Şimdi Ara

Ev telefonu dışardan çalmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler internetim normal olarak çalışıyor. Ev telefonu ile arama yapabiliyorum ama dışardan arandığımda telefon çalmıyor. Arıza kaydı bıraktım hatta bir sıkıntı olmadığını sorunun bina ve ankastre atasında olduğunu söylediler. Elektrikçiye baktırdım herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. Hat çalışıyor ama çağrı düşmüyor. 2 farklı ev telefonu ile denedim. Aradığınız anda telefon çalmıyor ama cevaplarsam görüşme yapabiliyorum. Nasıl saçma bir şey anlamadım yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inflect -- 17 Şubat 2019; 9:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Splıtter vs varmı onsuz deneme yaptınmı ?
  • Türknet bu ev telefonu işini beceremiyor. Benim telefonum 5 aydır kesik. Bin tane arıza kaydı bıraktım hepsini iç tesisat sorunu diye kapattılar. En son bugün arayan müşteri hizmetlerindeki hanımefendi splitteri kontrol ettiniz mi diye dahiyane bi soru sordu. Benim 5 ay boyunca bunu akıl edemeyeceğimi düşündü galiba, güldürdü beni sağolsun.Normalde ev telefonu benim için sorun değil ama madem veriyorlar kenarda dursun derdindeyim, internet bu şekil olsa en fazla 2 gün sabredip iptal ettirirdim. Buradaki @TurkNetDestek rumuzlu arkadaş 2-3 hafta önce eve ekip göndereceğini söylemişti ama ne gelen var ne giden.

    Umarım sorununu çözerler ama bence sen ümidi kes

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Sorununuzu arkadaşlarım detaylı bir şekilde incelemeleri için OİM ve ya IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden 'arama yapamıyorum' konulu bir destek kaydı oluşturun. Hizmetinizi detaylı bir şekilde inceleyelim. Size geri dönüş yapalım. İsterseniz bana PM üzerinde de ulaşabilirsiniz.
  • Sorunum çözüldü teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inflect kullanıcısına yanıt
    aynı sorunu yaşıyoruz , sorununuz nasıl çözüldü?
  • hayati54 kullanıcısına yanıt
    Sorun normal yollarla çözülmüyor malesef , Türknetin arama yönlendirme sistemini kullanarak numarayı cep telefonunuza yönlendirin.

    Ev telefonunuzu yönlendirmek için *21* tuşladıktan sonra ev telefonunuzun yönlenmesini istediğiniz 10 haneli telefon numarasını ve # işaretini tuşlamanız yeterlidir. Yaptığınız bir yönlendirmeyi iptal etmek için ev telefonunuzdan ##002# tuşlamalısınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inflect -- 17 Şubat 2019; 9:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.