Şimdi Ara

Etek Tıraşı Olmamak Zararlımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
11.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar en son olduğumda alerji ve kaşıntı yaptığı için bi süredir olmuyorum 4-5 aydır olmamak zararlımı bunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Etek Traşı Olmamak Zararlı mı?

Etek traşı, vajinanın etrafındaki kılları tıraş etme işlemidir. Bu işlem, hijyenik nedenlerle veya kişisel tercihler nedeniyle yapılabilir. Ancak, etek traşının zararlı olup olmadığı konusunda tartışmalar bulunmaktadır.

Etek traşı olmamak, bazı kişiler için daha hijyenik olarak görülebilir. Kıl, bakterilerin ve diğer mikroorganizmaların birikmesine neden olabilir. Etek tıraşını düzenli olarak yapmak bu birikimi azaltarak enfeksiyon riskini düşürebilir.

Öte yandan, etek tıraşı bazı cilt sorunlarına yol açabilir. Tıraş, cildin üst tabakasını kaldırabilir ve bu da kızarıklık, tahriş ve batık kıllara neden olabilir. Ayrıca, sık etek tıraşı cildi hassaslaştırabilir ve enfeksiyonlara karşı daha duyarlı hale getirebilir.

Etek tıraşının bir diğer potansiyel dezavantajı da kılların daha kalın ve koyu renkli olarak geri çıkmasına neden olabilmesidir. Bu, özellikle koyu renkli kılları olan kişilerde fark edilebilir olabilir.

Erkek etek traşı yapan kişilerde de benzer endişeler vardır. Etek traşı, penis ve skrotum çevresindeki hassas cildi tahriş edebilir. Ayrıca, kılların daha kalın ve koyu renkli olarak geri çıkması erkekler için de estetik bir problem olabilir.

Sonuç olarak, etek traşının zararlı olup olmadığı kişisel faktörlere bağlıdır. Bazı kişiler için hijyenik faydaları potansiyel risklerden daha ağır basabilirken, diğerleri etek traşının cilt sorunlarına neden olma riski nedeniyle bundan kaçınabilirler. Etek tıraşı yapıp yapmama konusunda karar verirken, kişisel tercihlerini ve sağlık geçmişlerini dikkate almaları önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok kardeşim zararı olmaz. hatta tarakla fön filan çekip şekillendirirsin
  • Bir gün yataktan kalkıp bakarsın pipin o ormanın içinde kaybolmuş hayatın kararır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvanlar gezmeye başlar ayrıca nasıl rahat ediyorsun ya kısa olması bile raadsız ediyo beni
  • Kıştan koruyor
  • boynuz kulağı geçmesin.
  • Kesmek kaşındırıyorsa şöyle yap.. Bir çatal al sapına pamuk sar, pamuğun üstüne kolonya dök,çak kibriti ,ormanı ateşe ver ,yangın çok artarsa tokatlayarak kontrol altına al ,yangın orman azaldıkça yangında giderek azalıcak. vee mutlu son kaşıntısız ormandan kurtuldun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8361 -- 25 Ekim 2018; 13:1:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal üstü kıllar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Ya yangın başka yere sıçrarsa

• Dona kiloda para vermezsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben 2 senedir olmuyorum. Pipişim de bir işe yaramıyor zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Valla ben 2 senedir olmuyorum. Pipişim de bir işe yaramıyor zaten
    Beyler forumu Kadınlar Kulübüne çevirmeyin la!

Pipişim ne la??

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Valla ben 2 senedir olmuyorum. Pipişim de bir işe yaramıyor zaten
    gizem çekicidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Ya yangın başka yere sıçrarsa
    Daha iyi kökten çözüm

• Etek bölgesindeki kıllar uzun olursa penis kısa görünür. Göz yanılması gibi. Bence bunu istemezsin. O bölgeyi tamamen kestiğinde daha uzun gözükür. Ya da olması gerektiği gibi en azından, daha kısa değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: patakus

Bir gün yataktan kalkıp bakarsın pipin o ormanın içinde kaybolmuş hayatın kararır.
    Ama kesersede bu sefer ormanın içindeki ekosistemi bozucak. Allah korusun belki istemediği bir şeyi kesicek filan

• quote:

Orijinalden alıntı: 3 yıl ömrü kalan adam

Etek bölgesindeki kıllar uzun olursa penis kısa görünür. Göz yanılması gibi. Bence bunu istemezsin. O bölgeyi tamamen kestiğinde daha uzun gözükür. Ya da olması gerektiği gibi en azından, daha kısa değil.
    Yav biraderim sence kullanıyorlar mı? Uzun kısa ne fark edecek onlara

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Kessin eğer o malum Şeyh huludu keserse Shemale olarak ekmeğini ormaninda fazla yeşillik olmayan hole tarafından kazanır. Sen mutlu ben mutlu başaş bakanımız mutlu bir şekilde yaşar gideriz.

Dük letonun ruhu şad olsun.

• Hocam haziran ayında falan buğday, arpa anızına falan uğra. Tarlanın içine çukur açıp içinde amuda kalk ama dikkat et kıllar anıza paralel olmalı. Sonra sabırla anızın yakılmasını bekle. Anızla beraber kıllarında yanar çok güzel bir biçimde.

• 4 5 ay olmamak ne yahu hiç mi cinsel hayat yok?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.