkı da o esnada internete bağlı oluyor. Bunu önlemek adına modemden kendi bağlı olduğum cihaza öncelik tanıyabileceğim ya da diğerlerinin internetlerini kısıtlayabileceğim bir şey.
    Mümkünse modem resetleme kısmı 40 saniyeden aşağı olursa benim için güzel olur. Bazı zamanlar hızlı şekilde IP değiştirmem gerekiyor.

    Aklıma gelenler bunlardı, teşekkür ederim.




  • Merhaba @KEENETIC,

    Modemle uzun zamandır problem yaşamıyorum ancak 2.4 ve 5 bandları için steering özelliğinin verimli olmadığını hatta pek steering yapmadığını gözlemliyorum. Cihaz yakınında wi-fi aktif edilirse evet kendisi 5ghz bandına yönlendiriyor ancak 2.4ghz bandında olan bir cihazı dibine kadar bile getirsem 5ghz bandına çekmiyor. Evdeki tüm cihazlar için durum aynı. 5ghz tercih et ayarını bile yapsam durum değişmiyor. Bir bug olabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KEENETIC kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    şuan turknet adsl kullanıyorum, ara ara kopmalar oluyor. sorun modemde değiştirin dediler.
    bu ürünü alsam o kopmalar giderilir mi sizce ve hem şu an adsl'de hem de fiber geldiğinde de kullanabilir miyim ürünü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8agcio -- 2 Ekim 2020; 16:26:6 >
  • merhaba, keenetic modemlerin bazı kullanıcılarında misal kabloyla 90 mbps hız geliyorsa 47 mbps gösteriyor diye mesajlar gördüm. Gerçekten böyle bir şey var mı ? Almayı düşünüyordum ama biraz kararsız kaldım. (keenetic extra dsl )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19recep07 -- 4 Ekim 2020; 2:10:43 >
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    Merhaba psikolog2010,


    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. ExtraDSL modelimizi incelemenizi tavsiye ederiz. Kablosuz sinyaller bulundukları ortama göre değişkenlik göstere bilir bütün Keenetic ürün modelleri birbirleri ile kablosuz mesh yapabilmekte evinizin kablosuz sinyal seviyesi azaldığı noktalarda Air yada City model router cihazımız ile mesh sisteme dahil ederek bütün ağınızı yüksek hızda kablosuz olarak genişletebilirisiniz.


    Cihazlarımız üzerinde bulunan KeeneticOS işletim sistemi ve güçlü donanım sayesinde evinizde çok rahat bir şekilde cihazınızda şişme olmadan kullanabilirsiniz. USB destekli cihazlarımızda USB üzerinden aşağıdaki llinkte bulunan uyumluluk listesindeki yazıcıları bağlayabilirsiniz.


    Kullanıcılar için ayrı ayrı download ve upload yönünde band genişliği atayabilirsiniz. Modeminizin aldığı internet ip adresini değiştirmek için modeminizi yeniden başlatmanız gerek yoktur DSL bağlantısını yeniden başlatarak hızlı bir şekilde modeminizin yeniden farklı bir ip adresi almasını sağlayabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KEENETIC -- 5 Ekim 2020; 11:47:47 >




  • ArdaBarisC kullanıcısına yanıt

    Merhaba ArdaBarisC,


    Band steering özelliğinden yararlanmak için kablosuz olarak bağlanan cihazlarınızın 802.11 K/V/R destekliyor olması gerekmektedir. konuyu detaylı olarak incelemek için aşağıdaki makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.


    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000849720-Band-Steering-Bant-y%C3%B6nlendirme-


    https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360000862539-Kablosuz-kesintisiz-dola%C5%9F%C4%B1m-Wi-Fi-seamless-roaming-





  • 19recep07 1 kullanıcısına yanıt

    Merhaba 19recep07i


    Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sizleri Keenetic ailesinde görmek isteriz. Bahsettiğiniz durum ile ilgili tarafımıza iletilen herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Cihazlarımız servis sağlayıcınız tarafından sağlanan maksimum hızlara ulaşabilmek ile birlikte kablolu 100 Mbps kablosuz olarak 5 Ghz de 860 2.4 Ghz de 300 Mbps ye kadar hızlara erişmektedir.

  • merhaba, 8 ay önceki "gbit portlu modemler gelecek mi?" soruma, "2020 yılı içinde ancak takvim paylaşamıyoruz" demiştiniz. 2020 bitmek üzere, bir gelişme var mı acaba?

  • Merhaba Start ve Lite modelleriniz arasında tam olarak nasıl bir fark var ?


    Bir de Everest EWR-301 modeliyle aynı özellikteki cihazınız hangisi ?



    https://www.everest-global.eu/tr/urun/everest-ewr-301-kablosuz-n-wps-wisp-wds-300-mbps-repeater-access-point-bridge-kablosuz-router


    @KEENETIC




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugi136 -- 7 Ekim 2020; 11:49:58 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.