Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
140.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Başlayacağım sizin organizasyonunuza!!!böyle mi dünya şampiyonası düzenleyeceiz biz ?...Zaten seyirciler zar zor salonlara geliyor...
    Efes tarihinin en güçlü kadrosunu kurmuş rakip de Final Four lara finallere ambargo koymuş CSKA ! ama salon bomboş ! görevliler hariç 50 kişi olmalı !!
    Yuh bee..
    Efes yenmiş CSKA yenmiş banane bundan sonra

açılış maçında maccabi, union olimpia'yı rahat geçmiş ve yabana atmayın beni demiş..

http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamenumber=1&gamecode=9&phasetypecode=RS

Hoşçakal Efsane
  • fbülker vs barca maçının play by play'i..

http://live.euroleague.net/games.aspx?ig=euro_1&st=20&dp=EBPC9FF6F2NB1B9SC11593846&z=0

fenerbahçe skoru paylaşamıyor. ikinci çeyreğin ortasında sadece 3 oyuncu skor bulabilmiş durumda..

bu arada ömer aşık 2/3 ft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 21 Ekim 2009; 20:22:29 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 21 Ekim 2009; 20:43:28 >

Orijinalden alıntı: eyoruk

Tanjevic bu sene de Damir'i yanında oturtacak gibi. Ben en çok seyirci yi atmosfer i merak ediyorum..

seyircinin fazla ilgisi yok Barca maçına. yarısı bile dolu değil salonun.
    ama ilk maç olması, çoğu kişinin daha haberinin bile olmadığı göz ardı edilemez.
    salondakiler de can-ı gönülden destekliyor takımlarını.

ileriki maçlarımızda daha coşkulu taraftarların olacağına eminim Avrupa'da.
    Türkiye'de zaten cezamız var.
    derbilerde yine aynı atmosferi görürüz..

Heep, bu dünya hep yalan dolan,
    Senin sevgindir aslolan,
    Sonuna kadar biz,
    FENERBAHÇELİYİZ ulan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..
    seyircinin fazla ilgisi yok Barca maçına. yarısı bile dolu değil salonun.
    ama ilk maç olması, çoğu kişinin daha haberinin bile olmadığı göz ardı edilemez.
    salondakiler de can-ı gönülden destekliyor takımlarını.

mümkünse o kişiler can-ı gönülden desteklemesin.. maç başladı aynı tezahürat, maç bitti aynı tezahürat.. maça bakan yok zaten.. bi ara başkana dönüp "yönetim uyuma taraftarın dışarda" diye bağırdılar.. beleşçiler girememiş heralde.. bu organizmalar bir an önce elini çekmeli spor arenalarından..

maçtaydım.. salon çok boştu gerçekten.. bir euroleague maçı bu kadar az seyirciye oynanmamalı.. hele rakip barca gibi şampiyonluğun belki de en büyük favorisi ise.. ben sırf bu maçı rubio'yu çıplak gözle izlemek için gittim.. fb futbolda çemişkezekle hazırlık maçı oynasa bunun en az 2 katı seyirci olur..

maça dönersek, kalite farkı apaçık ortadaydı.. ama bu kadar büyük hezimet beklemiyordum açıkçası.. sadece 3. çeyreğin başında birazcık direnç koyabildi fb, tüm maç uyudu..

fb çok iyi görüntü vermedi.. özellikle solomon hiç eskisi gibi değildi.. tamamen atmayı düşünen hale gelmiş.. semih erden cephesinde değişen bir şey yok.. ömer aşık'ın s.atış çilesi devam ediyor.. tanja'nın oğuz savaş düşmanlığı gibi.. adam sahadaki en verimli adamı 20 dk oynattı.. vidmar'ın kiralanışı, mirsad'ın sakatlığıyla pota altı sorunlu hale gelmiş fb'de.. enes kanter şu an fb'de olsa bu maç en az 15 dk oynar, fb de rasim'e katlanmak zorunda kalmazdı..

barca'da mickeal çok ekstra oynadı.. rubio çok süre almadı ama oyunda kaldığı sürede büyüledi resmen.. hele bi pozisyonda 2 tane üst üste müthiş pas verdi ki, enfesti.. 21 dk'ya 9 sayı 9 asist 2 tç sığdırmış

Hoşçakal Efsane

• canı gönülden destek olayına bende girmeyeyim..
    İlk maç olduğundan haberi bile yoktu mazeret değil ki ? Sen Fb isen rakibiinde Barca ise Avrupa da da başarı hedefliyorsan tanıtımını yapacaksın arkadaş..
    İleride de aynı atmosfer olacaktır malesef..Hee ne zaman Yunan takımı rakibimiz olur ya da karşılaşacağımız takım deplasmanda bize birşeyler yapmış olur işte o zaman salon dolar....Ama nasıl dolar..

