Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
99
Favori
241.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cypresshilltr

Bir çok alternatif mevcut. Bütçe belirtirseniz ona göre daha uygun öneriler yapılabilir.
    Hocam en az ne kadarlık bütçeyle bu işlemi gerçekleştirebiliriz ?

• Zuckerberg kullanıcısına yanıt
    Bir kaç ay önce göz geztirmiş piyasaya 200 tl civarından başlayıp yukarılara doğru gidiyor.düşük fiyatlarda Türk kahvesi ve espresso kalınlığında güzel öğütüm yapan makina bulmak zor. Üşenmem derseniz el değirmenleri var araştırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

Merhabalar, Ec685 Espresso Makinesi sahibiyim. Bu makinayi kullananlar uygun yollu ogutme makinesi tavsiye edebilir mi ?
    Çok fazla shot almıyosanız (günde 1-2) el değirmeni en ucuz yollusudur.
    Sözen iyidir, ucuz olması avantajı, pirinç kokması ve ayar sabitlemesi dezavantajıdır.
    Onun dışında Hario el değirmenleri var ama 200-300 tl aralığındadır Sözenden çok üstün değildir.

Tavsiyem 1000-1500 tl aralığında elektrikli değirmendir.
    Bu ara Lelit'in Fred serisi uygun fiyatlı, espresso için ideal.

• Merhabalar, espresso makinesi almaya karar verdim. Fakat daha önce bir tecrübem olmadığı için endişelerim var ve yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. Bütçem maksimum 2000 liraydı. Ürünler arasında gezerken otomatik bir makine olan Philips EP2220/10 model ürünü beğendim. Kullanım ve temizliği bakımından pratik geldi 1.8 lt su haznesi ve öğütücülü olması da hoşuma gitti.

www.vatanbilgisayar.com
    PHILIPS EP2220/10 2200 SERİSİ TAM OTOMATİK ESPRESSO MAKİNESİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-ep2220-10-2200-serisi-tam-otomatik-espresso-makinesi.html

Aranızda bu ürünü kullanan ya da başka bir önerisi olanlar olursa sevinirim 🙏

Mutlu kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: serkans.

Philips ep 2220 10 model var, ancak Trde piyasada yeni olduğundan olumlu olumsuz hiç yoruma denk gelemedim.

Philips markasına güvenmemek elde değil.
    Bir de Saeco ile yıllarca birlikte yaptıkları bir kahve deneyimi var.

2500-2700 bandında gayet başarılı fiyatları da var; model de gayet şık.

Alan, kullanan var mı?
    Merhaba, siz ne yaptınız aldınız mı bu cihazı?

• quote:

Melitta molino
    Nasil hocam
    17 adım espresso öğütümü için yeterli bir aralık değil. Diğer demleme yöntemleri için de ne kadar yeterli bilmiyorum açıkçası.

O basinci saglayıp kahveyi veremez. Yani ben kahve çektirirken normal espressonun bir tık kalini cektiriyorum . Delonghi kg79 veya bu melitta is gorur mu bilmiyorum. Delongi kg521 fazlasiyla isimi gorur ama butcemi cok asiyor .
     Espresso Makinesi tavsiyesi!!!
     Espresso Makinesi tavsiyesi!!!

• albati kullanıcısına yanıt
    Gunde 4-5 shot aliyorum ve el degirmeni hic kullanmadim hayatimda 😀 . Bu degirmen isi pahaliymis

• quote:

Gunde 4-5 shot aliyorum ve el degirmeni hic kullanmadim hayatimda 😀 . Bu degirmen isi pahaliymis
    Değirmen espressoda en önemli parça diyebilirim.
    Tamam iyi bir espresso makinesi de önemli ama elinizde 20 bin liralık makine de olsa iyi bir öğütücünüz olmadan bir işe yaramaz.

• Zuckerberg kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Kolay gelsin.

