< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 23 Ekim 2009; 15:12:34 > |
|
İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
M.K. Atatürk |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
... Sen 2 senedir ne savunmayı ne de hücumu oturtmadıysan, herhangi bir hücum seti hazırlamıyorsan sadece adamların kişisel becerileri ile sayı bulmayı hedefliyorsan, savunmayı da beceremiyorsan Edirneden dışarı çıktığın zaman Rhytas gibi bir takıma bile böyle ezilerek yenilirsin... Koskoca maçta bir Kasunun yanlış hatırlamıyorsam 3. çeyrek bitiminde ki o smacından başka içeriden oynanılan bir oyun görmedim hücum reboundları hariç... Geçen sene de takım yeni dedik bekledik koca sene aslında bu senede beklemek gerekebilir. En azından daha ilk maçta kötü bir senaryo ortaya koymak gereksiz ama benim Ergin Atamana karşı olan sinirim hiç geçmiyor :) Yaw karşıda ki takım yine geçen sene gibi bomboş üçlükler buldu ve sen geçen sene röportajında dedin ki "kısa savunmasında iyi değildik" ve hala iyi değilsin ve hala senin takımda ki en iyi kısa savunan adamını 1 dak. bile oynatmıyorsun... Adam milli takımda döktürüyor hatta şutunu da geliştirmiş görülüyor ki ama sen hala adamı oynatmıyorsun! Senin günü kurtarmak düşüncenden usandım... Sen neden Ermalı tekrar transfer ediyorsun?! Adam ispanya da sıradan bir takımda oynayamadı bıraktılar adamı sen Koca Efes forması neden giydiriyorsun! Adamın artık kapasitesi belli gidemiyor daha fazla... Ona para vereceğine çıkarsana alt yapıdan bir adam. Alsana Barışı takıma... Senden beklemem ama en azından Türk basketboluna bir katkı yaparsın kendi kariyerine değil.