Şimdi Ara

EUW'da Hakkında Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Euw'da yaklaşık 4 aydır oyun oynuyorum. 20 levelden 30 levele ve 1 levelden 17 levele hesap kastım. Sizinle bilgilerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle flamelerden bahsetmek istiyorum. Flame var mı? Tabii ki var. Ama Türkiye serverine nazaran çok daha az var. Mesela TR'de hata yaptığımda hep küfür yerdim. Gözüm chata gidiyor euwda. Bakıyorum kimse azarlamıyor kimse kızmıyor. Veyahut minyon kesiyorsunuz tfler umrunuzda değil. Adamlar '' XXX report tf gelmiyor o****** ***** '' demiyor. Vayne ile moralimin çok bozuk olduğu bir gün oyunda sadece minyon kesiyordum. Takımdan biri '' Vayne dostum takım olarak senin hasarına ihtiyacımız var, lütfen takım savaşlarına gel. '' Türkiye'de şu ana kadar böyle bir cümle duymadım duyduysamda hatırlamıyorum. Bir oyunda ilk mid demiştim adam Twisted aldı kitledi. 13 levelim. Adamda smurf çok iyi oynuyor. Oyun boyunca bizim takıma karşı takıma küfür etti. Oyun sonu adamı arkadaşımla report ettik. 1 dakika sonra hemen bildirim geldi sihirdar ceza almıştır diye. Report sistemi çok iyi çalışıyor.

2. olarak seçimlere değinmek istiyorum. Türkiye'de bard jungle yaparsanız yiyeceğiniz küfürleri düşünün. Ama EUW'da bard jungle yapan birine bard'dan jungle olur mu diye sorduğumda neden olmasın demişti. Supa nasus, mide thresh, bc, sona alan bile var ve kimse bunlara niye alıyorsun demiyor. Pickleri özgürce yapabilirsiniz. Gelelim normal oyunda mid top kavgasına. Önce girdiğimizde herkes gitmek istediği rolü yazıyor. Mid jung top adc vesayre. Çok çok az insatlock yapan geldi oyunuma. İlk pickten support alanda var. Türkiyeye oranla euw'da daha fazla support oynanıyor. Türkiye'de supları pek sevmiyorlar.

3. olarak en önemli olan şeye oyun huzuruna değinmek istiyorum. Türkiyeden örnek verecek olursak adam cümlenin ilk kelimesini yazıp entere basıyor. Devamınıda aynı şekilde devam ettiriyor. Chat sesi geliyor ve gözünüz kayıyor. Euw'da cümleleri direk yazıyorlar. Chatta küfür yok. Adc'nin minyonu çalındığı zaman çıldırır feedler afk kalır. Daha biraz önce 500 civarı bir altına ihtiyacım vardı ve botta sürüsü ile minyon vardı. Tp attım lucianda groumpun orayı dönmüştü. Malphite oynuyordum ulti attım minyonlara nerdeyse 2 minyon falan aldı lucian. Lucianın presi Malp Pls xd yazdı. Takımca güldük eğlendik oyun boyu. Middeki annie gelen minyon dalgalarına '' malp ulti at minyonlar geldi xd '' diyip takımca xd yazıyorlar Eğer ingilizceniz varsa çok hoş muhabbetler dönüyor. Türk çok var. 10 oyundan 2sine en az 2 türk geliyor. Chatta ALLAHU AKBAR İŞİD İŞİD yazıp büyük harflerle trollüyorlar. Haliyle bundan dolayı nefret ediyorlar bizden. Herhangi bir sıkıntınızda takıma sorarak yardım alabilirsiniz. Adam rankedde ilk oyunum, dravene ne füllenir dedi. Al işte o**** **** heroyu rankedde deniyor demek yerine q fullenir dediler. Oyundada draven ile ilgili taktikler verdiler. Tabi bu her oyun için geçerli değil genelde böyle.

Tr'de bronzum sıkıldım euwa geçeyim hesap kasıp trde gold olayım diyorsanız gelmeyin. Öyle birşey yok. İlk önce oynamanızı düzelteceksiniz. Euw'a geçince daha profesyonel olmuyorsunuz. Sadece daha rahat huzurlu bir oyun ortamı var. Küfürsüz zevkli bir oyun dönüyor. Tr'de son 20 ranked maçımda hiç vadinin alametini jungler salmadı. Ama burda '' malphite vadinin alametine gel, bu senin için '' diyor. Yani daha 20 levellerde ranked oynuyormuş gibisiniz. Maçıma bir lee gelmişti düşman başına. Oyundan soğuttu.

Türkiyeye oranla daha çok oyuncu var burada. Ondan dolayıda daha çabuk oyunlar bulunuyor. Sıraya gir der demez 1 saniye içinde bot maçı bulmuştu.

Totemleme olarak açıkçası ilk levellerde fazla totem alınmıyor. 15-20 levele gelince haritada totemler görmeye başlıyorsunuz. Jungle ayrı atıyor, sup ayrı atıyor, top ayrı pembe atıyor mid ayrı atıyor. Kısacası toteme önem veriyor yüksek leveller.

İlk levellerde çok fazla smurf oyuncu var. Oyundan soğutan cinslerde var. Lee alıyorlar. Orman döndürmüyorlar, zehir ediyorlar oyunu 15-20 levele gelince daha az smurf görmeye başlıyoruz. Takım oyunları on numara

TR mi EUW mu ? Tabikide euw. Ben başladığım donemde euwun var olduğunu bile bilmiyordum. Keşke euwda başlasaydım diyorum.

eğer sorunuz varsa cevaplarım seve seve. bu konuyu açma amacım ego tatmin etmek değil. aa bakın ben euwda oynuyorum demekde değil. Amacım euwa gelecek arkadaşlara az çok bilgi vermek.

