Şimdi Ara

Espiri nasıl kolay yapılabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl kolay espiri yapabilirim böyle bir konu var dhde ama hiçbiri açık ve net değil mesela benim çok espiritüel bir arkadaşım var tipsiz filan ama sırf espiri yapıpta komik oldupu için kaç kız ona çıkma teklifi felan etti neyse konumuzua dönelim espirinin yeri ve zamanıda önemli tabi her seferindede olacak diye birşey yok ama o bahsettiğim arkadaşım anında buluyor sanki kafasında lamba yanıyor pat yapıştırıyor lafı Mesela birgün bi kız kıllı tek kaş filan kız buna benim yanımda otururmusun yarın dershanede demiş bu arkdaşımda hemen buldu dediki '' Kılların Bana Bulaşmayacaksa olabilir '' bunun gibi espiri nasıl yapılır teknikleri felan varmıdır

• yok. doğuştan gelen birşey. hayata küs. sana karı kız yok.
  • yolda yürürken,okuldayken kızlara bakıp içinden yorumla, aklından bu kıza hangi söz gider gibisinden sürekli düşün,forumlarda yazılı olarak gördüğün konulardaki yorumlarını geliştir belli süre sonra tecrübe kazanmış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingofthemeen

Mesela birgün bi kız kıllı tek kaş filan kız buna benim yanımda otururmusun yarın dershanede demiş bu arkdaşımda hemen buldu dediki '' Kılların Bana Bulaşmayacaksa olabilir ''

Buna mi guluyorsunuz siz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heykirokan -- 17 Ekim 2012; 14:44:14 >
  • Doğuştan gelir o. Bende olduğu gibi
  • aklına ilk geleni pat diye söyle. gülen olursa devam, gülmezlerse g. olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • espiri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bunun sebebi arkadaşın o nasıl espiridir.

kılların bana bulaşmayacaksa olabilir.
  • Arkadasinin butun espirilerine bu mu komik ergen ergen espri yapma de havasini sondur :)

• öyle espri mi olur lan fethi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.