Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.234
Cevap
5
Favori
129.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Khimki yenebilir mi beyler ?
  • Khimki yendi, olympiakos real karşısında son periyoda 19 sayı farkla girdi. Diğer grup bayağı bir karıştı. Real,Barça,Khimki,Oli,Brose 6 galibiyetle giriyorlar son 2 haftaya bakalım kim dışarda kalacak.
  • Yuh Olympiakos 5. miymiş

    Mantzaris'e bak
  • Oly fark yedi ! Hem de bu son maçlar oynanırken !
  • Çirkef real'i şamar oğlanı yaptılar karşı grupta laboral'in real'i yenmesiyle son haftaya girilirken 3. ve 4.lük için tam 5 takım kapışacak
  • Euroleague ve Eurocup Takımları Belli Oldu!



    Euroleague ve Eurocup’ta takımlar belli oldu.

    16 takımın yer aldığı 30 hafta boyunca oynanacak Euroleague’de sonraki aşama ise playofflar ve Final Four olacak.

    A Lisansa sahip Anadolu Efes Istanbul, CSKA Moscow, EA7 Emporio Armani Milan, FC Barcelona Lassa, Fenerbahce Istanbul, Laboral Kutxa Vitoria Gasteiz, Maccabi FOX Tel Aviv, Olympiacos Piraeus, Panathinaikos Athens, Real Madrid ve Zalgiris Kaunas’a katılacak ekipler ise 4 yerel ligden (Adriyatik, Almanya, İspanya ve VTB) 1’er takım olacak. Son 4 takım 1 yıllık B Lisansıyla ligde yer alacaklar. Euroleague’de yer alacak son takım ise geçtiğimiz sezonun Eurocup şampiyonu olacak.

    Eurocup’ta ise 24 takım yer alacak. Bir sonraki turda 8 takım elenecek ve 4 grup üzerinden TOP 16 oynayacak. Bunu takip eden sürede ise 3’er maç üzerinden oynanacak olan çeyrek finaller, yarı finaller ve final olacak.



    Adriyatik Ligi, İspanya Ligi ve VTB Ligi 3’er takımla kupada yer alacaklar. Almanya Ligi’nden ise 2 takım olacak. Diğer takımlar ise AEK Athens (Yunanistan); Hapoel Bank Yahav Jerusalem (İsrail), Dinamo Banco di Sardegna Sassari, Dolomiti Energia Trento and Grissin Bon Reggio Emilia (İtalya); Lietuvos Rytas Vilnius (Litvanya); Stelmet Zielona Gora (Polonya); ve Galatasaray Odeabank. Bu takımların yanı sıra kalan 5 yer için 5 wild card dağıtılacak ve bu dağıtılacak ülkeler Belçika, Fransa, İtalya, Litvanya, Türkiye, Ukrayna, Birleşik Krallık ve Adriyatik ülkelerinden seçilecek. Yalnızca 2016-2017 sezonu için bir wild card İspanya’ya verilecek.




  • daha iyi olmuş euroleaguein bu hali. gereksiz maçlardan kurtulmuş olur takımlar her maç zevkli olacak
  • Dünkü maçın tersi şu an oynanılıyor.

    Kuban 41 BARCA 68

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu yukarı taşıyalım..

    euroleague yeni formatıyla bence saçma sapan bir hal aldı.. 16 takımın 30 maç yaptığı format bu takımların aynı anda (kendi yerel ligleri ile birlikte) 2 ligi birlikte götürmeleri demek olacak.. bu da uzun vadede sakatlıklar, küçük takımların yarıştan erken kopmasıyla amaçsız maçlar vs gibi tatsız sonuçlar doğurmaya gebe.. üstüne 16 takımın 4'ünün türk olması, f4'ün istanbul'da yapılacak olması, ana sponsorların neredeyse tamamının türk olması gibi sebepler de her ne kadar kendi penceremizden güzel görünse de sportif açıdan işin tadını kaçıran gelişmeler.. pek çok iyi oyuncunun nba'e kaptırılması ve fiba/uleb kural farklılıkları da yine seyir zevkine olumsuz etki edecektir..

    sene başından f4 tahminimi yapayım da zamanı gelince dönüp bakarım :)
    fenerbahçe, cska, daçka, panathinaikos




  • Beklenen haber :)

    Euroleague'de her hafta iki maç yayınlayacak olan TRT Spor, bu karşılaşmalar için NTV Spor'un kadrosundan yararlanacak. Buna karşılık NTV Spor, TRT'ye ait olan Spor-Toto Süper Lig futbol maçlarının özetlerini yayınlayabilecek.




    Bu haftaki Galatasaray-Kızılyıldız maçını TRT Spor adına Murat Kosova, İsmail Şenol ve İhsan Bayülken ekranlara getirecek.


    Basketfaul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uRcHiN U kullanıcısına yanıt
    Müthiş habermiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euroleague bu yil Lig tv de, geriye kalan 27 haftanin tum maclari 70 TL. Digiturkplayde 27 hafta Sporextra paketimi euroleague izleyen birisine vericegim. Mesaj atin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su yeni formata alışamadık maçları unutuyoruz Daçka maçını sonuna doğru yakaladık..Efes için ise hazırız.Hadi Efes..Yenmen lazım,yap şu süprizi.
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.