Şimdi Ara

Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.233
Cevap
5
Favori
140.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • beklendiği gibi barca çok zorlanmadan olympiakos'u 95-79 yenerek 3. oldu..

salonda 97 final-four'unun mvp'si david rivers vardı.. hey gidi "profesör", ne çok yaşlanmış.. Türkiye'ye hatta avrupa'ya gelen en iyi yabancılardandı.. onu izlemek inanılmaz zevkti.. 2000 tbl final serisinde tofaş'ta oynarken abdi ipekçi'de efes'e karşı 40 sayı attığı maçta salondaydım.. unutamadığım performanslardan biriydi

Hoşçakal Efsane
  • bu arada eueoleague'de normal sezonun MVP'si, en iyi 5 ve en iyi ikinci 5 belli oldu..

MVP
     Euroleague 2016-17 Sezonu Ana Konusu

Hoşçakal Efsane

• dün el-clasico ile zirve yapan bünye, bu akşam bjk-fb maçıyla dibi görmüştü.. ama az önce biten ve final-four klasikleri arasına girecek maçla tekrar zirveye ulaştım diyebilirim.. süperötesi bir maç oldu.. 3. çeyreğin ortalarında 20 sayı geriye düşen cska farkı yavaş yavaş eritti ve son 5.8 saniyede 2 sayı farkla gerideyken topu kenardan sokma hakkına sahipti.. siskauskas'ın son saniye üçlüğü çemberin içinden çkınca 2007 finalinden sonra birkez daha pana cska'yı 2 sayı farkla mağlup etmiş oldu.. finalin mvp'si 13 sayı ile oynayan spanoulis oldu..

Hoşçakal Efsane
  • Müthiş bir F4 olmuş..Ama izleyemedik..Ne Justin ne de başka yer..Her yere baktım ama maç çıkmadı..
    Justin de zaten bayağı bir süredir hiç birşey izleyemiyorm..Site açılıyor ama görüntüler gelmiyor.. Neyse..
    Tebrikler Pana. Seneye tekrar finalde görüşürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

Saras Pana dan ayrılmayı düşünüyormuş...Her zaman da dediğim gibi. Yine umuyorum ve diyorum ki :
    Fenerbahçe Ülker veya Efes düşünürler mi böyle güzellik

problem abi o adam da. fb zaten solomon'un yanına saras'ı koymaz diye düşünüyorum efes'e de avrupa'nın kurt uzunlarından biri lazım. vujcic, smodis, bourusis vs vs.. ama pamuk eller cebe girmiyor..

bu arada f4 organizasyonunda Efes Girls dans şovu yapıyordu, dikkatimizden kaçmadı...

• Valla adam şakır şakır oynuyor etki altına alıyor yırtınıyor..Problem ama nerelerde oynamış neler yapmış ona bakmalı..Solo daha da problem bence..
    Pamuk eller cebe gidiyor aslında ama yanlış yerlere gidiyor.İstikrar yok 10 tane dandik yabancı geliyor 2 süper isime vereceklerinden daha fazla para çıkıyor bizimkilerden..Eee zaten organizasyon da yok..Yerliler de yok..Nasıl gelecek F4 ??
    Bu sene geldiler işte Gordan,Zizic Gurovic, Kakiuzis ..Bunlar gelmeli işte ..Ama ne şanstır ki hiçbirinden tam katkı alınamadı
  • Jasikevicius 2 sezon daha Pana'da
    Yunanistan Basketbol Ligi'nin şampiyonu Panathinaikos, yıldız oyuncusu Sarunas Jasikevicius'un mukavelesini 1 yılı opsiyonlu 2 yıl uzattı.
    NTV Spor

Bu sezon Euroleague, Yunanistan Basketbol Ligi A1 ve Yunanistan Kupası’nda şampiyonluk yaşayan Panathinaikos’un Litvanyalı yıldızı Sarunas Jasikevicius kulübü ile olan sözleşmesini 1 yılı opsiyonlu 2 yıl daha uzattı.

Yunan spor medyasının önde gelen internet sitelerindenwww.superbasket.gr ‘de yer alan habere göre bir süredir devam eden Jasikevicius ve Panathinaikos yönetiminin görüşmeleri iki tarafın da orta yolu bulmasıyla sonlandı ve Litvanyalı oyuncu 1+1 yıllık kontratla Yoncalar’da kalmayı kabul etti.