Drexler ; biliyorum fazla oynamadı ama Gricek nasıldı ? Yani Tanjevic'e rağmen iyi mi oynadı ? Damir de herhalde 10 dk falan oynamış o da son çeyrekte olmalı..
    Barcelona dan da Basile yi soracağım nasıl oynadı diye
  • giricek'i sorman iyi oldu, felaketti.. yani adamın ayaklar bitmiş, çeviklik falan kalmamış.. sadece sabit şutör haline gelmiş ki o işi mrsic zaten fazlasıyla yapıyordu.. giricek düzelir mi bilmiyorum ama fb'ye fena patlamış görünüyor..

basile çok süre almadı ve vasattı.. ama barca öyle bir takım oyunu var ki kötü oynayan bile göze çarpmıyor.. basile kötü oynasa bile sahada olması yeter zaten :) en sevdiğim adamlardandır

Hoşçakal Efsane
  • Aynen öyle..Benim de favori adamlarımdandır..Ama ne yazık ki yeteri kadar izleyemiyorum..
    Demek Gricek kötü.Bakalım belki Tanjevicc faktörü yüzündendir..Onu da hiç izlemedim ki zaten şu takımda

yıldızlar topluluğu olimpiakos da iyi başlamış

Hoşçakal Efsane
  • mcintyre ne yapmış öyle ya: 23 dakikada 7 top çalma, 11 asist.

Orijinalden alıntı: robertpires

mcintyre ne yapmış öyle ya: 23 dakikada 7 top çalma, 11 asist.

Bana göre avrupanın en iyi guardı şuanda

İslam ÇUPİ
  • asıl cibona ne yapmış öyle? muhtemelen tarihlerinin en düşük skorudur bu. beni çok şaşırttılar..

Zaten maçın ilk 5'leri sahaya çıktığında Tanjeviç'in ne düşündüğünü anladım,ya arkadaş FbÜ'nün açık ara en faydalı adamı Kinsey nasıl olur da ilk 5 başlamaz?

Herşeyi izah edebilirsin ama Kinsey'in ilk 5 almamasını ve sahada en az 35 dk kalmamasını izah edemezsin.Ulan dandik Kepez maçını bile çeviren adam Kinsey oldu.

Tanjeviç benim gözümde bitmiştir,taraftar olayına girersek,ya tamam yönetim dangalaklık yaptı ve Örs'ü yolladı ama Tanjeviç'e gıcıksan da gel arkadaş sen maçına,futbol takımının en kıytırık maçına gidiyon da,böyle önemli bir maça hem de taraftar ile buluşma maçına nasıl olun da gitmezsin?

Semih Erden bu sene nereye gidiyorsa bir an önce postalanmalıdır,yerli merli ayağına olan FbÜ pota altına oluyor,ulan bir ara her opu steps yaptı,yazıklar olsun lan senin gibi pivota! Eşşek olsa öğrenirdi bu zaman kadar bu işleri!

Rakibin tek uzununu tutamadık,18 yaşındaki bebeyi elini kolunu sallandıra sallandıra pota altına aldık,ne box out ne pres ne başka birşey yok yok,yok oğlu yok !

O kadar dedik,şu takıma kaliteli,görmüş geçirmiş,topla yüzü dönük oynayabilen,post up'tan az çok ekmek çıkaracak,güçlü bir uzujn alın diye !

Ama nerde...Ömer Aşık,Oğuz Savaş,Seöih Erden...ulan bu adamlardan Oğuz neyse de diğerlerini boş bıraksan zaten potayı göremezler,anca steps anca steps...Allah boy vermiş ama yetenekte cimri davranmış.

• Efes iyi bir maç çıkarmıyor ilk yarıda.29-19
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Efes için kısa rotasyonu aşağı yukarı belli gibi...Sinan doğal olarak en zayıf halka..
    Ama uzun rotasyonu içn sorunlar var gibi..Ermal'in gelişi bence iyi olmadı Santiago bile adam gibi oynayamaı şu ana dek..Çok ince ayarlar yapılmalı uzun oyuncularda..

Kadronun zengin olması başımızı ağrıtacak gibi.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • bu da efes maçının play by play'i..

İki'de 0'a doğru gidiyoruz ülke olarak, süper..

http://live.euroleague.net/games.aspx?ig=euro_5&st=20&dp=BPC76FF6F2NB1B9SC11817358&z=0
  • kasun, smith, rakocevic, santiago, thornton, nachar.. hepsi avrupa kariyerleri üst düzey oyuncular, şu an en iyi durumlarında olmasalar da.. bunların yanında shumpert gibi benim çok çok beğendiğim çok faydalı bir all-around adam, milli takımın guardı kerem tunçeri, kaya, ermal, sinan, ender.. belki de son zamanlardaki en iyi efes kadrosu.. ama hala bu kadrodan iş çıkaramıyor ergin ataman.. yazık yani şu kadro en kötü f8 yapar..

bu arada sinan sakat mıydı? eğer değilse ve kendi kararıyla oynatmadıysa bir kez daha yazıklar olsun

Hoşçakal Efsane
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.