Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.190
Cevap
99
Favori
241.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim saatler süren okumalardan sonra esam 4000 aldım, sizin link attığınız modele de baktım oldukça güzel olduğuna eminim🙏fakat şehir değiştirerek yeni ev düzeni kuran bir akademisyen bütçesini aşıyordu. Merak edip de yorumu takip edenler için naçizane yazmak isterim: Kahve aroması çekimi vs burada gurmeler varken bana düşmez o kısmı had bilerek atlıyorum:) makina bana oldukca büyük ve hantal göründü, olması gerekenden sıcak kahve tüketen biri olarak ayarı talimata göre düzenledim ve bana yeterli geldi; kurulumu kullanımı oldukça kolaydı, kendim için filtre ve espresso denedim kahve köpüklü ve güzel kıvamdaydı ( bana göre oğlum için de -sütlü tercihinden dolayı bu modeli seçmiştim -denedim süt kısmı sıcak köpük kısmı soğuk geldi biraz ilk denememdi belki sonrasında düzelir kullanımıma göre bilemiyorum. Biraz büyük olması dışında sorun yok şimdilik.
    ❓İçme suyu kullandım su sertliği ile ilgili bi kağıt çıktı talimata uygun yaptım içme suyunda fakat kağıt kırmızı renk alır dediği halde almadı onu kaça ayarlamalıyım deneyen yazarsa sevinirim damacana su kullanıyorum.
    ❓Kitapçıkta değirmen ayarlanması ile ilgili kısım var ama birkaç kez okumama rağmen tam anlayamadım. Filtre kahve için ve espresso için çekim ayarı kaç olmalı? Ayrı ayrı mı ayar olmalı yoksa sert kahve seven biri için çekimde espresso ayarında kalıp su miktarı arttırılarak mı filtre kahve elde edilmeli?
    ❓Bir de öğütücü çalışırken her seferinde bir kademe çevirin diyor bu her sefer bir kahve sunumu için mi yoksa öğütme işlemi devam ederken tek tek çevirin birden çevirmeyin mi demek istemiş anlamlandıramadım.

Fazla uzun oldu ama sabredip okuyan ve deneyimini paylaşan olursa sevinirim sosyal medya bile kullanmayan biri olarak bu sayfayı sadece bu makina işi için takip etmeye başladım ve ilk defa bir siteye üye oldum ki birçok kullanıcı deneyimini çok güzel paylaşmış
     Espresso Makinesi tavsiyesi!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bkerem kullanıcısına yanıt
    slm benim cihaz geç de olsa mayıs başında geldi.eski üretim fabrikada kalmamış.yeni eq6 plus modelini gönderdiler.sanırım bir tık daha pahalı.metal süt kabını dahil etmişler.her ne kadar liste fiyatı 6255 tl gözükse de 4700 civarı alabiliyorsun galiba.önceki seri ile bu seri arasındaki tek fark sanki metal süt kabı başka da bi fark yok.
    Mrb.italyadan kahve makinasi almak istiyorum gemi ile giden arkadasa siparis verecegim icin kargo vb durum olmiycak. Espresso latte vb urunleri tek tusla otomatik yapan ve kahve cekme ozelligi olan makinalar oncelikli tercihim olmazsa kahve makinasi ve ogutucuyu ayri ayri alma secenegide olabilir.Italya amazondan biraz baktim ama birsuru model var kararsiz kaldim sizin tavsiye edebilecrginiz model varmidir? Tsk

Orijinalden alıntı: randa

Mrb.italyadan kahve makinasi almak istiyorum gemi ile giden arkadasa siparis verecegim icin kargo vb durum olmiycak. Espresso latte vb urunleri tek tusla otomatik yapan ve kahve cekme ozelligi olan makinalar oncelikli tercihim olmazsa kahve makinasi ve ogutucuyu ayri ayri alma secenegide olabilir.Italya amazondan biraz baktim ama birsuru model var kararsiz kaldim sizin tavsiye edebilecrginiz model varmidir? Tsk
    rancilio silvia + rancilio rocky değirmen seti alın.

ilerde çok dua edersiniz, otomatikle manuel araba vitesi gibi değil arkadaşlar belirli bir sabiti yok kahvenin yukarda anlattım, makinenin 4-5 değişkeni bilme şansı yok.

otomatikler kazanlı da değil ayrıca.

yani çok zahmetli geliyorsa, asla uğraşamam diyorsanız anlarım da bir düşünün hiçbir kahvecide değirmensiz vs otomatik makine olmaz.