• Ülkede kimse sup olmayı sevmiyor denmiş, tespit doğru ama düşük elonun bakış açısı bu. Geçen gece seçim ekranında sup yazdım, avelin birisi "bi insan niye sup ister gece gece" yazmış. Kümesi gold.

2 sene önce worlds mvp'sinin mata olduğu yerde Tr oyuncuları da supa hakknı vermeyi öğrenecek inşallah. Bizim insanımız bi garip, skor alınca kazanacağını falan sanıyor, kahraman ancak kill ile olur diyor. Ülkede defans oyuncusu, sağ sol bek çıkmama sebebinin altında da bu yatıyor; gol atarsan kahraman olursun düşüncesi. Defans oynamayı kim sever ki halı sahada? Tabi ki support oynayanlar. Anlayamazsınız...

Yorumların için teşekkürler. İyi forumlad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb824

Ülkede kimse sup olmayı sevmiyor denmiş, tespit doğru ama düşük elonun bakış açısı bu. Geçen gece seçim ekranında sup yazdım, avelin birisi "bi insan niye sup ister gece gece" yazmış. Kümesi gold.

2 sene önce worlds mvp'sinin mata olduğu yerde Tr oyuncuları da supa hakknı vermeyi öğrenecek inşallah. Bizim insanımız bi garip, skor alınca kazanacağını falan sanıyor, kahraman ancak kill ile olur diyor. Ülkede defans oyuncusu, sağ sol bek çıkmama sebebinin altında da bu yatıyor; gol atarsan kahraman olursun düşüncesi. Defans oynamayı kim sever ki halı sahada? Tabi ki support oynayanlar. Anlayamazsınız...

Yorumların için teşekkürler. İyi forumlad.

Türkiye'de mainim sup diyip hakkını veren bir abi vardı. Silverde çürünüyordu oda. Maini sona. Mükemmel oynuyor. Ya çok iyi bir adc bulacaksın yada sup oynamayacaksın. Adcler kendi hatalarını hem supa atar bende dahilim. Girinmeyecek yerde girip niye korumadın diyorlar.

Gerçekten 20 killi olan adam bile takımıyla hareket ediyor. Adam ben taşıyorum diye takımı küçük düşürmüyor. Türkiyede 5v1 girerler, satarlar sonra takım report olur.

• Düşük elo qq

• Ranked'da not sup thanks yazıpta bana sup kaldiğini nadir gormusumdur. Kalsa da carry, brand gibi annie gibi sup alıp oynuyorum. Insanlar her seyden once saygililar. Oyuna saygi, kişiye saygi.

• Bunların altına imza atarım aksini iddia eden de oyunda karşınıza veya takımımıza gelen nokta noktacı, (...) veletlerdir her şeye söven aile terbiyesi almamış (en büyük faktör aile, böyle görüyor demekki) zatlardir, bunun ligle alakası falan da yok sokun o kafanıza nasıl savunuyorsunuz tr Server inin ahlak ortamını? Westteyim uzun zamandır inandığınız değerlere, ailenize sövmüyorlar en azından... (westte platım, tr dia idik) kötü geçmeyen oyun varmı tabii var ama kafa rahat, tr de sinir hastası olma ihtimaliniz de weste göre çok yüksek bence (yada ranked atmayın TR'de)

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 23 Ocak 2016; 6:08:17 >
  • Okumadım çok uzundu diyenler için ben özet geçiyim flame faha az,oyun bilgisi biraz daha yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NA serverı sandım ilk gördüğümde. Bu arada NA, EUW'nin Fransız ve İspanyol olmayan hâli.
  • Yıllardır oynadığım şu serverda silver, gold, plat arası eloyu anlatıyorum. 3 ya da 5 ay oynamadım bu serverın ne olduğunu çok iyi biliyorum bu kümelerini iyi tanırım oyuncularınıda biliyorum.

Baştan şunu belirteyim eğer bireysel yetenekleriniz çok iyi ve burada yükselemiyorsanız sebebi lane aşamasından sonra toplanıp ortak olarak hareket etmelerindendir. Bu kümelerde hangi takım ortak bir şeyler yapıyorsa az çok oyun bilgisine sahipse o kazanıyor. Lanede karşınızdaki adamı patates edin kule altında beklesin kule altında bile kesin eğer karşınızdaki takım mid game olduğunda ortak bir şeyler yapıyor ve sizin takımınız TR serverındaki gibi sağda solda adam kesmek için dolaşıyorsa imkanı yok maç kazanamazsınız, en büyük fark bu hatta sadece tek farkı bu westte emin olun budur.

Bireysel iyi oynuyorsanız bu oyunu TRde oynayın zira orada bir kaç maç dışında karşınızda takım olarak birlikte bir şey yapmayanlar daha fazla olacak o zaman split yaparsınız inh açtıktan sonra oyun kopar gider zaten. Flame, küfür konuşma bilmem ne yazmıyorlar sadece oyun oynuyorlar bunlar hikaye westte de all chat her şey deli gibi kullanılıyor. Afk kalma durumu biraz TR'ye nazaran az.

Burada kalkıp west ile tr kıyas yapıp yok burada küfürcü velet var orada yok diye kimse hikaye anlatmasın. Bunları yazarken hiç kimseyi hedef almadım böyle anlatanlar kendi üzerine alınsın. Hadi iyi forumlar.

• Hocam hersey iyide EUW da en bastan 30a kasmak run dizmek hero almak bu sorunlara cozum nedir bende gecmek istiyorum?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.