Şimdi Ara

ESKİ VCD PLAYERE USB PORTU BAĞLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar formda yeniyim ve bir sorum olucak ;

Elimde eskiden kalma bir vcd oynatıcı var ve ben bunun cd-rom kısmına bir şekilde kablolarla falan yani otomobillerin teyiplerine usb portları bağladıkları gibi bende o şekilde bağlamak istiyorum kısacası cd-rom'a usb bellek portu yapıp usb bağladığımda da cd gibi görüp filmleri falan oynatmasını istiyorum bana yardımcı olabilecek varmı acaba cd-roma usb bellek nasıl bağlanır internette araştırma yaptım adam akıllı hiç bir bilgi bulamadım galiba bu fikri ilk ben düşündüm :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requinexe -- 31 Ocak 2015; 23:47:31 >

• requinexe R kullanıcısına yanıt
    O yapmak istediğin imkansız gibi bir şey. İşlemciyi değiştirmek gerekebilir, içerisindeki firmware'e usb bellek driverlerini yuklemek gerekebilir.
    Şansın varsa,
    Bir ihtimal üretici firma aynı anakartı usb girişi olan modeller için de kullanmış olabilir. Bu nedenle sizin modelde usb girişinin bağlanma yerini boş bırakmış olabilir. Böyle bir durumda oradan kablo çeker kullanabilirsin. Sizin dediğiniz arabaya usb girişi eklemek durumu buraya giriyor. Ama vcd Player dediğine göre zayıf ihtimal. Genelde dvd playerlara usb girişi koyuyorlar, onlarda usb'si olmayan fakat anakartında usb yeri olanlar denk gelebiliyor.
    Ama dediğim gibi vcd playerde çok zayıf bi olasılık. Usb desteği olmayan anakarta usb desteği vermek işinin ehli olan birisi için bile çok zordur.
    En iyisi para biriktirip usb li dvd oynatıcı almak. Zaten fiyatları iyice ayağa duşmuş durumda bunların.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler zaten dediğiniz şey vcd playerin içini açınca aklıma geldi driver olayları falan tanıması gerekiyo sonuçta taktığım usbyi off ya öylece duruyo vcd player eskiden ne hevesle almıştım ateri faalan oynardım :D bu arada içi baya bi karışık resmini çektim  ESKİ VCD PLAYERE USB PORTU BAĞLAMAK
     ESKİ VCD PLAYERE USB PORTU BAĞLAMAK

• sanırım bu ürün benim için ideal uydu alıcısı bozulunca bundan alırım :) usb media plyer
  • requinexe R kullanıcısına yanıt
    Güzell,, temiz duruyor.. vcd bölümü çalışmadığı zaman,, hoparlör çıkışıda varmış.. anfi girişine kablo bağlayıp, pc yada uydualıcıı telefon için anfi olarak kullanabilirsiniz..
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Cihazın içerisine herhangi bir müdahalede bulunmadan, arkadaki kırmızı ve beyaz girişlerden ses verilerek, cihaz ampli niyetine kullanılabiliyor. Yalnız böyle kullanırken cd takmayın, radyo dinlemeyin. Arkadaki mandallı çıkışlara hoparlör bağlayarak, cihazın kendi hoparlörüne nazaran daha kaliteli ses almak mümkün. Bunu yaptıktan sonra mandalın yanındaki düğmeyi out konumuna alın.
    Önceki mesajımda bahsettiğim kart, resimde altta kalan yeşil kart. Motor sürücüleri, dekoder işlemcisi vs. barındırır. Üstteki kart, besleme katını, çıkış portlarını, ve ampli devresini barındırır.
    Bu arada evde bozuk olduğu için yatan (loaderda kırık parça vardı.) vcd playerı, şans eseri hurdacıda bulduğum vcd playerın loaderi ile değiştirerek tamir etmiştim. Şimdi gayet güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 1 Şubat 2015; 16:55:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte o girişlerden girip ses almak şans işi olabiliyor,, yada bana öyle bir model denk gelmiş olabilir,,,eskicilerde olmasa, pratik yapamıyacaz.. zamanında 1tl ye 12v/50w trafo alırdım,, şimdi hiç tadı yok, birazda hevesim geçti.. önceden gittiğinde, müzikseti-vcd dvd pc kasası,, ne varsa çalışır yada çalışmaz,,,almasan bile bakınca gözün gönlün açılırdı,, şimdi pehh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim bilgilendirmen için tesekür ederim... benim bir sorum olacaktı eger bordunda usb yeri boş ise o kısıma nasıl usb girişi ekleyebiliriz biliyorum uzun bir süre gecmiş üzerinden ama eger görürsen mesajımı ve bu konu ile ilgili bilgin varsa bilgilendirme yaparsan sevinirim şimdiden teşekür ederim
  • karayuk K kullanıcısına yanıt
    Bence olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.