Philips 2200
    www.hepsiburada.com
    Philips EP2231/40 Tam Otomatik Espresso Makinası Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-ep2231-40-tam-otomatik-espresso-makinasi-p-HBV00000N8NG0

yada

Siemens EQ6
    www.n11.com
    Siemens Te653311rw Eq.6 Tam Otomatik Espresso Ve Kahve Makinesi - n11.com
    https://www.n11.com/urun/siemens-te653311rw-eq6-tam-otomatik-espresso-ve-kahve-makinesi-912027?magaza=kapidakifirsat

düşünüyorum.İkisi arası kararsız kaldım.
    Bu iki makinenin artıları eksileri nelerdir?

syglr
    B.Kerem

• bkerem kullanıcısına yanıt
    EQ6 ile EQ6 Plus arasındaki fark nedir biliyor musunuz?

EQ6 TE603201RW
    EQ6.PLUS TE653311RW

Bende bakıyorum bu aralar tam otomatik makine ama fiyatlar çok arttı maalesef kurdan dolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Hayko -- 5 Nisan 2020; 9:45:12 >
    Etkin bir şekilde kullanım kılavuzunda yazan kahveleri yapıyor, süt ısıtıyor ve süt köpüğü yapabiliyor. Özellikle eski modelde olmayan Flat White ve Americano yapması oldukça büyük bir avantaj.
    UNQTE

ilk satırdaki yorumdaki süt sıcaklığıyle ilgili bir inceleme videosunda süt önce süt ısıtma ile bir tur sıcak süt haline gietirliyor, sonra o sıcak süt bardağına daldırılan boru ile yeniden istenilen türlü ekstra sıcak kahve yapılıyordu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkerem -- 5 Nisan 2020; 11:45:56 >

Ben otomatik espresso makinesi alacaksam eğer manuel süt ısıtıcı buhar çubuğu olan makine tercih ederim istediğim sıcaklıkta içme imkanım olur istediğim gibi yaparım hem sütün köpüğünü
    Otomatikler standardın dışına çıkmaz
    Ben avrupadan 195 euya philips ep 2220 serisi alacaktım ama virüs yüzünden dışarısı yasak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Rica ederim. Kolay gelsin.
    Hocam lelit fredin stoğu yok başka bir makina önerebilir misiniz ? Öğütme makinalarında stok sıkıntısı mı var anlamadım

Horion v60 elektrikli değirmen ve cunill 2 var . Cunil fazla büyük gibi . Horion önerir misiniz ? Bratza alıyım dedim, onda da stok yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuckerberg -- 5 Nisan 2020; 20:56:54 >

• quote:

Hocam lelit fredin stoğu yok başka bir makina önerebilir misiniz ? Öğütme makinalarında stok sıkıntısı mı var anlamadım

Horion v60 elektrikli değirmen ve cunill 2 var . Cunil fazla büyük gibi . Horion önerir misiniz ? Bratza alıyım dedim, onda da stok yok .

Alıntıları Göster
    www.espressoperfetto.com
    Eureka MCI Pembe Kahve Öğütücüsü
    https://www.espressoperfetto.com/urun/eureka-mci-pembe-kahve-ogutucusu

Şu an piyasada bulabileceğiniz espresso için yeterli olan en uygun sıfır öğütücü bu. Sanırım renginden dolayı bu fiyat. Benim ihtiyacım olsa rengine bakmazdım şahsen. Düşünürseniz stok sorun.

Onun dışında bu kurlarla pek mümkün değil gibi. Yine de ikinci el ya da öğütücülerle ilgili bilgi edinmek amaçlı şuraya bakabilirsiniz.
    https://www.kahveler.net/

• Merhabalar kasım ayında 3500e kendi bayisinden Siemens eq6 plus s300 makinesi aldım.1 aydır arızası sebebiyle serviste kalıp güç bela sonunda tamir edemeyeceklerini anladılar.Değişim kararı verdiler.Orjinal sıfır ürün gönderiyorlarmış ancak şu an fabrikalarında yokmuş .Yurtdışından gelecekmiş gelmesi mayısı bulabilirmiş .2 ay ürünü kullanamayacağım demek bu. Keşke delonghi alsaydım diyorum.

Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.