Basketbol kariyerine Panathinaikos formasıyla nokta koymak istediğini belirten Jasikevicius geride kalan ve şampiyonlukla sonuçlanan Euroleague 2008/09 sezonunu 9.6 sayı, 3.0 asist ve 1.5 ribaund ortalamalarıyla tamamlamıştı. Habere göre, bir önceki kontratında Panakhinaikos’tan 3.2 milyon Euro kazanan Sarunas’ın, yeni sözleşmesine göre ise yılda 2 milyon Euro alacak.

• panathinaikos'un forveti stratos perperoglou (berberoğlu da diyebiliriz), wnba takımlarından san antonio silver stars'ın oyuncusu erin buescher ile evlenmiş.. işin ilginci damadımız 25, gelin kızımız 30 yaşında.. hatun iyi ama

Hoşçakal Efsane
  • Efes Pilsen Rakocevic'İ almış bulunuyor..Gayet sağlam transfer.. Smith'i gönderecekler sanırım..Yine de Cenk-Sinan yeteri süre almazlar ise Ender böyle devam ederken bu süreleri alırsa EL de yine olmaz iş
  • Abi tekrar imzalamadı mı o pana ile? Zaten o kadar para harcayacaksa Efes(en az 3 milyon)splitter'in, anderson'un, vujcic'in falan peşine düşsün. Avrupa'nın birinci sınıf uzunlarının yani.. Hatta raptors serbest bıraktıysa 'pops mensah bonsu' çok daha süper olur..
  • Ben de öyle biliyordum ama bence Jasi gelsin.Yerinde bir tercih olur..Uzun rotasyon da Ermal gelirse zaten oynatan adam olacağından sorun yaşamayız Kasun da var Kerem de Kaya da ..Bunlar boş adamlar değil hani.
    Düşünsenize Kerem Jasi yi en iyi savunanlardan biriydi..Aynı takımda olacaklar
  • Bir numara pozisyonu kerem, ender, igor, sarunas :) enteresan.. Bence sadece söylentiden ibarettir. Ben zaten Efes'in uzun rotasyonunda bi Kakouzis'i tutmuyorum. Sanki bi kademe alt bi adam. Yani yabancı statüsü için tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer34 -- 27 Haziran 2009; 2:22:56 >
    İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

M.K. Atatürk
  • Olympiakos yıllık 6 milyon'a Kleiza'yı kapmış. Avrupa'da Josh Childress'tan çok daha iyi verim alınabilecek bi oyuncu, aferim parayı saçmayı biraz öğrenmişsiniz. Ha 6 milyon az mı değil tabi, oha!

AJ Milano Finley'i aldı başlığını görünce bi an heyecanlanmadım değil fakat çakma Finley'miş, merak etmeyin. Morris Finley de seneye EL'de..

Devin Smith Panellinos ile imzalamış. bu takım seneye EL'e gidecekse Aliağa Petkim'i de yollayalım..
    Geçen sezon 10 milyon Euro’luk bütçesine rağmen Beko Basketbol Ligi’nde büyük hayâl kırıklığı yaratan Türk Telekom, kadrosunda önemli değişikliklere giderek yeni bir şans yaratmaya çalışıyor..

Türk basketbolunun önemli isimlerinden Murat Özyer’i koçluğa getiren Ankara ekibi, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Ümit Sonkol, G.Saray Cafe Crown’dan Hüseyin Beşok, Darüşşafaka’dan Soner Şentürk, Kızılyıldız’dan Andre Owens, Joventut Badalona’dan Demond Mallet ve Nancy’den Lamayn Wilson’ı alarak takımın çehresini önemli ölçüde değiştirdi.

GEÇEN YIL İTÜ’DE OYNADI

Daha hareketli bir kadro kurmayı planlayan Telekom’un en büyük hedefi ise geçen sezonu İTÜ’de geçiren İbrahim Kutluay.. Hedefi olan bir kulüple anlaşamazsa basketbolu bile bırakmayı düşünen Kutluay’ın nabzını yoklayan Telekom, prensipte ’olur’ yanıtı aldı.

SERKAN İSPANYA’YA GİDERSE

Telekom'un İbrahim gibi bir yıldızı kadrosuna katabilmesi için, yılda 900 bin dolar alan Serkan Erdoğan’la yollarını ayırması gerekiyor.. Askerlik sorunu nedeniyle yurtdışından bazı kulüplerle görüşen Erdoğan ise henüz kendisine bu parayı verecek bir kulüp bulamadı.. İspanyol kulüpleriyle görüşmelerini sürdüren Erdoğan probleminin çözülmesi halinde 35 yaşındaki Kutluay’ın Ankara ekibine imza atması bekleniyor.

• Olimpiakos Von Wafer'ı 2 yıllık 10 milyon dolara almış.Wafer ancak rüyasında görürdü bu kadar parayı
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.