Bildirim
ESKİ YUMATU UYDUYA 4A EKLEME YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Turksat 1C.. frekans ekle ve arat ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam ya ekliyorum kanal bulunamadı diyor. -
up -
Bende 5-6 yıllık Yumatu IQ Plus receiver var. Ben Türksat 4A'yı şöyle hallettim. Sanırım siz de aynı şekilde yapabilirsiniz. Menü adımlarını tek tek yazıyorum.
[MENÜ]/ Araç-OK/Fabrika Ayarları-OK/ Fabrika Ayarları-OK/ Şifre Gir-0000/ Evet-OK/ Tüm Kanalları Sil-OK/ Evet-OK/ [EXIT] Çık
[MENÜ]/ Kurulum-OK/ Türksat 1C/[Sarı Tuş] TP Yaz/ Frekans: 11844 Sembol: 2222 Polarite:V/ [Kırmızı Tuş] TP Ara/ Arama Tipi: Manual Yeni Kanal Bul: Açık-OK
Kanal tarama bitince [EXIT] Çık
Uydu adının Türksat 1C olması önemli değil. İstiyorsanız sonra değiştirebilirsiniz. Kolay gelsin. -
Diseq aç 1 veya a.voltları aç ikisinide sonra yine ara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostlar tamam sorun çözüldü hepinize sonsuz teşekkür ederim.
Belki benden sonraki arkadaşa yardım olur bu toneburst ve LNB voltajını ve dediginiz kısımları açık hale getirdim tüm kanalları silip arattım atv star gibi kanallar görünmüyor ama tek tek yükleniyor bir ikisini denedim -
bendede aynı cihaz var tvyle işim olmaz arada bir bakarım diye almıştım, biraz kurcaladıktan sonra frekansları girdim, tarama sonucu 80 civarı kanal buldu , yayınlarda problem yok görüntü ses güzel ama kanal d , atv falan hiç biri yok. Hani 500 küsür kanal olcaktı niye bu kadar az çıkıyor. Cihaz yumatu mini scart
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 20 Eylül 2014; 0:28:50 > -
TÜRKSAT 4A UYDU GÜNCELLEMESİ DETAYLI + RESİMLİ ANLATIMI - AYARLARI - PÜF NOKTALARI
1) Eski Tip Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
2) Yeni Nesil Full HD Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
3) Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı eklenmiştir !
www.tinyurl.com/Turksat4Arehberi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X