Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
140.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • yaw bu ender denen oyuncu ne zaman üçlük konusunda isabetli seçim yapacak.Her zaman yanlış zamanlarda hiç olmayacak üçlükler deneyen adamın bugün son saniyede pas veresi tuttu.Antrenör olsam bu adama 5 dakika dayanamaz dalardım

partizan , pana deplasmanında az kalsın süpriz yapıyordu ama son çeyrek 8 sayıda kaldılar yenselerdi efes için daha iyi olurdu bence

Efes için de geçen hafta ki Pana galibiyeti anlamini yitirmis oldu bir bakima.Ben Pana ya yenilir Siena yi yeneriz diye tahmin etmistim ,tersi oldu Allahtan geçen hafta Pana kötü günündeydi yoksa 0/2 ile havlu atmistik simdiden.

Efes bugün kazanabilirdi.Ilk yarida farki açamadik,Siena nin da geri dönecegi belliydi zaten sonuçta yenildik.Ama Efes'in dengesiz bir gidisati var, istikrar yok.Hizli basketbol da oynayabiliyor Efes ama onu da yapmiyor
    Haftaya Partizan maçi çok çok önemli. 2 Partizan maçini da kazanmaliyiz..Bu arada Pana nin bu hafta kaybetmemesi bence iyi oldu çünkü eger Pana son maçlara kalirsa son maç OAKO da bizi yerler... Bizde garantilememissek eleniriz.

• İki maçıda izlemedim. Ama Efes'e yazık olmuş. Bu maçı vermemek lazımdı. Tau'nun bu kadar rahat kazanmasınıda beklemiyordum. Bu hiç iyi haber değil...
  • efes'in dağınık oyunu bu gruplarda da devam ediyor.ben düzelme olur diye düşünüyordum ama hatalar aynen devam ediyor.siena maç boyunca çok soğukkanlı oynadı.son hücumda mucize bir basketle maçı aldılar.dışardan iyi yüzdeyle şut attılar.ender son topta ne yapmaya çalıştı anlamadım.her zaman şut atan adamın pas atacağı tuttu bir anda.zaten 2 saniye kalmış nereye pas atıyosun hala.nicholas da normal sürenin sonunda 3 kişinin üzerinden üçlük deneyip maçı kazandırma fırsatını tepti.efes'in panik hücumlarına karşın siena sabırlı ve soğukkanlı oynadı.topun kıymetini bildi ve maçı aldı.2.lik kapışacak iki takımda siena 1 adım öne geçti.

bizim maçı izlemedim.bekliyordum böyle bir mağlubiyeti.bizimkiler karşılarında güçlü bir rakip bulunca çok çabuk pes edip oyunu bırakıyorlar.tau bu grubu namağlup bitirecek gibi gözüküyor.

Hoşçakal Efsane
  • Gece banttan Fb maçını izledim,açıkçası fena başlamadık ama daha sonra birden bire takımoyundan düştü,ya mental olarak takım bu sene klasik hale gelen:kağıt üstünden favori takımlara boyun eğme sendromuna yine takıldı.

Tabiki galibiyet biraz sürpriz olurdu,ama bu kadar da fark olmamalıydı,Tau sonuçta 10 sene önce klasik bir asansör Avrupa takımı idi.Ama geçen dönem içinde onlar yükseğe,biz ise aşağı doğru bir ivme yakaladığımız için,Tau gibi bir takım için bile deplasmanda maç almamıza büyük sürpriz diyebiliyoruz.Bu realite gerçekten üzüyor insanı,ama bugünün gerçeği de bu maalesef.

Tau maçında saha kenarında çalan enstrümentaller de baydı baydı ne baydı

Efes maçını genel olarak izledim,ama Efes'in zaten bu maçta zorlnacağı aşikardı,geçen haftaki Panathinaikos maçının kati suretle referans alınmaması gerektiğini belirtmiştim zaten,nitekim o maçta Panathinaikos mental olarak oynamadı,çok dış atış kaçırdı ve Nicholas'ı durdurmadı haliyle de sonuç geldi.Yani Efes maçı pek de sürpriz değildi,şansı yardım eden Siena zor da olsa maçı aldı.

Partizan da iiy oynayan ve sağlam bir takım,belki çok güçlü değil ,ama dengeli bir takım hüviyetinde,eğer o gün belli bir ritm yakalarlarsa Efes için hiç iyi olmaz.

Fb de Aris maçının avantajı ile iddiasını devam ettiriyor,Tau maçı belliki kafalarda kaybedilmiş.Tanjeviç de zaten pek kızıp bağırmadı nedense?Hayret ettim vallaha.Tau maçında birkaç oyuncunun göstermiş olduğu fair play dışı hareketler,kasti fauller ve 20 sayı civarında bile sert ve pis oyun ortaya koymaları da onlar için doğru da olsa,bizim oyun kişiliği koymamız açısından bir fırsattı ama net olarak ortaya bunu koyamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 21 Şubat 2008; 11:16:58 >

• Igor Rakocevic 3 hafta sakatlığı sebebiyle yok.