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler. Soylediginiz makinalara baktim cok pahaliymis set olarak. Otomatik makinayi daha cok hanim icin istiyorum o pek ugrasmak istemiyo tat olarak cok secici degiliz acikcasi halihazirda tchibo kapsullu kullaniyoruz o bile guzel geliyo sadece kapsulle ugrasmak istemedigim icin yeni makina almayi dusunuyorum. Italy amazonda gaggia otomatikler var sanirim boyle bisey alcam yada manuel gaggia arti severin ogutucu

Orijinalden alıntı: randa

Cevap icin tesekkurler. Soylediginiz makinalara baktim cok pahaliymis set olarak. Otomatik makinayi daha cok hanim icin istiyorum o pek ugrasmak istemiyo tat olarak cok secici degiliz acikcasi halihazirda tchibo kapsullu kullaniyoruz o bile guzel geliyo sadece kapsulle ugrasmak istemedigim icin yeni makina almayi dusunuyorum. Italy amazonda gaggia otomatikler var sanirim boyle bisey alcam yada manuel gaggia arti severin ogutucu
    gaggia classic + BIÇAKLI OLMAYAN, KONİK ÖĞÜTME sistemine sahip bir öğütücü de olabilir.

Saeco üretimi Tchibo Caffesimo latte makine aldım. 2 ay içinde günde 2 kahve içmeme ve hep damacana su kullanmama rağmen kireç temizleme ışığı yanıp sönmeye başladı. Tavsiye edilen kireç çözücü Durgol çok pahalı geldi. Her iki ayda bu parayı verirsem kahveler Starbucks fiyatına gelecek neredeyse. Daha eknomik bir kireç çözücü kullanılamaz mı? Bu tip eko serisi makinelerde plastik aksam vs çok olduğu için cesaret edip başka ürün deneyemedim. Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan var mı?

Orijinalden alıntı: gallardo101

Merhaba,

Saeco üretimi Tchibo Caffesimo latte makine aldım. 2 ay içinde günde 2 kahve içmeme ve hep damacana su kullanmama rağmen kireç temizleme ışığı yanıp sönmeye başladı. Tavsiye edilen kireç çözücü Durgol çok pahalı geldi. Her iki ayda bu parayı verirsem kahveler Starbucks fiyatına gelecek neredeyse. Daha eknomik bir kireç çözücü kullanılamaz mı? Bu tip eko serisi makinelerde plastik aksam vs çok olduğu için cesaret edip başka ürün deneyemedim. Bu konuda bilgi ve tecrübesi olan var mı?
    Beyaz sirke ile yapıyoruz. Youtube da bol bol videolar var.
    https://urun.n11.com/leke-cikarici-ve-koruyucu/domol-kettle-kahve-makinesi-kirec-cozucu-2-x-50-g-P306055753

• quote:

Merhaba,

Makinanın su sertlik ayarı varsa oradan ayarlama yaparak bu süreyi uzatabilirsiniz.Bendeki Delonghi de aynı şekilde kısa sürede uyarı veriyordu.Su sertlik ayarını damacana su kullanmam nedeniyle minimuma indirdim.Şimdi yaklaşık 6 ayda bir uyarı vermekte.Tabi makinenin kullanım sıklığı da bu süreyi etkilemekte...

• quote:

Merhaba,

elma sirkesi aban gitsin, yıllardır kullandığım şey kimyasala gerek yok hem içinde kalacak az da olsa içeceksiniz.

Bana kahve öğütme özelliği olan 2000TL-3000TL aralığında tavsiye edebileceğiniz espresso/Cappuccino makinalarını listeyelebilir misiniz lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 26 Haziran 2020; 14:0:58 >

Orijinalden alıntı: dOmi

elli kere yazdım yine gelip yazayım.

espresso makinesini kazanlı değilse almayın.
    58mm prof portafiltre çapı yoksa almayın.

otomatiklerinn çoğu termoblocktur hatta hepsi öyledir, üşenmeyin öğütücü ve kazanlı espresso makinesi alın. bu çöpleri almayın.

üzülerek yine milletin 51mm termoblocklu delognileri, otomatik siemensleri binlerce tl'ye aldığını görüyorum.
    yazık ya.

Beko 2170 ikinci elde 400-500tl'lere satılıyordu yurtdışı 2. eli bile 1300-1500tl iken(gaggia revolution), bunu almıyorsanız 3-4bin tl'ye kadar kazanlı ürün yok. bu paralara makine almayın termoblock çıkar. kazanın farkını bilmiyorsanız hiç bu işe girmeyin araştırın önce.
    Merhaba

fiyat bandının alt limitlerinde kalarak, belirttiiğiniz kriterler doğrultusunda hangi modelleri önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

Merhaba Kahve sevenler!

