Şimdi Ara

Ev Telefonunu İptal Ettirip, İnternet Kullanımına Devam Etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ev telefonunu hiç kullanmıyoruz. Sadece internet açık kalsın diye duruyor. Hiç kullanmadığımız şeye ayda 23 TL ödüyorum. Ev telefonunu iptal ettirip internet kullanımına devam edebilir miyim? Böyle bir şansımız var mı? Hat: Türk Telekom, TTnet.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ev Telefonunu İptal Ettirerek İnternet Kullanımına Devam Etme

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık pek çok kişi ev telefonunu iptal ettiriyor ve yalnızca internet kullanıyor. Ev telefonunu iptal ettirmeyi düşünüyor ancak internet kullanımına devam etmek istiyorsan, bilmen gereken birkaç şey var:

• Ev telefonunu kapatırsan internetin kapanmaz: Ev telefonu ve internet bağlantıları genellikle ayrıdır. Ev telefonunu iptal ettirdiğinde internetin de kapanmaz.
    • İnternet kullanımı için farklı seçenekler mevcut: Ev telefonunu iptal ettirdikten sonra internet kullanmaya devam etmek için farklı seçenekler mevcuttur:
      • Fiber internet: En hızlı ve en güvenilir internet bağlantısıdır.
      • Kablolu internet: Fiber internetten biraz daha yavaştır ancak yine de yüksek hızlar sunar.
      • DSL internet: Telefon hattı üzerinden internet bağlantısı sağlar. Daha yavaştır ancak diğer seçeneklerden daha uygun fiyatlıdır.
      • Mobil internet: Mobil veri kullanarak internet erişimi sağlar. Hareket halindeyken internet kullanmak için idealdir ancak veri kotası sınırı vardır.
    • Sağlayıcını değiştirmeyi göz önünde bulundur: Ev telefonunu iptal ettirerek mevcut internet sağlayıcından daha iyi bir anlaşma alabilirsin. Farklı sağlayıcıların fiyatlarını ve paketlerini karşılaştır.
    • Hız ve veri limitlerini kontrol et: Yeni internet bağlantını seçerken hız ve veri limitlerini kontrol et. İhtiyaçlarına uygun bir paket seçtiğinden emin ol.

Ev telefonunu iptal ettirmek ve internet kullanımına devam etmek mümkündür. Yukarıdaki adımları izleyerek sorunsuz bir geçiş yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Edebilirsiniz,hiçbir sakınca yoktur. TTNet Müşteri Hizmetlerini arayıp, onlardan gerekli bilgileri alın yardımcı olurlar. Yalnız fiyat konusunun düşmesi açısından bunu yapmak istiyorsanız, fiyatta hiçbir değişiklik olmaz yine aynı ücreti ödersiniz.
  • Hattı iptal ederseniz adsl hizmetide otomatik olarak sonlandırılır.
    Alternatif olarak yalın adsl'e geçiş yaparsınız ki ücreti 15 TL, yada iptal bölümünden ttnet alo alabilirsiniz.
    Konu ile ilgili bir dünya başlık var araştırın...
  • Ben de bugün aynı konuyu konuşmak için müşteri hizmetlerini aradım. Evimde fiziki bir telefon bağlı olmadığını, yani hiçbir koşulda telefon kullanmadığımızı izah ettim. Kaan Bey diye birisi çok yardımcı oldu sağolsun;

Ultranet Limitsiz 12 ay kalma sözüne aylık 49TL.
    Ttnet Alo telefon 12 ay kalma sözüne aylık 5TL.
    Toplam ödenecek ücret 55TL.

Yalın internet tarifelerinden çok daha ucuza geliyor. Konu hakkında biraz düşünmek istediğimi söyleyip kapattım. Kampanyanın adının Tam İsabet olduğunu, bir daha MH'lerini ararsam karşıma çıkan kişiden bu şekilde yardım istemem gerektiğinden bahsetti. Eğer kullanmazsam hiçbir şekilde ayrıca bir telefon faturası gelmeyeceğinden falan bahsetti. Bu da beni biraz kıllandırdı. Sonuçta Türk Telekom'a yıllardır sabit ücret ödemeye alıştık.

Konu hakkında bilgisi olan var mı? Sizce bu koşulları kabul edeyim mi? Evimde maalesef fiber yok, konu TTnet olunca şüpheye düşüyor insan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oyyen

Ben de bugün aynı konuyu konuşmak için müşteri hizmetlerini aradım. Evimde fiziki bir telefon bağlı olmadığını, yani hiçbir koşulda telefon kullanmadığımızı izah ettim. Kaan Bey diye birisi çok yardımcı oldu sağolsun;

Yalın internet tarifelerinden çok daha ucuza geliyor. Konu hakkında biraz düşünmek istediğimi söyleyip kapattım. Kampanyanın adının Tam İsabet olduğunu, bir daha MH'lerini ararsam karşıma çıkan kişiden bu şekilde yardım istemem gerektiğinden bahsetti. Eğer kullanmazsam hiçbir şekilde ayrıca bir telefon faturası gelmeyeceğinden falan bahsetti. Bu da beni biraz kıllandırdı. Sonuçta Türk Telekom'a yıllardır sabit ücret ödemeye alıştık.

Konu hakkında bilgisi olan var mı? Sizce bu koşulları kabul edeyim mi? Evimde maalesef fiber yok, konu TTnet olunca şüpheye düşüyor insan :)

Teklif uygunmuş. Bende müşteri hizmetlerini arayıp böyle yaptırabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyyen

Ben de bugün aynı konuyu konuşmak için müşteri hizmetlerini aradım. Evimde fiziki bir telefon bağlı olmadığını, yani hiçbir koşulda telefon kullanmadığımızı izah ettim. Kaan Bey diye birisi çok yardımcı oldu sağolsun;

Çok daha kolayı var..gidin hattınizi kapattirin. 2 gün sonra merkezden sizi arayıp 1 senelik taahüt ile hersey dahil 49.90 tl ye sınırsız internet versinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.