http://basketboltr.net/2008/02/25/euroleague-igor-rakocevic-injured/
  • rytas'ın pivotu petravicius sakatlanıp sezonu kapamış.rakipteki en çekindiğim oyuncuydu.bizim için büyük bir şans.artık bizim pota altındaki cengaverlerimizin rakip pota altını duman etmesini lazım.onların diğer etkili uzunu nielsen de daha çok dışardan oynayan bir oyuncu.tam bizim aradığımız ortam.oyunu içeriye yığabilirsek bu maç beklenenden daha kolay geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 27 Şubat 2008; 18:29:42 >

Orjinalden alıntı: quaking

rytas'ın pivotu petravicius sakatlanıp sezonu kapamış.rakipteki en çekindiğim oyuncuydu.bizim için büyük bir şans.artık bizim pota altındaki cengaverlerimizin rakip pota altını duman etmesini lazım.onların diğer etkili uzunu nielsen de daha çok dışardan oynayan bir oyuncu.tam bizim aradığımız ortam.oyunu içeriye yığabilirsek bu maç beklenenden daha kolay geçer.

Evet haberi bende gördüm. Denge pota altında tamamen bize dönmüş oldu. Litvanyalılar Solomon'u da durduramaz sadece 2 ve 3 oynayanlardan biraz daha fazla katkı lazım. Bu maçı almak demek F8 demek gibi bişe...

Orjinalden alıntı: Malazgirt

Siena Panathinaikos'u yenmiş. Siena büyük ihtimal lider çıkacak.

gel de kafayı yeme siena'yı istanbul'da yensek şimdi ilk 2 için çok avantajlı olurduk

Hoşçakal Efsane
  • Siena pek de zorlanmadı Panathinaikos maçında,zaten ilk dakikalarda belli etiler maçı alacaklarını,aynı şekilde dün;Malaga da, Cska'yı yendi.
    Bugün Efes umarım bir galibiyet alır diyeceğim,nitekim grupta bu maç Efes için tamam devam maçı niteliğinde olacak gibi,ancak galibiyet oldukça zor görünüyor ,iyi de bizim ABD'liler yakın zaman önce Partizan'a gitmişlerdi,gerçi Kosova diye bir ülke yoktu o zamanlar,ama işleyiş olarak vardı ayrı husus,sadece hukuki ve evrensel anlamda lineer bir yapı kazandılar.Efes de Nicholas nasıl olur da gitmrez anlayamıyorum,yıllardır Efes'in ekmeğini yiyor,Avrupa'nın da işleyiş tarzını biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 28 Şubat 2008; 11:41:12 >
  • her işte bir hayır vardır.siena'nın muhtemel grup 1.liği ile bizle eşleşme durumu var.tabii önce biz grubu 2. olarak bitirebilmeyi başarabilirsek.yaralı rytas'ı yendiğimiz takdirde bence önümüz açık.

28.02.2008 Perşembe

Saat: 20:00

Euroleague Top 16 3.Hafta maçı.Kendi sahamızdaki ilk maçımız.Çeyrek finale kalmak istiyorsak içeride 3´te 3 yapmak zorundayız.Rakip Litvanya´nın güçlü takımlarından Rytas.

Takımımızı bu önemli maçta yalnız bırakmayalım.
    "Sahadaki Fenerbahçe Taraftarı" Ömer Onan bizi Abdi İpekçi´ye çağırıyor..

http://www.euroleague.net/ features/blog/2007-2008/omer-onan/i/24413/2075/road-warriors-of-the-top-16

It´s important to win all of your home games in the Top 16 to move into the quarterfinals. And to make it real‚ you need perfect support from your fans. In a couple of the regular season games‚ our fans left us alone. But in some big games‚ they came and became the sixth man from the terraces of Abdi Ipekci arena. I believe that we have the best fans of the world. But we need to see all our fans in Abdi Ipekci in the Top 16 home matches to prove that. So I invite them now to come and join us as we turn Abdi Ipekci into heaven for Fenerbahce Ulker!

"Çeyrekfinale çıkmak için TOP16´da evinizdeki tüm maçları kazanmak çok önemli. Ve bunu gerçekleştirmek için taraftarlarınızın mükemmel desteğine ihtiyacınız var. Normal sezonun birkaç maçında taraftarlarımız bizi yalnız bıraktı. Ama bazı önemli maçlarda da geldiler ve İpekçinin tribünlerinde 6.adam oldular. Dünyanın en iyi taraftarlarına sahip olduğumuza inanıyorum . Ama bunu kanıtlamak için TOP16´daki tüm iç saha maçlarımızda tüm taraftarlarımızı İpekçi´de görmemiz gerekiyor. O yüzden şimdi onları İpekçi´ye gelmeleri ve bizlere katılarak orayı Fenerbahçe Ülker için cennete çevirmeye davet ediyorum."

Fenerbahçeme Başarılar Dilerim ...

• İlk yarı bitti
    45-34 öndeyiz.
    Çok iyi bir ilk yarı oynadık.
    |||Dünyada en zor şey, insanın kendini bilmesidir.|||
  • İşte Solomon yaaaaaa , top8'e bir adım daha yaklaştık.

ama kazandık Kaybetseydik Aris deplasmanında kazanmamızın anlamı olmayacaktı. Maçın bazı anlarında kötü oynarsın ama bizde o anlar da inanılmaz kopma yaşanıyor ve rakibi uyandırıyoruz. Haftaya Aris'i mutlaka yenmeliyiz. Aris'e yenilip ilk 2 de çıkamazsak yazık olur.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.