Bana kahve öğütme özelliği olan 2000TL-3000TL aralığında tavsiye edebileceğiniz espresso/Cappuccino makinalarını listeyelebilir misiniz lütfen?
    ben malesef edemiyorum o rakamlara bulduğunuz ürünü alın.

malesef düzgün bir öğütücü 1000-1500'den başlamakta.
    bu rakamlara günü kurtaran otomatik makineler alabilirsiniz tavsiye etmem.

ben malesef edemiyorum o rakamlara bulduğunuz ürünü alın.

malesef düzgün bir öğütücü 1000-1500'den başlamakta.
    bu rakamlara günü kurtaran otomatik makineler alabilirsiniz tavsiye etmem.

Alıntıları Göster
    Siz hangi ürünü tavsiye edersiniz fiyattan bağımsız olarak?

Siz hangi ürünü tavsiye edersiniz fiyattan bağımsız olarak?

Alıntıları Göster
    ben otomatik etmem hiçbirinde kazan yok.

rancilio rocky öğütücü olabilir, gaggia klasik veya rancilio silvia makine olarak olabilir.

otomatik ne bulursan al hiçbir anlamı yok benim için fikrim de yok.
    Philips EP2220/10 - EP2220/40 Tam Otomatik Espresso Makinası Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-ep2220-10-ep2220-40-tam-otomatik-espresso-makinasi-p-HBV00000N8NFY?magaza=Hepsiburada

Bu makina hakkında bilen birisi yorum yapabilir mi ? Almayı düşünüyorum ama fiyatına değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

ben otomatik etmem hiçbirinde kazan yok.

rancilio rocky öğütücü olabilir, gaggia klasik veya rancilio silvia makine olarak olabilir.

otomatik ne bulursan al hiçbir anlamı yok benim için fikrim de yok.

Alıntıları Göster
    Bu ürün ile ilgili yorumunuz nedir acaba?
    https://www.enplus.com.tr/sage-bes875_bss-the-barista-express-14554

• quote:

Bu ürün ile ilgili yorumunuz nedir acaba?
    https://www.enplus.com.tr/sage-bes875_bss-the-barista-express-14554

Alıntıları Göster
    kazanlı bile değil sanırım, tamamen dış görünüş...

thermoblock gibi duruyor portafiltre çağı da 58mm gibi durmuyor.

bu paraya çıkıyorsan hiç düşünmeden rancilio silvia + öğütücü rocky almalısın. yine daha ucuza gelir.

• Eğer tam otomatik makine alacak durumumuz yoksa bence manuel alınabilecek makul ve kalitesi yüksek knit makine. Bu bilgi burada dursun. Bu makineyi tanıtan aşağıdaki video gibileri çok sayıda tanıtım yapıyor. Bence akılda bulunmalı.

https://www.youtube.com/watch?v=sbqq43WT6PA&feature=youtu.be

DELONGHI BCO 420
    Kombi Kahve Makineleri

Kombi kahve makinesi, 2 kahve makinesinin kombinasyonudur. Barista espresso ve filtre kahve makinesi özelliklerini taşımakla beraber cappuccino sistemi, çıkarılabilir damlatma tepsisi ve ayarlanabilir buhar gücüne sahiptir.

SU FİLTRESİ
    Mükemmel kahve deneyimi için sspresso ve filtre kahve için su filtresi.

PATENTLİ ÖNDEN DOLUM SİSTEMİ
    De'Longhi patentli önden dolum sistemi ile su ve kahve aynı alandan kolaylıkla doldurulabilir.

İKİSİ BİR ARADA KREMA FİLTRESİ
    İkisi bir arada krema filtresi ile mükemmel bir kahve deneyimi sunar. (1 veya 2 fincan)

CAPPUCCİNO SİSTEMİ
    De’Longhi kusursuz bir cappuccino için en yüksek teknoloji ve kahve deneyimini bir arada sunuyor. Sahip olduğu 15 bar ideal basınç ve gelişmiş cappuccino sistemi ile size kadife gibi bir süt kreması ve mükemmel lezzette bir kahve sunuyor.

ÇIKARILABİLİR SU HAZNESİ
    Temizlik ve su dolum kolaylığı için çıkarılabilir su haznesi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.